- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.841
ebayden 50 tane ov.test ile 15tane geblik testi siparis verdim en gec cumaya gelir:26::26::26::26:
aslinda yapmicaktim ama sanki bu ay daha bi rahatim yani bi basari gibi görecem ve o kirmizi cizgilerden motive olacam diye söz verdim kendime.
e buaradada zsten diyetle ugrasacagim icin kafami diyete vercem bebege degil
iyimi yaptim acaba?
canim cok stres yapma ama ovulasyon zamaninda.... sadece bilgi amacli kullan...
sabah ilk idrar ile yapma... en az 4 saatlik idrarla yap... ve hergun ayni saatlerde...
hayırlısı olsun tatlım akışına bırak gitsin fazla kafanı gurcalama. aşk bebeği olsun
aaaa pisman olma canim, ne olcak sanki stres yapma yeter tamammi kankim???
hade ben kaçtım kızlarr saat 1 oldu valla.
yarın gelmeye çalışırım ama o cins karı varken de fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum.
kalın sağlıcakla öptüm çokkk ... by
sagolun kizlar Insaallah bilgi amacli kullanacagim testlerin sonucunda gebelik testindede cift cizgiyi görürüm
ok kankim kendime 5ay zaman veriyorum yani rahat olma amacli o testler bana okadar gider bende ozamana kadar tuttururum Insaallah. tabi isteyen herkezde hamile kalir Insaallah
hade ben kaçtım kızlarr saat 1 oldu valla.
yarın gelmeye çalışırım ama o cins karı varken de fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum.
iyi geceler tatlimmmmm...hade ben kaçtım kızlarr saat 1 oldu valla.
benimki geldiiiiiiiii.... ben de kactim kizlarrrr....
iyi geceler herkesee....
iyi geceleeeeerrr
bende cikiyorum kizlar benim net yine tutukluk yapiyor o yüzden cikiyorum gicik oldum kiracam simdi.
regencim evet aynisi sanirim sen siparis verdikten kac gün sonra geldi. ben tasinacam cumartesi ozamana kadar gelir insaallah
Gelirler inşallah kuzum eminim melek gibi kaynana olur bizdenkiz bu kaynanadan yemek alma olayi herkeste var sanirim.. bakalim bizim gelinler de bize gelecekler mi yemek almayasimdi bizler kücük aileyiz, az yemek yapiyoruz ama onlar zaman icinde alistiklari icin cok yemek yapmaya, büyük aile düzenine sorun olmuyor yemek felan... ben de cok mutlu olyuorum kaygana yemek yapinca ben de ona pasta kek kurabiye recel felan ypiyorum onun yapmadigi seyler yapiyorum karsilikli geciniyoruz...
azram ya valla çok özlemişim senicanim benim cok yorma kendini hadi yat dinlen tatlim
günaydınnnnnnnnnnnnn ve hoşçakalınnnnnnnnnn canlar....
ben doktora gidiorum testlerimi yaptırmaya.. ne zaman gelirim bilmem ama geldiğimdeeeeeeee eğer kiiiiiiiiii MERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ hanımmmmmmm yazılarıma cvp vermemiş olursaaaaaaaaaa bilemiyorum nolurrrr...
akşam onun için o kadar uğraştım yazdımm ama yine cvp yok neyseeeeeeeeeee meri hanımmmmmmmmmm meri hanımmmmmmmmmmm hoşçakalınnnnnnn
menbetacimmmmm gelmis hosgelmissss... dun gece senin kulaklarini cok cinlattim canim...
Cok fazlazla geriye donuk okuyamadim silacim regencim tatlicadicim filizcim menbetacim kadriyecim kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidirrrr
hu huuuuuuuu geldimm benn... ay tam 6 tüp kan ve idrar verdim... toxoplasma testi dışında hepsini yarın alcam... ama toxoplasmayı taaaaaaaaaaaaaaaa 13 aralıktaa alcam... cuma daaa yavrumu görcem inşallahhhhhhhhhhh
gecmis olsun canim, hayirli sonuclar alirsin insallah.. bebisin fotolari da olcak mi cuma günü??? biz de görcek miyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?