- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.381
cnmm ne demek yaa taş attımda kolummu yorulduuu hemmm ben zevkle yazıyorum burayaaaaaaaa
cnmm bnmde dogum 10 şubat olarak belırlendı annemde 1 şubatta dönecekbnmkıde doguma gelıcek yanıı
selam kizlar..nasilsiniz insallah..
yaa ben iyi deilim cok ciddi yasiyorum hamisligin ilk donemlerini..oglanin okuluna giriyorum ya o okul kokusubile beni mahfediyoo... sabah beri bi nar yedim bi kac sokumda ekmek... bulantim cook fazla.. doktor bulanti icinilac verdiaslinda ama almaya cekiniyorum desem yalan olmaz.. cunku sadece hamilelere has ilac deil genel bulantilar icin... tr deki bulanti yasayan arkadaslarim drlariniz size vermemismiydi bulanti icin ilac falan.
gecmisi cook detayli okuymdim ikizcim regen aramis benim sanirim ama dunaksam 10 uyudum...
hlyaaciiimmm bitanemm canim haberim var sabah girip hemen okudum tugcecigimin yazdigini seninle ilgili... ama yazamamistim... masallah ucuzum yolundaymis hersey ikizimiz ve dier tum hamislerimiz icin guzel devam etsin hersey inssallah...bende oyle gordum iste kalp atislarini.... duymakta nasip olur insallah...
screamawayy canim akadasim okadar hakliki sebeblerin moralsiz olmanda ama isrte gelip gecicihersey ..cok sukur annenin yanina gelme ihtimali var gecte olsa az da olsa geliyo. benim oyle bi durumda yok... ama soyle dusun bu bebeginekadar istediini hayatin onunla daha farkli olabilecegini dusun... en kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumlarini... bakbenim dogum yaza denk gelio yine izin yok bana yani 3 sene olacak turkiyeye gitmeyeli bende kendimi oyle teselliediyorum.... bebegim icin disimi SIkmaya calisiyorum..
herseybizkadinlar icinmis gercekten....
selam kizlar..nasilsiniz insallah..
yaa ben iyi deilim cok ciddi yasiyorum hamisligin ilk donemlerini..oglanin okuluna giriyorum ya o okul kokusubile beni mahfediyoo... sabah beri bi nar yedim bi kac sokumda ekmek... bulantim cook fazla.. doktor bulanti icinilac verdiaslinda ama almaya cekiniyorum desem yalan olmaz.. cunku sadece hamilelere has ilac deil genel bulantilar icin... tr deki bulanti yasayan arkadaslarim drlariniz size vermemismiydi bulanti icin ilac falan.
gecmisi cook detayli okuymdim ikizcim regen aramis benim sanirim ama dunaksam 10 uyudum...
hlyaaciiimmm bitanemm canim haberim var sabah girip hemen okudum tugcecigimin yazdigini seninle ilgili... ama yazamamistim... masallah ucuzum yolundaymis hersey ikizimiz ve dier tum hamislerimiz icin guzel devam etsin hersey inssallah...bende oyle gordum iste kalp atislarini.... duymakta nasip olur insallah...
screamawayy canim akadasim okadar hakliki sebeblerin moralsiz olmanda ama isrte gelip gecicihersey ..cok sukur annenin yanina gelme ihtimali var gecte olsa az da olsa geliyo. benim oyle bi durumda yok... ama soyle dusun bu bebeginekadar istediini hayatin onunla daha farkli olabilecegini dusun... en kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumlarini... bakbenim dogum yaza denk gelio yine izin yok bana yani 3 sene olacak turkiyeye gitmeyeli bende kendimi oyle teselliediyorum.... bebegim icin disimi SIkmaya calisiyorum..
herseybizkadinlar icinmis gercekten....
ayy saolasın kuzummm valla hakkını helal ett
ay size mercimeğimi koyayyımıııııııııııııııııııııııııgörmemişin mercimeği olmuşş tutmuş paso resim koymuş
ayyy sılacımmmm Allah yardımcın olsun canımm zorluyor demek seni mercimekinşallah çabucak geçer tatlımm... ben çk şükür rahatımm iyiki başka doktora gitmişim içim rahatladııı benim mercimeğinde kalp atışını gördükk çok şükürrrrr
senin adina gercekten cok sevindim canim.. hem bulantilariin olmayisina hemde mercimekten gelen haberlere.... canim primperan die bi ilac... doktoruma cokguveniyorum hani sallama ilac verecegini dusunmuyorum ama iste su annelik ic gudusu!!!! ilkhamilelikte annemde istememisti kullanmami... yaklasik 1.5ay daha boyle devam edicem(
canım ucuzumm ilacın adı ne bi araştıralım bakalımm neymiş durumm... bnde hiç bulantı falan yok çok şükür iştah açıklığı dışındaaaaaaaaaa
ayy sılacımm Allah yardımcın olsun yaa ınsallah cok uzun surmez bulantılarınBen dra bulantım oldugunu bı kere söyledımm oda bna bulantı bıleklıgı var ondan al olmazsa ilaç vereyım dedıı ama ben sonra hıc sölemedım bılee cunku bnde ılac kullanmak ıstemıyodumm , sende bnm gıbı kılo kaybedıceksın anlaşılan bulantılar yuzunden 4,5 kılo vermiştim yaaa ne zor gunlerdı hatırlamak bıle ıstemıyorummm:18::18:
koydummmmm ama bnde bekliyorummm
olacaksın inşallah canım sende burda hamileyim diye bağıracaksın Allahın izniyleatla canım atlaaa ama dikkat et bebişimiz varrrr orda
teşekkür ederim breshkacımmmm deneyecegim bulurum sanırım..hemen not aldımm
ahhh ahhh bir de ben hamiş olsammm
aynen kuzum yaaaaaaaa iyiki gitmişim vallaa ohhhhhhhh içim rahatladııı o kadına da gitmicemmm bi dahaayy çok ttalı yaaaaaaaaaaaaa mercimeğimi veren ALLAH ıma kurban olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
koydummmmm ama bnde bekliyorummm
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???
iyi can nasıl olsun, içeri gidicem biraz ama gene gelirim,
sende iyileşemedin mi hala kuzu inatçı çıktı senin bu hastalık. kocalarda zaten böle durumlar da en ufak bişey yapsan hemen fırsatı kaçırmaz laf sokup dururlar bilirim. takma kafana tatlım sallatomata :)))
Kizlar desteginiz icin cokk tesekkurler... Ben aslinda fazla sIkIntimi paylasmayi sevmem, ama insallah bundan sonra yazicam size..
Tugcecimmm annen senin de cok gec geliyormus yanina...Allah yardimcin olsun canim.. Insallah problemsiz gecirirsin annen gelene kadar.. Burda birbirimize destek olalim...
Silacimmmm bulantilarina uzuldummm canimmm, ama kiz bebek daha bir bulanti yapar derler.. Bu yonden bakarsak guzel..Annen gelcek mi senin yanina yaza dogru? Belki o zama rahat edersin... sonbaharda da bebekle beraber turkiye gezisi yaparsin...
Hulyacimmmm mercimegini simmmmdi gordummm... Allah nazardan saklasin canimmmmm...
selam kızlarrr
bugün yoğun bir gündü, bunaldım valla yaa...şu depo görevi bi bitsede yerimi bilsem artık.
hly tatlım evet yemeği depoda yiyoruz, telefonle istiyorum geliyo. valla çok isterdim görüşmek dertleşirdik biraz. hem sen mercimeğimizi de görmüşsün kalp atışlarını görmüşsünnnnnn. içinin rahatladığına çok sevindim hayatım..
olacaksın inşallah canım sende burda hamileyim diye bağıracaksın Allahın izniyleValla ben memnun kaldım sonra kalanları da duydun inşallah sende de işe yarar
ohhhh maşallahmercimeklikten çıkmış sanki annesi çok şükür bundan sonrada böyle güzel haberler vereceksin inşallah
hülyaaaa fistik, mercimegi gördün kalp atislarini da duydun, hadi gözünaydin...hatirliyor musun bi rüya görmüstün, erken doguruyordun ama bebegin 3,5kilo felan doguyordu hemen emziriyordun felan... sanirim o rüya senin hamis olacagina isretmis... bugün o geldi aklima, kulaklarinizi cinlattim biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?