- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.721
Hulyaya katiliyorumsılacım geçmiş olsun umarım hemen iileşirsin ve bu zamanları değerlendir kocaınla
screamaway canım tophane deki nargilenin tadı başka yerde yok bnce ama kişisel zevk neticede :)
sılacımm ilettim ben senin iletilerini ... o konuda sıkıntı olmasın.. regen lütfen bu mevzu uzamasın artık bunla ilgili post yazılmasın ok ..
selam kizlar tabloma yorum yaparmisiniz yani bu cizginin oldu yerdemi yumurtlamisim ben??
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com
canim biliyorum soyledinde zaten ilettigini zamaninda.. hani regencim belki ustunde durmadi falan manasinda cumlem... nese kusum ole iste....sılacım geçmiş olsun umarım hemen iileşirsin ve bu zamanları değerlendir kocaınla
guzellik coook sagolasin.. Allah razi olsun...
screamaway canım tophane deki nargilenin tadı başka yerde yok bnce ama kişisel zevk neticede :)
sılacımm ilettim ben senin iletilerini ... o konuda sıkıntı olmasın.. regen lütfen bu mevzu uzamasın artık bunla ilgili post yazılmasın ok ..
ya kızlar regene noldu bişimi oldu bnm niye haberim yok ... eski postlarada döndüm bişi bulamadım ? bu arada sılacım geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
Ah kadriye yaa en güzelini sen yapmışsın keşke bende işten çıkabilsem de hamileliğimi evde geçirsemgerçi yarısı gitti sayılır ama çalışırken çk zor oluo gerçekten
silacigim gecmis olsun. kendine dikkat et havalar sogudu
Hulyaya katiliyorum
nartanesi ateş tablomuz o kadar cok benziyorkiaslinda 14. gun olmus olmasi cok yuksek bir ihtimal:44: 36.4 derece olan gun ortalamayi yukseltince ff kararsiz kalip ilerleyen gunlere tasimis cizgiyi
ya azracigim agzindan bal damliyor. 14. güne de raziyim ben o günde catlasin izin verdim ama s cizgi beni deli etti. ya kuzum ben ff nin cizgiyi cektigi gün malesef calismamistim.
canim senin tablonu görebilirmiyim
kizlaryaaaa bisi sorucam bide iltihap icin ne alabilirim bitkisel olarak... antibiyotik almak istemiyorum...
ayrica sreamawaycim canim dr a gidip gitmedigimi sormussun atlamisim o sayfayi hatirlayamadim kimdi, kizlardan biri alinti yapinca postunu gordumnerdeeeeeeeeeeeeeeee... biliyon az cok buralarin dr muhabbetini... ama devam ederse yarin dusunuyorum...
ahandaaaaaaaa geldiiiiiiii kaçakk
kizlaryaaaa bisi sorucam bide iltihap icin ne alabilirim bitkisel olarak... antibiyotik almak istemiyorum...
ayrica sreamawaycim canim dr a gidip gitmedigimi sormussun atlamisim o sayfayi hatirlayamadim kimdi, kizlardan biri alinti yapinca postunu gordumnerdeeeeeeeeeeeeeeee... biliyon az cok buralarin dr muhabbetini... ama devam ederse yarin dusunuyorum...
ya kızlar regene noldu bişimi oldu bnm niye haberim yok ... eski postlarada döndüm bişi bulamadım ? bu arada sılacım geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
Ah kadriye yaa en güzelini sen yapmışsın keşke bende işten çıkabilsem de hamileliğimi evde geçirsemgerçi yarısı gitti sayılır ama çalışırken çk zor oluo gerçekten
Kadriyecim istenmi cikiyorsun hayirlisi olsun kuzucum senin icin cok iyi olcagini dusunuyorum cok sevindim senin adina kuzucum
canim biliyorum soyledinde zaten ilettigini zamaninda.. hani regencim belki ustunde durmadi falan manasinda cumlem... nese kusum ole iste....
merci sekerim Allah razi olsun... insallah iyilesirim hemen zor oluyoo yaaa....
kadriyecim sende grip oldum delistin sanada ook gecmisle olsun fistik yaa insallah sende atlat hemen...
bikere_sevdim de hasta olmus. kizlar ayaginiza patik giyin hirka giyin bide sicak cay icin.
sen bide hamissin canim ya cooookkkkk gecmis olsun.
14. gun atesinin dusuk oldugu gun yani calistiysaniz bence cok super olmuş kuzucum insallahh guzel haberleri verirsin bu ay bizlereee
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablom boyle yarim yamalak oldu bu ay saldim bende
iltihap icin tatlim sogan kurunu yapan biliyorum iyi geliyomus kist iltihap akitiyormus
evetttttttttt yakaladim bendeeewifeofdemonnnnnnnnnnnn kuzum nerelerde kaldinnnnnnn gel hadiii
wifeofdemoncummmmmmmmmmm canımmm asıl sen nerelerdesinn yaaa ... unuttun biziiiyoksun ne zamandırrr aşk olsun sana hiç haberdar etmiyosun
valla buluştuk canım ben tuğçe kardaiz ve azracımçok güzel bir gün geçirdik seninde gelebilmeni isterdik canım belki diğer görüşmemize katılırsın canım
bikere_sevdimcimizzz hamileeeeeeeeeeeebnde ve breshka da tüp bebeğe başlıyoruz.. daha doğrusu breshka iğnelerine başladı.. ben kasım adetimi bekliorum başlayacamm inşallahhh
eee sen nasılsın ne var ne yok canım gel de bi anlat artık çok ara verdin yeter aaaa dön artık yuvayaa
wifeofdemoncum gelmis amakendinden bahsetmemis sanirim hic... canim gel artiiikkk valla ozlestik....
silacimmmm, tatlim doktora filan gittin mi sen? dikkat et kendine...
gobegimi baslarda daha iyi saklayabiliyordum ben, ama simdi biraz daha zorlasiyor... ayy ne bilimmm, cok aliskin diiliz sanirim bu durumlara...
wifeofdemoncummmm gelmis.. bende kendinden bahsetmismi diye dikkatle okudumm, ama hicc bisi dememis kendi hakkinda yaa.. napti acaba...
evde olsam da yatsam uyusamm yaa... burda iznimi ne zaman alabilirim hesaplari yapiyorum..
heee kizlarrr, bu arada haftaya 2 guncukkk izin aldimmmm, benimkinle bebegin odasini boyicazzz insallah... tabi becerebilirsek..
canım hoşgeldin nerelerdesin dur gitmeeeeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?