- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.341
sağol canımmmmm çok şükür değer iki katına çıktı teyzesicanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmm maşallahhhhhhhh değerin çok ii yaaaaaaaikizmi kız acaba
bnde yarınn tüpçüme gitcemm çikolata alıp gitmişken de muayene olcam
Breskacım bu ay bende başlıycam tüp bebek tedavisine eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende bişey yok ama abbim tez vakitte nasip eder işşallah senin hemen oldumu canım anlatsana bana biraz hikayeni
hayırlı olsun şimdiden canım seni bayadır topicte göremiyorduk iyi oldu gelmenbizdede de bende bi problem çıkmadı ama önce eşimde enfeksiyon çıktı bununla beraber sperm sayısında düşüş meydana geldi varikosel olduğu orta çıktı sonra . yani bizde de sıkıntı sperm azlığıydı Allah razı olsun doktorumdan çooook memnunum Allah ona daha çok aileye yardımcı olmayı nasip etsin inşallah . uzun protokol gördüm ben 14 yumurtam vardı yumurtaların durumu iyiydi 8 tanesini aldılar 6 tanesi döllenmişti fakat 2 tanesi dayanamadı kaldı 4 tane ... transfer olacağı zaman 1 embriyo verdiler kalan 3 taneyi dondurduk bizde bu arada 3.gün embriyosu verildi bana ... Aklına takılan bişey olursa sor canım
CANIM İLK SEFERDE TUTTU DEMEK AYYY ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMA İŞŞALLAHBENDE BU AY İĞNE VERDİLER ONA BAŞLIYORUM KOLDAN YAPILACAK HERGÜN SAAT 8DE AKŞAM.ÇOK HEYECNLIYIM BU RADA BEN EURO FERTİLDE YAPTIRICAM KONYADA YAŞIYORUM VE BU İŞTE EN İYİ YER BURASI ÇOK DUA EDİN BANA
darısı başına canım inşallah sende ilk denemede tutturursun .Bende göbekten yapıyordum iğneleri şifa olsun inşallah canım dualarım seninle hayatım
cnmmm ınsallah hamılesındırrrr dualarımız senınle....
ay hadi inşallah canım haberini bekliyorum :18::18:
famusayyy Allah gönlüne göre versin canım...
sonucun ne oldu merak ettk seni
Ne yazık ki hamile değilmişim,ağlamaktan yoruldum ancak girebildim siteye kusura bakmayın geç cevap yazdığım için.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm benim 11 de toktor randevum var mercimeğime bakcammmmmmmmmmm
artıkınnn gelince yazarım anca ama biraz geç gelivercemm merak etmeyin çok öptüm siziiiiiiiiiiii ben accık yemek yicemm sonra duş hazırlık falan 10 da yola çıkcam..
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnn mutlu kalınnnnnnnnnnnnn benleeeee kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kısslar bende bu topikteydim biraz ihmal ettim ama siziherkese günaydınnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaa bu gün ben hülyadan önce günaydın diyeyim die koşa koşa geldim 2 dk ile kaçırdım yaf
neyseeee günaydın cicişlerrrrrr
günaydın hülyacımm ooo yine mercimegine kavusacaksın demekkkk... hayırlı haberlerle gelll
dikkat et yollarda kendine de tatlımmmm. ayhhh teyzesi sevsin mercimegini
Günaydın kısslar bende bu topikteydim biraz ihmal ettim ama siziherkese günaydınnnnnnnnnn
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah ikizlerin olur o zamanSAĞOL BİTANEM DİLERİM SENDE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSINBEN ADET OLANA KADAR KOLDAN YAPICAM İĞNEMİ DAHA SONRA GÖBEKTEN YAPILACK YANİ REGL OLUNCA BAŞLANCAK GÖBEKTEN YAPILMAYA BU ARAD BEN İKİZ ÇOK İSTİYORUM İŞŞALLAH İKİZİM OLUR
canımmmm ne desem de üzüleceksin biliyorum ama lütfen bu kadar yıpratma kendini inşallah yeni bir mucize daha yaşarsın en kısa zamanda dualarımdasın canımNe yazık ki hamile değilmişim,ağlamaktan yoruldum ancak girebildim siteye kusura bakmayın geç cevap yazdığım için.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm benim 11 de toktor randevum var mercimeğime bakcammmmmmmmmmm
artıkınnn gelince yazarım anca ama biraz geç gelivercemm merak etmeyin çok öptüm siziiiiiiiiiiii ben accık yemek yicemm sonra duş hazırlık falan 10 da yola çıkcam..
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnn mutlu kalınnnnnnnnnnnnn benleeeee kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?