2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hamilelikkk oncesiii, ve sonrasiii... pekiii hamilelik sirasiiii? :9::9::9:

heheee o da arada kayniyor iste... bizim elele hamile kalmamiz gibi :9::9::9::9:

yazdım canmmm yazdımmmm ama ilki kaçırdım:52:
yılbaşı için rezervasyon yaptırdık hem dogumgünümüde orda kutlucaz onla uğraşıyordummm.biletix hata verip durdu ama becerdm sonunda:46:

hmnmm süpeeerrrrrr peki gece nerde kalcaniz caniiimmmmmm :17::17::17::17:

regen aynen ya hamilelikde cok kılo almamak için yapıyoruz zaten hamişlik sırasındayıda ekleyıver başlıgaa bencee...yukarda sana örnek yazmıştım ya onun gıbı bışey yap bence..arkadas soyleyınce dank ettı bende:)

hangi örnek tatlim??? tekrarlar misin sana zahmet...

heheee o da arada kayniyor iste... bizim elele hamile kalmamiz gibi :9::9::9::9:

yazdıydım en başta zaten ama....neyse zaten herkes anladı heralde topiğin amacını yanı sadece hamılelık oncesı ve sonrası degılde hamilelik sırasındda fazla kılo almamak içinn

hahha gece ayakta olacagız sanırım bebegmm öyle romantik bi yılbası olmayacak bizimiçin..

Demet Akal1n Y1lba_1 / Stand ve Loca biletleri. Resmi Biletix Sitesi. bak burda olcaz kardeşimde geliyorrr memleketten:52::52::52: 8arkadaş ohh sabah kadar eğlencez benm 1 haftalık sporumu orda yaparım ama alkol çok mu kalorilidir acaba:27::27::27:

yazdıydım en başta zaten ama....neyse zaten herkes anladı heralde topiğin amacını yanı sadece hamılelık oncesı ve sonrası degılde hamilelik sırasındda fazla kılo almamak içinn

ya isteyen istedigi zamana göre degerlendirsin.. mesela ben öncesin de kilo vermek, sirasinda fazla kilo almamak ve sonrasinda da kontrol etmeyi amacliyorum :9::9::9::9: cok sey istedim galiba ama olsun :1:

işte buydu regenn

he bunu dedin tamam tatlim.. sagol...

hahha gece ayakta olacagız sanırım bebegmm öyle romantik bi yılbası olmayacak bizimiçin..

Demet Akal1n Y1lba_1 / Stand ve Loca biletleri. Resmi Biletix Sitesi. bak burda olcaz kardeşimde geliyorrr memleketten:52::52::52: 8arkadaş ohh sabah kadar eğlencez benm 1 haftalık sporumu orda yaparım ama alkol çok mu kalorilidir acaba:27::27::27:

güle güle gezin eglenin canim benim...

aleyküm selam kardaizcim hoşgeldinnn,nasılsın bakalım?

hoşbuldum saol, ofisle uğraştık durduk yoruldum baya masalar dolaplar falan yerleşmek yordu biraz.
sen nasılsın

yok canim benim... sen dedinya gecmise bakiim diye, ondandir.. sükür kötü bi haber yok... ama iyi haber olarak da, hepimiz iyiyiz diyebiliriz :34:

yok ölesine son sayfalara baktığımı söledim kaldığım yerden okurdum aslında ama çok sayfa var diye de sordum.
çok şükür herkes iyiymiş. :)

hoşbuldum saol, ofisle uğraştık durduk yoruldum baya masalar dolaplar falan yerleşmek yordu biraz.
sen nasılsın

yok ölesine son sayfalara baktığımı söledim kaldığım yerden okurdum aslında ama çok sayfa var diye de sordum.

sen nasilsin peki canim benim??? depo isleri nasil gidiyor???

sen nasılsın

ohhh ohh dikkat et kendine canım eh bittiyse ellerine sağlık diyeym. ben iyiyim çok hele de şimdi keyfim çok yerinde
1-yarın diyetisyene başlıyorum randevumu aldım
2-yılbaşı organizasyonumuzu tamamladık hemde en sevdigimden...
anlayacagın benden iyisi yok:32::32::32::32:

sen nasilsin peki canim benim??? depo isleri nasil gidiyor???

yorucu gidiyo bi yerleşebilseydik.
bi de burda bahsettim mi bilmiyorum, şirkette hiç hoşlaşmadığım bi kadın var cumaya kadar depoda. katlanılcak gibi değil. ben sırf onunla aynı ortamda çalışmak istemediğim için geldim depoya karı yanımda bitti yaaa. napalım sabretcem artık...
sen nasılsın, naptın bakalım...

ohhh ohh dikkat et kendine canım eh bittiyse ellerine sağlık diyeym. ben iyiyim çok hele de şimdi keyfim çok yerinde
1-yarın diyetisyene başlıyorum randevumu aldım
2-yılbaşı organizasyonumuzu tamamladık hemde en sevdigimden...
anlayacagın benden iyisi yok:32::32::32::32:

oh oh maşallah Allah bozmasın.
yok canım daha bitmedi yarına bile iş kaldı bayaaaa...

tarif KK'dannnn canimmm... sana mesaj atimmmm istersen hangi topikten buldugumu... :16:

:9::9::9::9:

gecen yine biri gelmis soruyor elele nasil hamile kaliyorsunuz diye :9::9::9: dedim de get... :9::9::9: tabi kendi kendime...

yorucu gidiyo bi yerleşebilseydik.
bi de burda bahsettim mi bilmiyorum, şirkette hiç hoşlaşmadığım bi kadın var cumaya kadar depoda. katlanılcak gibi değil. ben sırf onunla aynı ortamda çalışmak istemediğim için geldim depoya karı yanımda bitti yaaa. napalım sabretcem artık...
sen nasılsın, naptın bakalım...

oh oh maşallah Allah bozmasın.
yok canım daha bitmedi yarına bile iş kaldı bayaaaa...

seninki de tam olarak, yilanin sevmedigi ot olmus yaa.... yani tabiri caizse.. sayili gün gecer canim.. yarin carsamba bak.. aaa yarin ben teste baslyiorum.. :52::52::52: bak seenn... iste gitmem wcye 4saat tutugumla yaprim testi, nasilsa gün icinde saati cok farketmiyor di mi?? önemli olan ayni saatlerde olmasi... bende de haber bu iste.. baska da bir sey yok rutin hayat zirvaliklari... :31::31::31:

Back