- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.821
gecen yine biri gelmis soruyor elele nasil hamile kaliyorsunuz diyededim de get... tabi kendi kendime...
seninki de tam olarak, yilanin sevmedigi ot olmus yaa.... yani tabiri caizse.. sayili gün gecer canim.. yarin carsamba bak.. aaa yarin ben teste baslyiorum..bak seenn... iste gitmem wcye 4saat tutugumla yaprim testi, nasilsa gün icinde saati cok farketmiyor di mi?? önemli olan ayni saatlerde olmasi... bende de haber bu iste.. baska da bir sey yok rutin hayat zirvaliklari...
gecen yine biri gelmis soruyor elele nasil hamile kaliyorsunuz diyededim de get... tabi kendi kendime...
valllaha iyi olur isterim yani
hayırdır bayanlar selamsızsınız bakıyorum, yeni topic de hayırlı olsun.
kardaizcimmmm hosgeldin tatlim... yemek yapiyordum ayni anda, burayi pek takip edemedim...
birileri hem selamimi almadinizzz diyorrrr, hem de yazdiklarimi cevaplamiyorrrr....
oole arada sirada gelip baslikla ilgili laf atanlar oluyor...ya bu arada regencimmm, dusundum dusundum hatirlayamadim... kim onermisti bu basligi... polyannnacimdan cikmisti fikir diye hatirliyorum ama yaniliyor olabilirim.... biz her daim el eleyiz...
yazdimmm sana canimmm...
ah canımmmmmm küsme tatlımmm vallahi görmedim sayfa atladı herhalde o anda.
kusura bakma canım yeminle görmedimmm.
naber nasılsın. aman birine yetişemiyodum ikisini nası idare etcezzzz onu düşünüyodum şimdi.
aynen öle oldu canım, sabrederiz artık napalım, Allah beni sabretmek için yaratmış zaar...
hımmmm hadi bakalım başla testlerine hadi hayırlısı.
amannnn benim için hayat aynı tassssssssssssss aynı hamam. bazen çok sıkılıyorum kimse beni anlamıyo...
oole arada sirada gelip baslikla ilgili laf atanlar oluyor...ya bu arada regencimmm, dusundum dusundum hatirlayamadim... kim onermisti bu basligi... polyannnacimdan cikmisti fikir diye hatirliyorum ama yaniliyor olabilirim.... biz her daim el eleyiz...
yazdimmm sana canimmm...
ayni seyi ben de dusunuyordum kardaizcimmm aksamlari takip etmek kolay da, isteyken pek takip edemem herhalde... bu aralar topikte baya aktif zaten... anca yetisiyorum ben...
canim benim, seni sadece senin durumda olan anlar.. bizler de paylasmaya calisiriz ama bi sansin var bak hly gibi bi kanakn varsaka bi kenara disardan bakan diyo.. kocasi calisiyo kendi calisoy, cicek gibi kizi var.. evi arabasi her seyi tamam, güzel tas gibi hatun daha ne ister... ama iste herkes gördügünü söyler, buzdaginin diger tarafina bakmayi akil etmez...
valla bilmiyom canim, ben yeniydim baktim elele yaziyor dedim belki bana da bi el atarlar diye geldim, öyle de kaldim istearada bi gittim... hani uzak oldugumdan o da
ayyy liste ben de heyecan yapti yaa.... :26::26::26:
sorma valla yaaa şöle bişey yapabilirim herhalde geçmişe göz gezdirip fazla dalamam gibi geliyo. yoksa okunmadık sayfa bırakmıyodum. yetişemiyorum napim yaa bide topicler çok aktif maşallah.
üstüne bastın ayağını çek, aynen öle hayatım dışardan böle görünüyorum ama çok yalnızım aslında. Allahım beni kocamsız bırakmasın.
canim benim, seni sadece senin durumda olan anlar.. bizler de paylasmaya calisiriz ama bi sansin var bak hly gibi bi kanakn varsaka bi kenara disardan bakan diyo.. kocasi calisiyo kendi calisoy, cicek gibi kizi var.. evi arabasi her seyi tamam, güzel tas gibi hatun daha ne ister... ama iste herkes gördügünü söyler, buzdaginin diger tarafina bakmayi akil etmez...
valla bilmiyom canim, ben yeniydim baktim elele yaziyor dedim belki bana da bi el atarlar diye geldim, öyle de kaldim istearada bi gittim... hani uzak oldugumdan o da
ay alemsin kanki sanadami el atarlar?. sanirim geln kisilerde senin gibi düsündükleri icin gülüp duruyorlar. ben hic kötü düsünmedim
kankim batlarimiz yaklasik ayni zamanda aslinda benim 21 ama en uzun ihtimali yazdim ben. Ayyyy kizzz varya ben bugün ne yaptim biliyonmu????
ama gerci pismanda oldum ama malesef geri dönüsü yok:18::18::18:
ayyy liste ben de heyecan yapti yaa.... :26::26::26:
sorma valla yaaa şöle bişey yapabilirim herhalde geçmişe göz gezdirip fazla dalamam gibi geliyo. yoksa okunmadık sayfa bırakmıyodum. yetişemiyorum napim yaa bide topicler çok aktif maşallah.
üstüne bastın ayağını çek, aynen öle hayatım dışardan böle görünüyorum ama çok yalnızım aslında. Allahım beni kocamsız bırakmasın.
yoooo valla ben hic öyle bir sey düsünmedim... yani ellerini bana da versinler diye seeettim.. yani benden faydalanayim yardimdan manasinda
ne yaptin??? merak ettim...
az kaldik regencimmmmm, bu ay sen, en son da kardaizcimmi cikarip bitirecegiz listeyi insallahhhh....
kardaizcimmm, ben de cok detayli okuyamiyorum cok fazla oldugunda... ama yine de tum sayfalara goz gezdiriyorum.... gecen 60-70 sayfa var demistim ya, onu anca 3 saate filan bitirdim sanirimmm....
ebayden 50 tane ov.test ile 15tane geblik testi siparis verdim en gec cumaya gelir:26::26::26::26:
aslinda yapmicaktim ama sanki bu ay daha bi rahatim yani bi basari gibi görecem ve o kirmizi cizgilerden motive olacam diye söz verdim kendime.
e buaradada zsten diyetle ugrasacagim icin kafami diyete vercem bebege degil
iyimi yaptim acaba?
ebayden 50 tane ov.test ile 15tane geblik testi siparis verdim en gec cumaya gelir:26::26::26::26:
aslinda yapmicaktim ama sanki bu ay daha bi rahatim yani bi basari gibi görecem ve o kirmizi cizgilerden motive olacam diye söz verdim kendime.
e buaradada zsten diyetle ugrasacagim icin kafami diyete vercem bebege degil
iyimi yaptim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?