2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet bende cok isterdim kuzucum erken olmasini ama ctesi gunu 1 de bile cikarken kacıyormus gibi cikiyorum ctesi daha erken bir sekilde gelmem mumkun değil keşke olabilse. Pazar olursa sabahin korunde bile gelirim

evet ama accık torpil geçsinler bi haftasonu için canım aaaaaaaaaaa alt tarafı 1 saatcik nolcakk. böylece 1 saatide yolda harcasan 1debuluşuruz

ama olmadı en kötü ihtimal pazara kalırız

evet ama accık torpil geçsinler bi haftasonu için canım aaaaaaaaaaa alt tarafı 1 saatcik nolcakk. böylece 1 saatide yolda harcasan 1debuluşuruz

ama olmadı en kötü ihtimal pazara kalırız

butun sartlari zorlarim sansimi zorlarim bakalim insallah sen nasilsin kuzucum gecmise bakmadan direk son sayfaya geldim kac gun kaldi benimkiyle konustum 6 ay deniycez olmassa bende sizin gibi tupe gecicemmmm

butun sartlari zorlarim sansimi zorlarim bakalim insallah sen nasilsin kuzucum gecmise bakmadan direk son sayfaya geldim kac gun kaldi benimkiyle konustum 6 ay deniycez olmassa bende sizin gibi tupe gecicemmmm

inşallah verirler izni yaaaaa :)

napiim canım ya kalkacam iş yapmaya da bi türlü kalkan yerlerimin ağrısı geçmedi

inşallah gerek kalmaz canım sizin tüpe.. sağlıkla alırsınız kucağınıza ben inannıyorum umutluyum canım

bende gizliyorumm gobegi valla.. artik pek mumkun olmuyor ama... oldugu kadar..
ben istanbula geldigimde ciyak ciyak aglayan bir bebek esliginde bulusuruz artik..

bilmemkiiiii... bende resimleri kucuk gordum burdan... eve gidince evden bakcam bir daha... ayyy benim canim nargile cekti amaa... ortakoyde butun fotolar... dimi? ben bi onlari gordum... taksime filan gitmediniz yanii...

insallah kuzucum icim rahatladi ama tupe karsi yorumlarindan sonra

dimi yaaaaaaaaaaaa olsun bebisinide gormus oluruzzzzzz harika olur yok tatlim nargile iciliyordu ama kurt gibi actik hemen yemek yedikortakoyde gecirdik gunumuzu az vaktimiz vardi taksimde olay cikar diye gitmekten kacindik ama taksici yine korkuttu bizi kabataşta bomba bulundu diye tugce uyanmasaydi yolumuuzu cok ama cok uzatiyorduk ... taksici yuzunden

ayy ne güzel olur canımmm tuğçenin de olur bebişi arabasında.. bizlerden de hamiş olan olabilir.. inşallahhhhhh.. valla kaynatırız ne güzell
hepsi ortaköy canım taksimde olay olur diye gitmedik... nargileyi tophanede içecen ayrıcaaaaaaaaaaa

hem senin eşinin sıkıntısı haloldu snde de bişi yok kuzumm ohh ameliyattan sonra spermler daha sağlıklı daha kaliteli olduğundan sizin şansınız yüksekk bnce hemencecik oluvercek Allah ın izniyle canımmmmmmmmmmm

Kizlarrrr gunaydinnnnnnnnnnn... Kimsecikler yok amaa... cok uzuldummmm...

bikere_sevdimmmmmm, canim isi mi birakiyorsun?? neden ki canim... zaten birakcakmiydin? yoksa hamile kaldigin icin mi birakiyorsun?

Canımmmm zaten bırakmayı düşünüyordumya yolu ters burası da anlatmıştım temiz bi yer değil eşim istemiyor çalışmamı açıkcası bende istemiyorum öbür hamilelikten psikolojik olarak korku kaldı bende gripde oldum bugün zaten önümüz kış zor olur gidip gelmek canımmm benim

al benden de okadar...
ayol nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sıla hanımmm sıla hanımmmmm hala gelmedinnn bekliorum seni...... azracımmmmmmmmmmmmmm snde yoksunnnn
burdayim tatlim... hastalik yaaa bogazim oldu sanmistim nuksetti valla... bide orataya karisik grip olayi bulantimda var...iice sarsti mide...
silacimmmmmm nerde yaaa... silaaaaaacimmmkiziyorumm bakkkk 2 gundur nerdesinnnn...

kardaizin isi yogun sanirim... sabahtan burdaymis, ama sonra cikmis...:26:

canimm kizma dedigimgibi hastayim ben bide pazarlari es durumundan katilamiyorum pek topice... yanigeckalkiyoz kahvalti sokak,gezme,alisveris ebeveyn ziyareti pazarimiz... yoksa pcyi acilir acilmaz burdayim....

sılacımmmmm çokgeçmiş olsun canım bende 2 gündür gribim hapşırmaktan bi hal oldum inşallah tez zamanda şifa bulursun canımmmm

silacim cok gecmis olsun simdi daha iyisindir umarim. Ctesi gunu yazdigini soyledi tugce agrin oldugunu biz yumurtlama diye dusunduk agrin nasil oldu gectimi yoksa hala devam ediyormu:26:

valla kizlar nerden baslicami bilemedim.... uzgunum bencoook... tum tr mize gecmis olsun... Allah hayirli olumler nasip etsin... depremzedelere acil sifalar ve ihtiyaclarinin karsilanlmasini diliyorum tezvakitte insallah... Allah birdaha yasatmasin..ulkem su aralar karanlik gunler geciriyor... Allahselamet versin.....

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr siiiz ne hossunuzz ayooolll bittim,eridim ama bennn..masallah size hepinizi ayri ayri kucakliyorum...cook guzel oldu bu. insallah bizimde olacagimiz katilimlarla devami gelir bulusmalarin..... fotolarida inceledim tek tek gece yarisi hemde..... yalniz screamdaki gibi bende kucuk goruyorum fotolari....

benim agrilarimida yorumlamissiniz hep bir sagolun canikolarim.. yalniz bu ince dusunceniz ok hocuma gitti... bulusmada topice ugramak zerafetinden bahsediyorum.... usunmeyip beni yorumladiginiz icinde... insallah yumurtlamadan kaynakli bi durumdu..

screamawaycim sende yumurtlama olabilecegini soylemissin seker ins oyledir.. aslinda aklima geldi ama bogaz agrimla es zamanli baslayinca usutmedende kaynaklanabilecegini dusundum insallah terslikyoktur.....

bide kizlar neden gobusleriniz saklama gayretindesiniz ayol..... ben dahabuyuk karnim olsun isterdim bi kadinin en mucize ani saklamayin onu...screamawayve tugcee..

bikeresevdim valla canim ne yalan souylimmm isi birakiyor olmana sevindim desem yeridir... keyfini cikar bu senin en ozel anin... hayirlisi canim hakkinda...

wifeofdemoncum gelmis amakendinden bahsetmemis sanirim hic... canim gel artiiikkk valla ozlestik....

cok guzelllll olur valla.. bebekler, ve hamileler toplulugu oluruzzz ortakoydee...

tophanede hicc icmedim ben nargileyi.. pek sevmiyorum orayi... halic koprusunun altinda nargile icilebilcek yerler var ya... orda icmistim hulyacimmm...

silacimmmmmmm canim benim cok gecmis olsunnn.. kendine dikkat et... havalar biranda sogudu bu araaa..

insallah okursun ccanim yazdiklarimi....

ya nediyim ki aslinda hani insanlar sevdikleri insanlara kirilirya evet... seviyoruz biz birbirimizi.. canim ben kac dafadir burda seni sordum.. kac defa hulyaya sordum cunku face de msn de falan gorurse iletsin die.... sanirim iletilerimi almamissin.... aslinda sen bana kizginsin ama sen gittin, biz anlamdik desek yalan olmaz.. giderkenbize hiic bisi demedin... evet anliyorum seni bende 1 hafta ara verdigimde senin duygularini tasiyordum "kisileri rahatsiz ettigimi dusunuyordum"... ve ondan buraya yazdim gorusmek uzere birazcik mola dedim.... yani buna istinaden kizlarda surekli topicte andilar sanirim beni... ama bana kimse ozel mesaj yollamamisti die hatirliyorum veya bende beklentiye girmemistim...

valla anliyorum seni ama biraz asiri duygusal takiliyorsun kuzum. hayirdir insallah.... acikcasi burda kimseeeeeeeeeeeeeee sana kizmadi,alinmadi aksine seni ozledi sordu ve aradi yerini.... gercekten yoklugunu hissediyoruz ozellikle ben...hemmen geri donmeni bekliyoruz... yahu kardesler bile, evlat ana bile bozusuyo tartisiyo boyle nahos durumlarin olmasi pek mumkun burdada.. herkes herzaman pur dikkat olamiyor.. dedigim gibi biz artik astik bazi seyleri topic olarak.. biz baglandik birbirimize yahu otesi varmi?? bence bize bunu yapma bitanem ve senden mahrum birakma bizi.... valla biz sensizligi haketmedik

regenimmmm bendeki yerin ayri canimmm seni anliyorum biliyorsun... seni cok seviyorum arkadasim..... ve kesinlikle burdada gormezsem seni bidaha cook uzulurum ve yillarcada unutmam seni.......

silacimmmm, tatlim doktora filan gittin mi sen? dikkat et kendine...
gobegimi baslarda daha iyi saklayabiliyordum ben, ama simdi biraz daha zorlasiyor... ayy ne bilimmm, cok aliskin diiliz sanirim bu durumlara...

wifeofdemoncummmm gelmis.. bende kendinden bahsetmismi diye dikkatle okudumm, ama hicc bisi dememis kendi hakkinda yaa.. napti acaba...

evde olsam da yatsam uyusamm yaa... burda iznimi ne zaman alabilirim hesaplari yapiyorum..

heee kizlarrr, bu arada haftaya 2 guncukkk izin aldimmmm, benimkinle bebegin odasini boyicazzz insallah... tabi becerebilirsek..

silacim cok gecmis olsun simdi daha iyisindir umarim. Ctesi gunu yazdigini soyledi tugce agrin oldugunu biz yumurtlama diye dusunduk agrin nasil oldu gectimi yoksa hala devam ediyormu:26:

canimbeniimmm Allah razi olsun.. kasiklarimdaha rahat dedigim gibi sanirim ust solunum yollari enfeksiyonuyla karsi karsiyayim... teshisi kendim koydum ama eminim ... cocuklugumdanberi buillet sIk sIk ugrar bana...

screamawayy sende sagol canim... insallah atlatirim hemencecik....

Sılacımmm valla bende çok sevinçliyim pek sevmiyordum çalışmayı zaten iyi oldu

Kolay gelsin canımmmm inşallah Rabbim banada o günleri gösterir

sılacım geçmiş olsun umarım hemen iileşirsin ve bu zamanları değerlendir kocaınla

screamaway canım tophane deki nargilenin tadı başka yerde yok bnce ama kişisel zevk neticede :)

sılacımm ilettim ben senin iletilerini ... o konuda sıkıntı olmasın.. regen lütfen bu mevzu uzamasın artık bunla ilgili post yazılmasın ok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…