insallah okursun ccanim yazdiklarimi....
ya nediyim ki aslinda hani insanlar sevdikleri insanlara kirilirya evet... seviyoruz biz birbirimizi.. canim ben kac dafadir burda seni sordum.. kac defa hulyaya sordum cunku face de msn de falan gorurse iletsin die....
sanirim iletilerimi almamissin.... aslinda sen bana kizginsin ama sen gittin, biz anlamdik desek yalan olmaz.. giderkenbize hiic bisi demedin... evet anliyorum seni bende 1 hafta ara verdigimde senin duygularini tasiyordum "kisileri rahatsiz ettigimi dusunuyordum"... ve ondan buraya yazdim gorusmek uzere birazcik mola dedim.... yani buna istinaden kizlarda surekli topicte andilar sanirim beni... ama bana kimse ozel mesaj yollamamisti die hatirliyorum veya bende beklentiye girmemistim...
valla anliyorum seni ama biraz asiri duygusal takiliyorsun kuzum. hayirdir insallah.... acikcasi burda kimseeeeeeeeeeeeeee sana kizmadi,alinmadi aksine seni ozledi sordu ve aradi yerini.... gercekten yoklugunu hissediyoruz ozellikle ben...hemmen geri donmeni bekliyoruz... yahu kardesler bile, evlat ana bile bozusuyo tartisiyo boyle nahos durumlarin olmasi pek mumkun burdada.. herkes herzaman pur dikkat olamiyor.. dedigim gibi biz artik astik bazi seyleri topic olarak.. biz baglandik birbirimize yahu otesi varmi?? bence bize bunu yapma bitanem ve senden mahrum birakma bizi.... valla biz sensizligi haketmedik

regenimmmm bendeki yerin ayri canimmm seni anliyorum biliyorsun... seni cok seviyorum arkadasim..... ve kesinlikle burdada gormezsem seni bidaha cook uzulurum ve yillarcada unutmam seni.......