- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.761
cok sagol canim uygulamaya gecerim ınsaallah yarar. Denenmismi peki nezamanda nekadar verildiki bu diätte???
meri1 kullanıcısından alıntı
sılacım ve hülyacım ikinizinde sıkıntılarını okudum...evet zor bir dönemdesiniz..mide bulantıları,başdönmeleri,uyku hali..
psikolojik taraflarıda var hülya dan da gördüümüz kadarıyla ama tatlılarım biliyorsunuz bunlar geçici durumlar ve de hormonlarınızın size bir oyunu..bakın ne çok beklediniz istedinizzz bence tadını çıkarınnnbelki de hayatınızda 1 kere belki de bir daha hiç yaşamayacagınız duygular...
bir de yaşayamayanları düşünün diye bağlayayım da kendinizi daha da iyi hissedin
sizlerin böle olması beni üzüyorrr,özellkle hülyacımın ağlama krizleri...sizin için elimden birsey gelebilse keşke ama hep dua ediyorumm.
çünkü sizi seviyorum
eşim 1.5 ayda 12 verdi cnm hemde ac ta kalmıyosun ve sacma -sapan bulunmayacak bişey yok
vay süpermis dogrusu. ama iste irade meselesi ben acaba bunu sonuna kadar uygulayabilecekmiyim??
2ay yeter bana aslinda. Hadi Insaallah Hayirlisi olsun tekrar tesekkürler
sebze cok severimde keske yogurtla aram olsaydi keske ama zorlayacagim
Screamawaycim seninde 28 hafta olmusssssssss cok azkaldi doguma. Gobusun kocaman olmusturrrr
Tugcecim gozunuz aydin tatlim allah analibabali buyutsun insallah darisi basina kuzucum
Hosbuldum kizlarrrrrrrrr bu ara isyerinde bi musteri musallat oldu masama ekranda neti acamiyodum aksamlarida cok gec geliyoruz calis,alarda basladi bu hafta o yuzden aksattim biraz burayi elimde olmadan.
Cok fazlazla geriye donuk okuyamadim silacim regencim tatlicadicim filizcim menbetacim kadriyecim kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidirrrr
hade ben kaçtımmmmmm hoşçakalınnnnnnnnn
CNM yazarsın artık nasıl gıttığine eee ne kadar fazlalığın var
yaniiiii kim yapcak şimdi bana o tostuşaka şaka canım bende kaynanama uğradım ordan biraz yemek aldım eve geldim şimdi de kendime bişeyler pişiriyorum ama yazmayım
merhaba cnm liste mesajlarındA
benim bi 10 kilo fazlaligim var. belli olmuyor minyon tipli oldugum icin yani kemiklerim iri degil
Canim benim sirkette isle cok karisikti o yuzden istemeden ayri kaldim burdanazracimmmmmmm canim benim hosgeldin... evet artik koca gobekli oldum...
sen nasilsin canim? ozlettin kendiniiii... neden bu kadar ara verdin bakimmmm....dun listeyi gonderirken senin kulaklarini cinlattimmmm bu arada... yeni bat bekliyorum senden....
kızlar benim çok kötü başım dönüyor ekranı çift görüyorumherkese iyi geceler
Gayet iyiyim regencim cok yogun ne yazikkki. Sen nasilsin neler yaposun basladinmi calismalarakiz bu kaynanadan yemek alma olayi herkeste var sanirim.. bakalim bizim gelinler de bize gelecekler mi yemek almayasimdi bizler kücük aileyiz, az yemek yapiyoruz ama onlar zaman icinde alistiklari icin cok yemek yapmaya, büyük aile düzenine sorun olmuyor yemek felan... ben de cok mutlu olyuorum kaygana yemek yapinca ben de ona pasta kek kurabiye recel felan ypiyorum onun yapmadigi seyler yapiyorum karsilikli geciniyoruz...
aldim yarenim thank you very much
kankaaaaaaaaaaaaaa nasilsin bakiimm???? ay biliyor musun bizim is yine sallantiya girdi, iste güvencesi olmayan is ne kötü.. sIktI da zaten.. benim bir sey yapmam lazim yaaa :44::44::44:
azraaaaaaaaaaaaaa giz nerelerdesin??? nasilsin?? nasil gidiyor isler???
regencim bende bekledım acarsın topiği diyee en son öyle konuşmuştuk..hem hamiş kaldıgımızdada kontrollu kılo almaya calışırızz.. YAREN banada yollayacaktın lısteyı
Gayet iyiyim regencim cok yogun ne yazikkki. Sen nasilsin neler yaposun basladinmi calismalara
azracimm postunu gordum, guncellicem seni listede...
kizlar az once baska bir topikte bir corba tarifi gordummmm...deneyenler cokkk begenmissss... ben onu yapmaya gidiyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?