• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Aminnnnnnnn silacimmmmmm allahrazi olsunnnnnnn:16:
Allah hepimizden razi olsun kuzucum...amin insallah...
bekledim canım ama sen gittin sandım cooooook tesekkür ederim sılacım :16::16: 28 haftalık olduk teyzesi az kaldı insallah canım darısı tüm arkadaslara rabbim en kısa zamanda bu mutlulugu herkesi yasamayı nasip etsin kızım dogunca onunda fotograflarını koyarım insallah
amin tatlim benim... masallah doguma az kalmis desene 11-12 haftan kaldi dogumasadece.. kolay dogumlar nasip etsin Allahim sana ve tum hamislerimize...
sordugn soruyu cevaplicaktim ama yarin yazarim artik cünkü birkac soruda sormam lazim.
canim sagduyun icin cook merci... tatlim burdaym ama gec oldu dersen yarinda buralardayiz insallah..

amin tatlim benim... masallah doguma az kalmis desene 11-12 haftan kaldi dogumasadece.. kolay dogumlar nasip etsin Allahim sana ve tum hamislerimize...

evet canım az kaldı insallah dogumum kolay olur artık onun korkusu sarmaya basladı valla

iyi peki öyle olsıun :D amaaaa yarın eğer koymazsannnn dilimizden çekeceğin var ona göreee :33:
Benimkinle tartistik yine... foto filan cektiremedim bugun..offf

hayırlı olsun hepinize. hamile kalıp bebeğine kavuşanlara ne mutlu sağlıklı bir hamilelk geçirin inş. bende 3 aydır deniyorum bişey yok henüz inşallah adım lsteye yazılır benmde:24:

:canim batini soylersen ekleyelim seni de listeye..

Ayy telden yaziyorum kizlar smiley filan ekleyemedim..

çiçekcim maşallah sana çok yakışmış göbüşün..sağlıkla hayırlısıyla bi avazda kucağına alırsın inşallah :)

sılacım amin inşallahhhhhhhhhh isteyen herkeseee :)

screamaway valla snde tuğçenin gibi aynadan çek şekerim ben anlamammmmmmm :33:

ayy nassınız kızlar ? bnde bel ağrısı çok şiddetli , kasık ağrısı ara ara şiddetli ve melankolik bir hal ara ara geliyor sadece :30::30::30:

al benden de okadar...

burdayim tatlim... hastalik yaaa bogazim oldu sanmistim nuksetti valla... bide orataya karisik grip olayi bulantimda var...iice sarsti mide...

canimm kizma dedigimgibi hastayim ben:5::5: bide pazarlari es durumundan katilamiyorum pek topice... yanigeckalkiyoz kahvalti sokak,gezme,alisveris ebeveyn ziyareti pazarimiz... yoksa pcyi acilir acilmaz burdayim....

canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...

günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk :kkk::kkk::3::3::3:

günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk

kolay gelsin canım ne diyimmm :29: bnde yatıp yuvarlanıyorum valla :27::37: bikeresevdim işten çıksın yanına gelcez öğle yemeğineee :34::56:

kuppeciğimmmmm ömrün boyunca sağlıklı , huzurlu , sevdiklerinle beraber geçireceğin yıllar dilerim canım ... iyiki doğmuşsunnn ... doğum günün kutlu olsun :16::16:

coooook tesekkür ederim hüylacım ve kardaiz cim güzel dilekleriniz için :16::16:eminim hamilelik size de cok yakısacaktır:49::49::49: ortaköydeki fotolarınıza baktım bayildim hepiniz de cok tatlısınız keske bende istanbul da olsaydım katılırdım bulusmanıza ama urfa ya yolunuz düsürse beklerim hepinizi

Vayyy be o kadar yazmışsınız birtek hülyacım adımı anmış aşkolsun size demekki hiç gelmesem yokluğum hissedilmeyecek :14: neysse canınız sağolsun

hoşgeldin canımmmm :29::29: bnde face geldim kimse yoktuu :26::26: napacağımız konusunda konuşmamaız şart yaaaaaaa kesinleştirelim artıkkk :18::18::18:
kadriyecik gelemicekmiş ama :( doktor biraz dinlen demiş kocası da tedirgin olmuş izni geri almışş :5::5: şimdilik azracım sen ben kardaiz ve tuğçecik geliyor :10::10:

iyi oazamn ben bi daha rica ederken rahatsız olmadan söleyim :D breshka şu anda adetli zaten..iğnelere başlıcaktı yarın için bakalım gelince kendi sölesin o zmn :)

sanada geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine :26:
Canım ben kendi isteğimle listeden çıkmıştım doğal yollardan olamayacak madem listede olmayım hemde bir süre bat falan takip etmeyim demiştim ...

Kızlarrr internetim çok yavaş geçmişi okumadan size haberi vereyim dedim çok şükür kesemizi gördük bugün 10 gün sonra kalp atışları için randevu verdi doktor inşallah kalp atışlarını da görürüm hepinize çok ama çok tşk ederim benim yanımda oldunuz dualarınızı eksik etmediniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah doktor keseyi gördüm dediğinde okadar ağladımki kadın şaşırdı Rabbim kimseye acı şeyler yaşatmasın herkese nasip etsin inşallah hepiniz çok öpüyorum :16:
Canımmmmm ne kadar sevindim anlatamammm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim biz isteyenlere de versin bu güzel duyguları inşallah :16:

herkese iyi geceler kizlar..
epeydir gelmiyorum, aslinda internete öyle cok girmiyorum malum son günlerde yasananlarla birlikte haberlerin, internetin, feysin tadi felan iyice kacti.. benim söylemek istedigim bi iki sey var.. bu hafta da bulusmussunuz galiba, kardaizcimin mesajin anlasiliyor. bunun üstüne de biraz komik kacacak ama ben yine de söyleyim :1::1: son mesajimda biraz farkli anlasilmalar oldu. aslinda döndüm mesaji bulup tekrar okudum, öyle agir bi sey söylememisim ama yazdiklarim yine de yanlis anlasildi. ben biraz takilmak icin gidin baska yerde konusun, gelen var gelemeyen var, yazinca kovuyormus gibi olmusum sanirim.. sonuna da fazla mi sitem ettim, diye de saka oldugunu belirtecek bi cümle yazmama ragmen mesajim baska bi anlama büründü.. o an aldigim tepkiden de, gecen gün hlycim ile epeyce tartistik bu konu hakkinda, onunla olan yazismalarimdan da bunu daha iyi anladim.. benim öyle kimseyi kovmak gibi bi amacim yoktu ve olamaz da zaten, öyle bir sey yapmaya calissam cok komik ve yersiz olurdu, aptalca olurdu... hly ile tartistik dediysem, konu hakkinda uzunca konustuk anlaminda söyledim,o da zaten kendi düsüncelerini söyledi, tekrar belirteyim, yanlis anlasilma olmasin.. o da dedi, ben de senin meajina alindim kovmus gibi yazdin diye..Allah var cok ugrasti benimle, bikac tehditini saymazsak :))) yine söylüyorum hem de yeminle, öyle bir sey aklimin ucundan bile gecmedi.. neyse pek bi önemi olmasi da ben bunlari yazma geregi duydum gece gece :1::1::1::1:
silacim, ruh ikizcim, acikcasi bekledim senden bi mesaj.. herkesten bekledim ama dedim ikizim beni merak eder kesin özelden yazar :)) hani sen de bi ara ugrayamamistin, geri gelince demistin özel mesaj kutumu doldurmussunuz kizlar diye, o zaman senin adina cok sevinmistim hatta bende yazmistim kac mesaj ama senden bi tane bile mesaj alamadim..yanlis anlasilmasin, kimse mecbur degil ama gönül, umuyor iste :))
bu sebepten gelmiyorum kizlar rahatsiz ettigimi hissettigim icin.. beni tanidiginizi düsündügüm icin bol bol saka yapiyordum belki büyütülecek bir sey degil diyorsunuz, iste tam da bu sebepten dolayi cok alindim, öyle önemli bir sey yazmamama ragmen yanlis anlasildim.. eger bi kisi bile böyle anlarsa, baskalari da öyle anlar muhakkak diye aciklama geregi duyuyorum ve alinan olduysa özür diliyorum.. kimseyi kovmak gibi bi niyetim yoktu.. eger öyle anlayan olduysa rahatsiz etmemek icin gelmeyi düsünmüyorum.. tartisma olarak anlasilmasin yazdiklarim.. ben sadece belirtmek istedim biraz duygusal düsünüyorum belki, olabilir de.. malum bu ay benim ayim, dogum günüm yaklasirken ben de akrep burcunun etkisine girdim sanirim, her duygumu fazlasiyla yasiyorum :)) uzun lafin kisasi, uzunca bi zamandir hukukumuz oldugu icin aciklamayi borc bildim.. yazmak, aslinda tehlikeli olabiliyormus onu da anladim :)) bu yazdiklarim lütfen yanlis anlasilmasin, tartismak amacli söylemiyorum..
kendinize cok iyi bakin.. :54:

oy kuzum yaa ben kaçırdım galiba bu konuşmaları ama geçtiğin özette yanlış anlaşılacak bişey yok kimsede alınmaz zannetmiyorum yani aşkolsun bende geçenlerde facede sordum bu kız nerde diye merak ettim seni gruptan da çıkmışsın üzüldüm canım ya görüşelim hemen :29:

coooook tesekkür ederim hüylacım ve kardaiz cim güzel dilekleriniz için :16::16:eminim hamilelik size de cok yakısacaktır:49::49::49: ortaköydeki fotolarınıza baktım bayildim hepiniz de cok tatlısınız keske bende istanbul da olsaydım katılırdım bulusmanıza ama urfa ya yolunuz düsürse beklerim hepinizi

ne demek canım benim :) valla burda olsaydın da snde gelseydin gerçekten ne ii olurdu :) urfaya benim değilde dedemin yolu düşecek yakınlarda söleyim de selamımı getirsin sana :)

Vayyy be o kadar yazmışsınız birtek hülyacım adımı anmış aşkolsun size demekki hiç gelmesem yokluğum hissedilmeyecek :14: neysse canınız sağolsun

Canım ben kendi isteğimle listeden çıkmıştım doğal yollardan olamayacak madem listede olmayım hemde bir süre bat falan takip etmeyim demiştim ...

Canımmmmm ne kadar sevindim anlatamammm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim biz isteyenlere de versin bu güzel duyguları inşallah :16:

oy kuzum yaa ben kaçırdım galiba bu konuşmaları ama geçtiğin özette yanlış anlaşılacak bişey yok kimsede alınmaz zannetmiyorum yani aşkolsun bende geçenlerde facede sordum bu kız nerde diye merak ettim seni gruptan da çıkmışsın üzüldüm canım ya görüşelim hemen :29:

canım ne demek yaa unutmak falan.. bu topikte kimse kimseyi unutmuyor unutmaz da ... ne durumdasın bi yazsan annatsan falan.. listeye de girsen tüp yapıyo diye olur bnce :)

azra bebeğin kurtarılışı o an beni mahvetti... Allah ımın mucizesi... yavrumm küçücük minnacık çaresiz daha 14 gün olmuş dünyaya gözlerini açışı.. ahhh içim garip oldu yaaa:14::14::14::14:

ohhhhhhhhhh çok şükür bebek annesiz kalmadııııı ...

Son düzenleme:
ne demek canım benim :) valla burda olsaydın da snde gelseydin gerçekten ne ii olurdu :) urfaya benim değilde dedemin yolu düşecek yakınlarda söleyim de selamımı getirsin sana :)

canım ne demek yaa unutmak falan.. bu topikte kimse kimseyi unutmuyor unutmaz da ... ne durumdasın bi yazsan annatsan falan.. listeye de girsen tüp yapıyo diye olur bnce :)

olabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyor :52::52::52:sonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum :52::52::52:

olabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyor :52::52::52:sonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum :52::52::52:

ayy canım maşallah güzel gerçektennn.. önemli olan sayı değil oraya takılma kaliteli olması önemli olan az olsun öz olsun :16::16:

ay inşallahhhh herşey yolunda gider de hayırlı haberlerini alırız canım benim.. valla bnde de bel ağrısı ve su şeklinde akıntı var.. inşallah adet belirtisidir de başlayayım artık bnde çok heycan ve stres bastı bana bugünnnn :18::18:

cnmm trde 22 ile 28 hafta arası yapılıyoo , bende 22 haftalıkken gitmiştim yanlış hatırlamıyosamm... Bence gidebilirsinn çünkü bütün organ oluşumları tamamlanmış oluyomuş 22 haftada ...

kızlar kusura bakmayın annem hacı olucak yrn Allah nasıp edersee... GElen gıden varr... Sımdı wc ye gıdıyorumm aynadan kendımı cekıyorum hemencık :)

Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim.

canımm benimm dönem dönem eşler arasında ilişkiler gerilebilirrr sonraa sııkıntı yaşanabilirrrr sonra 3. şahıslar araya girer (3. şahıs derken kaynana görümce elti vs. yanlış anlaşılmasın) bunlar sıkıntı yaratır falan.. ama as olan eşinle mutlu olup olmaman... hiççç kimseyi takmaa canım.. eşinin de belki kendine göre sıkıntısı oluyodur dönem dönem.. çok aldırış etme.. ama bu görüşme konusunda yavaş yavaş 2. görüşme için hemen hemen taş çatlasa 1 ayımız var bu zamana kadar yol yapmaya başla canım :1: eşine söyle o getirsin hatta çaktırmadan bi yerden bizi izlesin çok istiyorsa :1::1:
sonra şu sizi bunaltmayım lafını da sevmedim.. biz burda sadece bebek konuşmuyoruz canım her telden çalıyoruz derdimizi mutluluğumuzu herşeyimizi tamam mıı.. o yüzden o an biiye canın sıkkınsa rahatlamak için anlatırsın canım tamam mı :)
ayrıca düşüncen çok güzelmişş.. inşallah yakın zamanda sağlıkla alırız hamiş haberlerimizi de yapmaya başlarız :16:

sağol bitanem, ay böyle yazıları okuyunca koca türkiye'de yalnız olmadığımı anlıyorum, iyi ki varsınız, canlarım benim!:54::54::54:

[TABLE="class: grid"][tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! :49::nazar:[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Ekim [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:emir_bebek:[/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td]:nazar:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek:[/td][td]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/td][/tr]
[/TABLE]

kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:
wifeofdemonu da ekledimmmmmmm...:21::21:

sağol tatlımmm, bu arada senin de resmini bekliyoruz... acilennnnn:47::47::47:

sen beni bekmeden gittinmii canimm?? baktim cicegim kizinla sahanesin mukemmel gozukuyosun...... Allahim kucaginda resimlerinide paylasmayi nasip etsin insallah.... canim benim... cok hos yaa sen bayagi almis basini gitmissin kac haftalik oldunki yaa okadar oldu demek??? valla darisi tez vakitte hayirlisiyla bana,hlyama,azrama,regenime,nartaneme,hemserime,menbetama,leplepimize, nihalimize,kardaizimize,nihancamiza insallah.......

İnşallah sılacım, ALLAHIM dualarımızı kabul etsin, hayırlısından birer, bazılarımıza da ikişer bebiş versin, inşallah!:16::16::16:

olur tatlım, artık elimden geldiğince burdayım :16::16::16:

Breshkacım, hoşgeldin, inşallah bu defa olucaktır, içini ferah tut, tatlım, güzel haberlerle gelirsin inşallah yakında :16::16::16:

Back