- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.121
hayirlisi caniim... zaten kesmedim hemenhukmu!!!
masallah aldi demek kucagina mavibebek.... Allah anali babali buyutsun...
bitaneem ama gec dollenme seninki sen iki hafta dan gittiginde bak bakalim gum gum leri nasil duyuyoon ALlahin izniylee...
hiic oyle icine kurt falan dusurme..kizarimbakkseninki karindan yaptiysa usg yi ondan gozukmemistir belkide...benimki alttan bakti daha detayli yaniii....
sen neden progestan kullaniyosun dusuk riski tasiyanlar icin deilmiydi o...,??
ya ne bileyimm ben son 3 ay ilaç içmeden falan kendiliğinden normal adet oluyodum bi düzensizlik yoktu yane... karından yaptı evet..
yok benim içim rahat değil ağladımm valla kocama söyledim cuma başka doktora gidicem tüp doktoruma gidicem o doc. tu hem... ayrıca makinası ayrıntılıydı ... aynı bile çıksa olsun içim rahat etsin yeterki....
progestanı bana ilk tüp doktorum verdi zaten... buda akşam verdi.. içiyorum düşüğü engellemek adına Allah ım sen koru mercimeğimi yaaaaaaaaaaaa ben şuan pek ii değilimm... çıkıyorum kızlar hoşçakalın
hly ve sıla..
kızlar keseler görünmüş. sılacımın pıt pıt.. kalp atışıda duyulmuş... maşallah size ve bebeklerinize...
tuğçecim seninde çok az kalmış prensesin doğumuna. sanki daha dün gibi kan testi yaptırman falan. ne kadar çabuk geçmiş zaman..nasılsın,nasıl gidiyor? bundan sonra extra heyecanlı bir bekleyiz başlıyor senin için. son 3 aya girdin. Allahım yardımcın olsun inşallah.
geçmişi atlayarak okudum breshkacımdan haber yok dimi kızlar ,atlamadım orayı???
cnmm tatlıcadıcımm nasılsın ,??? ozledık senı yaaaaaaaa tatlımm senınle konuşmalarımızda bnm dun gıbı aklımda... Kaç kan testi yaptırmıştımmm senınde gecıkmen olmuştu hatta o donemde beraber dertlesıyoduk tatlım :) Doğuma az kaldı sormaa heycan basıyo benıdeeeeeee:18::18:
buarada bershkadan haber yook bende merakla onu beklıorumm ınsallah hamısım dıye gelır buraya
caniimbeniimm coksagol Allah razi olsun.. darisisenin basina isnallah tez zamanda hayirlisiyla... bun pit pit duymadim henuz canim gordum.... o da olucak insallah...hly ve sıla..
kızlar keseler görünmüş. sılacımın pıt pıt.. kalp atışıda duyulmuş... maşallah size ve bebeklerinize...
tuğçecim seninde çok az kalmış prensesin doğumuna. sanki daha dün gibi kan testi yaptırman falan. ne kadar çabuk geçmiş zaman..nasılsın,nasıl gidiyor? bundan sonra extra heyecanlı bir bekleyiz başlıyor senin için. son 3 aya girdin. Allahım yardımcın olsun inşallah.
ya ne bileyimm ben son 3 ay ilaç içmeden falan kendiliğinden normal adet oluyodum bi düzensizlik yoktu yane... karından yaptı evet..
yok benim içim rahat değil ağladımm valla kocama söyledim cuma başka doktora gidicem tüp doktoruma gidicem o doc. tu hem... ayrıca makinası ayrıntılıydı ... aynı bile çıksa olsun içim rahat etsin yeterki....
progestanı bana ilk tüp doktorum verdi zaten... buda akşam verdi.. içiyorum düşüğü engellemek adına Allah ım sen koru mercimeğimi yaaaaaaaaaaaa ben şuan pek ii değilimm... çıkıyorum kızlar hoşçakalın
caniimbeniimm coksagol Allah razi olsun.. darisisenin basina isnallah tez zamanda hayirlisiyla... bun pit pit duymadim henuz canim gordum.... o da olucak insallah...
hiç hereyanlanma canım. herşey güzel olacak Allahın izniyle.normalmi yapacaksın doğumu? normal yapacaksan yürüyüşe çıkmanı tavsiye ederim. kendini fazla zorlamadan hergün yürürsen doğumunda daha rahat olursun. benim kızkardeşimin 2. doğumu 1.ye göre çok çok kolaydı. yarım saat sürdü düşün artık. ilkinde hep yatmıştı ama 2.de hiç yatmadı evde çocuğun peşnde koşturup duruyordu buda doğumda rahatlık sağladı ona. bundan sonra bebişin hızlı büyüyecek.. çok heyecanlı ya.. Allahım bir avazda kurtarsın inşallah.
bu arada bende özledim sizleri.ama hep takip ediyorum yazmasamda bakınıyorum sizlere. dualarımda burdaki her arkadaşımda
caniimbeniimm coksagol Allah razi olsun.. darisisenin basina isnallah tez zamanda hayirlisiyla... bun pit pit duymadim henuz canim gordum.... o da olucak insallah...
kan degerin super , keseyi gordun suan neden kaygilisin anlamadiim...
yaa biri beni tutsun su kizi dovmeye gidiyoruum ben..... caniim vallahi gereksiz tepki veriyorsun 2 haftaya ne kaldi.... ama bak benimkinin olcumu seninkinden az cikiyo... sorun deill..... arti seninki ustten bakmis tugcecim soylesin alttan ve karindan usgnin cok farki var ondan detay gostermedi doktor....
cnmm Allah razı olsunnn kendını bızden mahrum bırakma... Sen korunmuyorsun dımı ? Drada gitmemişsindir halaa bılmezmıyım senı hıcccccccc
cnmm normal dogum ıstıyorumm drumda hergun 45 dk yürü dedi yürümeye calısıyorum ama 20 dk dan sonra karnımın alt kısmı agrımaya baslıyoo onada drum kendını cok zorlama agrı gırdımı 5 dk otur sonra devam et dedı işte bakalm.... Ztn bnmde buaralar cok koşuşturmacalı gecıo Allahtanda oturmaya vakıt kalmıyo :)
sılacımm söylüyorum ama dınletemıorumm drdada gerzeklık varr kızı rahatlatmamış ınsan bı acıklama yapar yaaa
bnde 8 haftalık hamileyimm:d çok mutlu ve heycanlıyımm
korunuyorum gibi gibi... doktorada gitmedim.yani aslında çok istiyordum ben bebek,halada istiyorum ama şuan kafamda bazı sıkıntılar var. onlar varkende olmuyor işte. herneyse... 3 aydır şükürolsunki biraz daha düzenli oluyorum. bebek için değilde bi kontrole gideceğim Allah nasip ederse,başımdakilerden fırsat bulursam dfalan filan işte...
çokta zorlama kendini yürümek konusunda. kendini doktordan iyi sen tanıyorsun sonuçta.
hlycımlada eğer telefonda konuşuyorsan üzmemesini söyle kendini. böyle stresli olmak onun için hiç iyi değil şuandaa....
mercimeğiminnnnnnnnnnn resmini koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısı olsun cnm bnmm en dogru kararı sen bılırsın sıkıntılarını halledersın ınsallah tez zmndaa... Dra kontrol ıcın gıt bncedee bi görünmekte fayda var ... buarada hly suan yemek yapıo bıraz once konusmustuk aglıyodu o kadar takmış kafayaa
merhaba fıstıklar..ben de geldimmm...ne kadar kalabalıklaşmışsınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?