- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.741
Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh
yaniiiii kim yapcak şimdi bana o tostuuuuuyyy... bizim hamislerimiz var yaa.... yiyecek icecekten bahsederken daha dikkatli olmak lazimAllahtan cift kasarli tost bulunmasi zor bir sey degil...
ben buralardayim canim, ama yazan olmayinca ben de gidip film izledim.. izliyorum da halen.. sen nasilsin bakalim???
uuuuyyy... bizim hamislerimiz var yaa.... yiyecek icecekten bahsederken daha dikkatli olmak lazimAllahtan cift kasarli tost bulunmasi zor bir sey degil...
ben buralardayim canim, ama yazan olmayinca ben de gidip film izledim.. izliyorum da halen.. sen nasilsin bakalim???
merhaba kızlar bu saat biz burada nasıl oldu
hg yarencimmm..evet erkenciyizz bu aksam
cnm gece kızlar diete karar verdi ne diyoaun varmı seninde öle bi niyetin regene gönderdim listeyi
evet canm okudum sana da yazdım ama görmedin sanırım. Listeyi bana da gönderirmisin bir fikrim olsun..üstelik diyetisyene de baslıcam ben..tek basıma beceremıorum sanırım
tugcecigim gözünüz aydin. Allah anali babali büyütsün insaallah
hülyacigim bilmiyorumki ben o testlerden almamayi düsünüyorum adetim düzenli cok sükür. eger testlerle olursa stres yaparim diye korkuyorum canim.
cok kararsizim acikcasi
ahh benm sabırsız pıtırcığımmmmmmm çok tatlısınanlamını bilmedigin seyi de mi çekti canın belki güzel bişedir die
sen beni güldürdün allahta seni şekerimaahh ahh ana gibi yar olmas tabi...
yeni kontrolde geldi demek,valla maş. ne çabuk geçiyor bizim için tabi,sana da öyle geliyor mu bilmem
kendine de minnak pıtırcıga da dikkat et..klomenle ilgili sölüceklerini yazacaktınn ya da özelima at sonra görmedn deme
çokkk merak ettmm:26:
hadi görüşürüzzz şekerim çok öptümmm
çok iyiy bi diyetisyenin listesi özelemi atıyorum cnm
Herkese iyi aksamlar kizlar ben geldim bi gecmise bakinayim havadisleri alip geliyorum
Herkese iyi aksamlar kizlar ben geldim bi gecmise bakinayim havadisleri alip geliyorum
bende istiyorum diät listesini banane banane bende bende
inşalla işe yarar cnm benimbende istiyorum diät listesini banane banane bende bende
Screamawaycim seninde 28 hafta olmusssssssss cok azkaldi doguma. Gobusun kocaman olmusturrrryokkk iste croissant bildigin duzzzz kruvasan...
yaa ne guzell annen senin icin yapiyorrr...benim de canim pek cok sey cekiyor ama, simdi eve gittigimde yapamammmm, gece gece ne halimmm olur yemek yapmaya.. ne de malzeme var... :26:
bu arada 8 hafta olmussun bile hulyacimmm zaman ne cabuk geciyor...
Tugcecim gozunuz aydin tatlim allah analibabali buyutsun insallah darisi basina kuzucumBgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh
azraaaaaaaaaaaaa hosgeldin baya oldu ugramadin özlettin kendini yah
Hosbuldum kizlarrrrrrrrr bu ara isyerinde bi musteri musallat oldu masama ekranda neti acamiyodum aksamlarida cok gec geliyoruz calis,alarda basladi bu hafta o yuzden aksattim biraz burayi elimde olmadan.azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmm hoşgeldin
aaa pardon canım ben o ayrıntıyı kaçırmışımmm bncede alma o zamannn
ayyy sorma mericimm pıtırcığım benimm valla acaba nasıl güzel bişi mi diye canım çekmedi değilama ne olduğunu öğrenince hiç istemedi canım
valla aslında banada zaman çaabuk geçti gibi sağlıkla geçsinde canımm gerisi mühim değil bekleriz napalımm
bulup sana yollicam canım aynen yazdığımı 2dk bekle olurmu ? yazdıktan sonra kaçarım ama sen cvp ver ben okurum ok
sabah peynir zeytin yumurta yarısı salatalık domates ve 2 dilim çavdar ekmek 3 saat sonra 5 fındık badem yada 3 ceviz 2 saat sonra 4 yemek kasık sebze yemegi 1 kase yoğurt sebze yemeği istemezsen çorba 1 dilim çavdar 2 saat sonra2 saat sonra 1 porsiyon meyve 2 saat sonra yogurt veya sut 3 saat sonra 4 köfte buyuklüğunde et tavuk köfte veya 1 kase corba veya 4 yemek kaşığı sebze 1 diliöm ekmek 3 secenekten biri 2 saat sonrada meyve veya prebiyotik yoğurt genel avsiye bol su haftada 3 gun 45 dk yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?