2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ya kızlar regene noldu bişimi oldu bnm niye haberim yok ... eski postlarada döndüm bişi bulamadım ? bu arada sılacım geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
Ah kadriye yaa en güzelini sen yapmışsın keşke bende işten çıkabilsem de hamileliğimi evde geçirsem gerçi yarısı gitti sayılır ama çalışırken çk zor oluo gerçekten

bu arada resimler cok güzel bende istiyorum bulusmak ama uzaktayim yaaa.
evet resimler kücük malesef.

of ya sikici bi gün bugün sanki evde oturmaya aliskain degilim ya calismaktan okula gitmekten.

özellikle azracigimve screamcigim yorumlarinizi bekliyorum cokmu gec yumurtlamisim ben ya cizgi cekti bana ff sanki sak diye tokat yemis gibi oldum
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Hulyaya katiliyorum

selam kizlar tabloma yorum yaparmisiniz yani bu cizginin oldu yerdemi yumurtlamisim ben??
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

nartanesi ateş tablomuz o kadar cok benziyorki aslinda 14. gun olmus olmasi cok yuksek bir ihtimal:44: 36.4 derece olan gun ortalamayi yukseltince ff kararsiz kalip ilerleyen gunlere tasimis cizgiyi

Kadriyecim istenmi cikiyorsun hayirlisi olsun kuzucum senin icin cok iyi olcagini dusunuyorum cok sevindim senin adina kuzucum

canim biliyorum soyledinde zaten ilettigini zamaninda.. hani regencim belki ustunde durmadi falan manasinda cumlem... nese kusum ole iste....

merci sekerim Allah razi olsun... insallah iyilesirim hemen zor oluyoo yaaa....

kadriyecim sende grip oldum delistin sanada ook gecmisle olsun fistik yaa insallah sende atlat hemen...

Hulyaya katiliyorum

nartanesi ateş tablomuz o kadar cok benziyorki aslinda 14. gun olmus olmasi cok yuksek bir ihtimal:44: 36.4 derece olan gun ortalamayi yukseltince ff kararsiz kalip ilerleyen gunlere tasimis cizgiyi

ya azracigim agzindan bal damliyor. 14. güne de raziyim ben o günde catlasin izin verdim ama s cizgi beni deli etti. ya kuzum ben ff nin cizgiyi cektigi gün malesef calismamistim.

canim senin tablonu görebilirmiyim

bikere_sevdim de hasta olmus. kizlar ayaginiza patik giyin hirka giyin bide sicak cay icin.

sen bide hamissin canim ya cooookkkkk gecmis olsun.

kizlaryaaaa bisi sorucam bide iltihap icin ne alabilirim bitkisel olarak... antibiyotik almak istemiyorum...

ayrica sreamawaycim canim dr a gidip gitmedigimi sormussun atlamisim o sayfayi hatirlayamadim kimdi, kizlardan biri alinti yapinca postunu gordum nerdeeeeeeeeeeeeeeee... biliyon az cok buralarin dr muhabbetini... ama devam ederse yarin dusunuyorum...

ya azracigim agzindan bal damliyor. 14. güne de raziyim ben o günde catlasin izin verdim ama s cizgi beni deli etti. ya kuzum ben ff nin cizgiyi cektigi gün malesef calismamistim.

canim senin tablonu görebilirmiyim

14. gun atesinin dusuk oldugu gun yani calistiysaniz bence cok super olmuş kuzucum insallahh guzel haberleri verirsin bu ay bizlereee
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablom boyle yarim yamalak oldu bu ay saldim bende

iltihap icin tatlim sogan kurunu yapan biliyorum iyi geliyomus kist iltihap akitiyormus

ahandaaaaaaaa geldiiiiiiii kaçakk

evetttttttttt yakaladim bendeee wifeofdemonnnnnnnnnnnn kuzum nerelerde kaldinnnnnnn gel hadiii

bolca maydonoz suyu içmeni ve çiğ çiğ yemeni tavsiye ederim sılacım

Kadriyecim istenmi cikiyorsun hayirlisi olsun kuzucum senin icin cok iyi olcagini dusunuyorum cok sevindim senin adina kuzucum

bikere_sevdim de hasta olmus. kizlar ayaginiza patik giyin hirka giyin bide sicak cay icin.

sen bide hamissin canim ya cooookkkkk gecmis olsun.

Evet kızlarr bu hafta son kez çalışıyorum zaten ben bebek olana kadar diyerek girmiştim youm çok ters arabamızıda sattık ortaktı kaynımla iyide oldu o yüzden eşimde istemiyor çalışmamı :)))
Regencim Allah yardımcın olsun canım zaman çabuk geçsinde sende evinde kal dinlen canım arkadaşım ben birazda tedirginim açıkcası od etklili oldu :)))

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim keşke grip aşısı yaptırsaydım bu kadar ağır geçmezdi en azından inşallah tez zamanda geçer Allah herkese şifa versin inşallah...

nartanesi caniim ya sana bisi sorcam benim civcivle ilgili.... benim oglan kuzenin butun ama aklina ne geliyosa butun hareketlerini sozlerini tekrarliyoo.. cok sinir bozucu hani bunun karakterine yansimasindan endiselendik ya da yasina gore normal bi davranis mi?? sadece bi tane kuzenin deil.dier kuzeni varsa yaninda onunlada aynisey soz konusu....
hani olabilecek bisi gibi ama biraz asiri geldibana:26::26:

harbiden cok benziyor ya cizgi bile ayni nerdeyse.hadi insaallah bearber veririz güzel haberleri

Hülyacım, canım benim, resimlerinizi gördüm, süpersiniz yaaa... ben neden yoktum ordaaaaa??? ağlayacağım yaaa...
Kadriyecimmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR! seninle taa eskiden arkadaşız tatlım, neler çektiğini çok iyi bilirim, nasıl sevindiğimi anlatamam gerçekten...ALLAH sağlıkla kucağına almayı koklamayı büyütmeyi nasip etsin canım benimmmmmmm!

Ben nasıl olayım, eski hamam eski tassssssss.... eşimle tartışıp duruyoruz, doğru dürüst normal insanlar gibi çocuk da yapamıyoruz yani, didişmekten vakit kalmıyor....

wifeofdemoncum gelmis amakendinden bahsetmemis sanirim hic... canim gel artiiikkk valla ozlestik....

ben de hepinizi özledim tatlım, ama topiğe girmek hamileliği yeniden düşünmemi sağlıyor, bu da benim sağlıklı karar vermemi engelliyor, artık gelicem ama bebek düşünerek değil, sizlerle kardeşlerimle sohpet etmek için, birazcık da doktorluk yapmak için gelicem ALLAH izin verirse tabi.

screamcim, senin de göbüşün büyümüştür artık, resim koysana, merak ediyorum, hatta ediyoruzzz bence, değilmi kızlarrrr??? Kendimden bahsettim yukarıda, pek içaçıcı şeyler değil...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…