2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen öle oldu canım, sabrederiz artık napalım, Allah beni sabretmek için yaratmış zaar...
hımmmm hadi bakalım başla testlerine hadi hayırlısı.
amannnn benim için hayat aynı tassssssssssssss aynı hamam. bazen çok sıkılıyorum kimse beni anlamıyo ...

gecen yine biri gelmis soruyor elele nasil hamile kaliyorsunuz diye dedim de get... tabi kendi kendime...

oole arada sirada gelip baslikla ilgili laf atanlar oluyor... ya bu arada regencimmm, dusundum dusundum hatirlayamadim... kim onermisti bu basligi... polyannnacimdan cikmisti fikir diye hatirliyorum ama yaniliyor olabilirim.... biz her daim el eleyiz...

valllaha iyi olur isterim yani

yazdimmm sana canimmm...

şeyyy.. ımmm... benden çıkmıştı bir kısmı sanırımm
azramda vardı o sırada burada. polyannada vardı sanırım... ben birşeyler atmıştım ortaya,sonra o isimlerden elele kısmını almıştın. sende 2011 olsun demiştin. bende biraz fil hafızası vardır söylemesi ayıp

Son düzenleme:

ayni seyi ben de dusunuyordum kardaizcimmm aksamlari takip etmek kolay da, isteyken pek takip edemem herhalde... bu aralar topikte baya aktif zaten... anca yetisiyorum ben...

canim benim, seni sadece senin durumda olan anlar.. bizler de paylasmaya calisiriz ama bi sansin var bak hly gibi bi kanakn var saka bi kenara disardan bakan diyo.. kocasi calisiyo kendi calisoy, cicek gibi kizi var.. evi arabasi her seyi tamam, güzel tas gibi hatun daha ne ister... ama iste herkes gördügünü söyler, buzdaginin diger tarafina bakmayi akil etmez...

valla bilmiyom canim, ben yeniydim baktim elele yaziyor dedim belki bana da bi el atarlar diye geldim, öyle de kaldim iste arada bi gittim... hani uzak oldugumdan o da

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] yaren2007[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 26 Kasim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]5 Aralik[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nilufereren[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] 13 Aralik[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 17 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] regen[/TD]
[TD] 24[/TD]
[TD] 20 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 24 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ayni seyi ben de dusunuyordum kardaizcimmm aksamlari takip etmek kolay da, isteyken pek takip edemem herhalde... bu aralar topikte baya aktif zaten... anca yetisiyorum ben...

sorma valla yaaa şöle bişey yapabilirim herhalde geçmişe göz gezdirip fazla dalamam gibi geliyo. yoksa okunmadık sayfa bırakmıyodum. yetişemiyorum napim yaa bide topicler çok aktif maşallah.

üstüne bastın ayağını çek, aynen öle hayatım dışardan böle görünüyorum ama çok yalnızım aslında. Allahım beni kocamsız bırakmasın.

amin canim hepimizi

ay alemsin kanki sanadami el atarlar?. sanirim geln kisilerde senin gibi düsündükleri icin gülüp duruyorlar. ben hic kötü düsünmedim

kankim batlarimiz yaklasik ayni zamanda aslinda benim 21 ama en uzun ihtimali yazdim ben. Ayyyy kizzz varya ben bugün ne yaptim biliyonmu????
ama gerci pismanda oldum ama malesef geri dönüsü yok:18::18::18:

ay alemsin kanki sanadami el atarlar?. sanirim geln kisilerde senin gibi düsündükleri icin gülüp duruyorlar. ben hic kötü düsünmedim

yoooo valla ben hic öyle bir sey düsünmedim... yani ellerini bana da versinler diye seeettim.. yani benden faydalanayim yardimdan manasinda

kankim batlarimiz yaklasik ayni zamanda aslinda benim 21 ama en uzun ihtimali yazdim ben. Ayyyy kizzz varya ben bugün ne yaptim biliyonmu????
ama gerci pismanda oldum ama malesef geri dönüsü yok:18::18::18:

ne yaptin??? merak ettim...

ayyy liste ben de heyecan yapti yaa.... :26::26::26:

az kaldik regencimmmmm, bu ay sen, en son da kardaizcimmi cikarip bitirecegiz listeyi insallahhhh....

kardaizcimmm, ben de cok detayli okuyamiyorum cok fazla oldugunda... ama yine de tum sayfalara goz gezdiriyorum.... gecen 60-70 sayfa var demistim ya, onu anca 3 saate filan bitirdim sanirimmm....

yoooo valla ben hic öyle bir sey düsünmedim... yani ellerini bana da versinler diye seeettim.. yani benden faydalanayim yardimdan manasinda

ne yaptin??? merak ettim...

ebayden 50 tane ov.test ile 15tane geblik testi siparis verdim en gec cumaya gelir:26::26::26::26:
aslinda yapmicaktim ama sanki bu ay daha bi rahatim yani bi basari gibi görecem ve o kirmizi cizgilerden motive olacam diye söz verdim kendime.
e buaradada zsten diyetle ugrasacagim icin kafami diyete vercem bebege degil

iyimi yaptim acaba?

canım benim inşallah ben çıkana kadar kimsecikler kalmaz listede.
maşallah sana valla screamcımmm ya ben o kadar takip edemiyorum okumaya kalksam uzun sürer güncele yetişemem, e sizlerle de sohbet etmek istiyorum. bi yerleşiyim de daha sık uğrarım inşallah

canim cok stres yapma ama ovulasyon zamaninda.... sadece bilgi amacli kullan...

sabah ilk idrar ile yapma... en az 4 saatlik idrarla yap... ve hergun ayni saatlerde...

hayırlısı olsun tatlım akışına bırak gitsin fazla kafanı gurcalama. aşk bebeği olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…