- Konu Sahibi screamaway
-
- #30.041
hepimiz güzeliz ayol Allahımıza bin şükürValla bir sonraki buluşmaya gelmeyi çok istiyorum bende Aralıkta doğum günüm var beraber kutlarız belki Hülyacım da Aralık doğumluydu dimi yanlış hatırlamıyorum :26: ooh hepberaber oluruz inşallah
inşallah canım kızına bide erkek kardeş gelsin inşallah
aaa aşkolsun kuzum hatırlamam mıEvet canım olmuştu bittikten sonra 1 hafta ara ara devam etti ilk birkaç gün biraz yoğundu akıntı ama sonra kalmadı
ayy canım benımmtamam o zaman canım aksi bı durum yok yani... bendede bugun basladı.. o yuzden sordumm. saolll güzelimmmmm...
ne demek canım benimkız sen daha hazırlanmıyormusun ?
gitmeden bi güzel gezin bare ne kadar kalacaksın peki ? aaaa bu arada ordan da gireceksin dimi topice valla sadece kocan değil bizde özlerizyok kız hemen hazırlarım ben cantamı.. kocamla bırseyler bakınmaya gıdıcezde donunce hazırlıcam.. suan kocısın aramasını beklıyorummmm...
gitmeden bi güzel gezin bare ne kadar kalacaksın peki ? aaaa bu arada ordan da gireceksin dimi topice valla sadece kocan değil bizde özleriz
ahhh canımmm nede güzel planlar yaparmış
ayhh ne güzel anlattınnnben şimdiden alıştırma yapayımmm belkide verir
benm facem yokki canımm, geçen senelrde vardı kapattım ama grubunuzun ismi ne kardeşmden falan girer bakarım etkinliklerinize
hepimiz güzeliz ayol Allahımıza bin şükürValla bir sonraki buluşmaya gelmeyi çok istiyorum bende Aralıkta doğum günüm var beraber kutlarız belki Hülyacım da Aralık doğumluydu dimi yanlış hatırlamıyorum :26: ooh hepberaber oluruz inşallah
inşallah canım kızına bide erkek kardeş gelsin inşallah
aaa aşkolsun kuzum hatırlamam mıEvet canım olmuştu bittikten sonra 1 hafta ara ara devam etti ilk birkaç gün biraz yoğundu akıntı ama sonra kalmadı
hülyaaaaaaaaaaaaaaaaa
mercimeğin resmini istiyorummmmmmmmm doktordan gelince hemen resmini koy tamammı şekerim bakalım ne kadarmış mercimek mi yoksa nohutmu görcez
gel canım gellll ... Hayırlısı olsun bi tarafla hasret gidereyim derken öteki tarafı özleme inşallah güzel geçer canımbelli değil canım yaa ama uzun bır sure olmayacak.. uzun sure kalmaya ıns kocısle beraber gıdıcez... senın haberını almak ıcın gırıcem tabıkıde canımmmmm....
benimde 10 aralık berber kutlarız artıkevet şimdiden başla yol yapmaya cnaım :) grubumuz malesf dışardan gözükmüoo anca üye olman lazım
evet canımmmmmmmmmmmmmm 5 aralık d. günümmmmmmmmmmm
canım hastaneden sonra anneme gidicez akşama yapamam yani anca yarına malasefffffffff
Breshka nın sonucu ne oldu kızlar???
yarın belli olacak canımmmmmmmmmm
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelir...
Hülya sen bugün doktora gitmişsin galiba?Mercimeğin nasılmışşşş?
hly7 canım genetik derken anne ve babanın kromozomları birleşirken ya eksik ya fazla olabiliyormuş oda anormaliye neden olabiliyomuş yani. bide folic asid verdi 2 ay önceden içmeye başladım oluşabilecek anormalileri büyük ölçüde engelliyomuş canım bakalım hayırlısı ilk bebekte fazla araştırma yapmıyolarmış bide :S
hoşgeldin arkadasım allah ım sana bir daha göstermesin,kimseye göstermesin inşş
hayırlısıyla bebegini kucagına alman dilegiyle...
Tamam canım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz,doktor randevun baya geç saatmişyok canım daha gitmedim kocamı bekliorumm yarım saatim kaldııııııııııııııı
Tamam canım senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz,doktor randevun baya geç saatmiş)
hülyacımmmm başbaşa kalmışız şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?