2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bolca maydonoz suyu içmeni ve çiğ çiğ yemeni tavsiye ederim sılacım

kizlaaar cook kafanizi agrittim ama ust solunum yolu iltabi icin de uygundur demi boazimda var yaniiiii.............

ha doktorumuzda geldiiiiii.......

harbiden cok benziyor ya cizgi bile ayni nerdeyse.hadi insaallah bearber veririz güzel haberleri

dimiii insallah sen verirsinde biz bu ay calisamadik kuzucummmm bu ayi es gectim benn onuumuzdeki ay kismetse baslariz biz

hakkinizda hayirlisi olsun canim benim seni gormeyi cok ozlemisimm verdigin karara cok ama cok sevindim hosgeldin tekrar aramizaaa

canım hoşgeldin nerelerdesin dur gitmeeeeee :)))

burdayım tatlım, biyere de gitmiyorum, özledim sizleri hemde çoooooooooooook!

ahandaaaaaaaa geldiiiiiiii kaçakk

yakalandımmmmmmmm:26: özledim de geldim hepinizi ve geldiğimde buluştuğunuzu duyunca kıskançlıktan çatladım, (azericede kıskanmak fesatlık düşünmeden imrenmek anlamına gelir haaaa...)

azracım sen nasılsın senden naber?

Canım benim hoşgeldin özledim valla seni marttan bu yana çok şeyler paylaştık beraber çok şükür Rabbime hamileyim keseyi gördük cuma günü haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğiz canım tek hamile kalmakla bitmiyormuş gerçekten tedirginlikler hep devam ediyor tatlım hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydım ozaman sevineceğim canım
Eşinl arandaki sorunları inşallah kısa zamanda çözersiniz canımmmmm Rabbim yuvanıza yeni bir can daha katsın inşallah ozaman herşey çözülüverir inşallah canım arkadaşım benim

canım yaaa valla özlettin kendini

hayırdır size noluyoo ne diye tartışıosunuz ayol savaşmayın sevişinnnnnn

canım bi dahaki görüşmeye bekleriz seni gelirsen süper olur valla :) ayrıcaaaaaaa screamaway hanımm resminizi bekleyen tek ben değilim gördünüzzzzzzzzz

gel artık bizi yalnız bırakma bakiim

silacigim yazini okudum. suan bana tel geldi annemler bana geliyorlar hazirlik yapmaliyim .
bu konuda sana yazmak isterdim ama suan acilen cikmaliyim cünkü biliyorsun uzun uzun yazarim ben cocuklar hakkinda. o yüzden muhakkak geri gelince yazarim.

rahatlaman icin kisaca sunu söyleyeyim bu normal merak etmene gerek yok.
herkezi öpüyorum

screamdende yorum bekliyorum gelince okurum

359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
nezaman catlamis sence????

Nihalcimmm özel mesaj atamıyorum 10 dakikada 1 diyor 2 saattir bekliyorum yahu burdan yazayım dedim :)))

Kaç haftalık olduğunu kalp atışlarını duyunca ölçecekmiş doktor geçen ay çok karışık bir durum yaşadım bilmiyorum sende varmıydın tatlım 8 eylülden 13 eylüle kadar kahverengi akıntım olmuştu kırmızıya dönmeden 12 eylülde doktora gitmiştim 2,00 çıkmıştı değerim 11 ekimde tekrar doktora gittim kan testim pozitif çıktı 21 ekimde kesey, gördük boyutu 0,50 cm 5 haftaya yakın gözüküyor sat'a göre 6+4 sanırım geç döllenme oldu yine canım sen ne diyorsun bu konuda :))))

Son düzenleme:

ben iyiyim canım hamdolsun. Eşim varikosel ameliyati oldu basarili gecti su an iyilesme surecindeyiz bekliycez 6 ay kadar gebelik gerceklesmesse tup bebek merkezine basvurma karari aldik hakkimizda hayirlisi hepimizin

kızlarrr çok üzülürek yanınızdan ayrılıyorumm çünkü şu saat oldu daha hiç bişi yapmadım

kalkayımda accık iş yapayım yahu

hadi öpüyorum sizi hoşçakalınnnnnnnnnn

ben iyiyim canım hamdolsun. Eşim varikosel ameliyati oldu basarili gecti su an iyilesme surecindeyiz bekliycez 6 ay kadar gebelik gerceklesmesse tup bebek merkezine basvurma karari aldik hakkimizda hayirlisi hepimizin

İnşallahhhh gerek kalmadan gelir tez zamanda bebişin bitanemmmmmmmm hakkınızda hayırlısı

İnşallah tatlım, hayırlısı olsun diyorum, o yüzden de çocuk konusu ertelenip duruyor, hatırlıyormusun, ben taa kaç aylar önce sana diyordum, bizim galiba hayırlısı bu değil, çünkü heo bir engel çıkıyor diyordum, bak gerçekten de öyle devam ediyor, mucize gibi ya, şaşırılacak durum, bazen diyorum ALLAHTAN hayırlısını istemesemmi ki diye saçmalıyorum, belki o zaman her şey yoluna girer bebek düşünürüz, şaşkınlıklar içindeyim vallaha, kafam her zamanki gibi çooooooooooook karışık.:26::26::26:

biz sevişmeyle savaşmayı bir arada yaşıyoruz, öyle deyişik bi çiftiz. Bir dahaki görüşmeye gelmek isterim vallaha, ama benim eşim buraya yazmama bile karşı, görüşmemi nasıl karşılar hiç bilmiyorum vallaha, bi kere çıtlattım, saçmalama falan dedi. beni internetten buldun, bari arkadaşlarını normal yollarla bul dedi, evden çıktığımmı var ya, nerde bulucam normal arkadaşı? ayrıca nettekiler de normal arkadaşlar. bayağı bayağı hoş ve tatlı kızlar, resimlerden belli. bunu ona anlatmak işte biraz zor, benimki daha teklifi duymadan hayır diyenlerden. o yüzden işim çok zor... Şimdi buraya yazıyorum ya, klavye sesi geliyor, kaynanam içeride çıldırıyordur, neden bu kadar yazdı ki diye, eşim gelince hemen çıtlatır ona, hani kontrol et, birileriyle chat falan yapar diye, işte böyle saçmalıkların iftiraların içinde yaşıyorum, neyse ya sizi de bunaltmayayım.

Kızlar bi şey yapmayı düşünüyorum, tabi ALLAH nasip ederse, hamile kalmak nasip olursa. ilk haftadan itibaren karnımın resmini çekeceğim. her hafta önden ve profilden. gün geçtikçe bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için. hamiş kalan kızlarımız, bugüne kadar yapmadıysanız siz de yapın bence. hatıra olur bebeğinize.

Hülyacım, bu arada senin tüp bebek kısmını kaçırmışım, inşallah olur tatlım, tüp bebek yöntemiyle veya değil, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini, bitanem!

İnşallahhhh gerek kalmadan gelir tez zamanda bebişin bitanemmmmmmmm hakkınızda hayırlısı

allahrazi olsun kuzucummmmmmm amin canim insallah

seni cok iyi anliyorum wifeofdemoncum bende eşim tepki gosterir diye dusunuyordum ilk soylememde sacmalama dedi sonra israrlarima dayanamadi ben gotururum seni dedi daha sonra bakti ben gercekten cok istiyorum tamam dedi ama aramayida ihmal etmedi elbette ici rahat artik birdahakine kesinlikle birsey soylemiycek diye dusunuyorum insalllah senin esinde yavas yavas yumusama gosterir.ayni sehirde yasiyoruz acimizi tatlimizi paylasiyoruz sanalken ozel hayata gecmesi ayri bi tat oluyo

kızlar,bişey sormak istiyorum...benim dün adet günümdü bir iki damla geldi fakat bugün hiç bişey yok biraz belim ağrıyo okadar bi anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim.buarada bebiş çalışmalrı içerisindeyiz...

kızlarrr çok üzülürek yanınızdan ayrılıyorumm çünkü şu saat oldu daha hiç bişi yapmadım

kalkayımda accık iş yapayım yahu

hadi öpüyorum sizi hoşçakalınnnnnnnnnn

kolay gelsin kuzuuuuuuuuuuuuuuuu ara ara gel yine bugun cok konusamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…