2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evett kuzumm ben deperemi ciddi yaşayan bi insan olarak yaşadıklarını anlıyorum ama malasef ki çokkkkk yanlışlıklar yapıyorlarrr ....

bol bol c vitamini meyveler yiyorum canım ama baş ağrısı yapıyorya o çok kötü inşallah geçer tez zamanda :)))
İnşallah birdahakine bende olacağım orda bu haftadan sonra evdeyim artık kardaizcime süpriz yaparız ne güzel bir gün evimede beklrim inşallah sizleri

Canım çok tşk ederim inşallah geleceğim bende resimlerinizden nekadar güzel bir gün olduğu belli oluyor :))))

kuzum başağrısı içinde bol su iç iyi gelir :) vallaha gideriz filizcimeee beraberr süper olur :) artık sizlerede bebek görmeye geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla

kuzum başağrısı içinde bol su iç iyi gelir :) vallaha gideriz filizcimeee beraberr süper olur :) artık sizlerede bebek görmeye geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla

Hayırlsıyla o günlere bi gelelimde tatlım inşallahhh birbirimize bebek görmeye gideriz sırayla Rabbim tez zamanda göstersin o güzel günleri

ayol nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sıla hanımmm sıla hanımmmmm hala gelmedinnn bekliorum seni...... azracımmmmmmmmmmmmmm snde yoksunnnn

Kizlarrrr gunaydinnnnnnnnnnn... Kimsecikler yok amaa... cok uzuldummmm...

bikere_sevdimmmmmm, canim isi mi birakiyorsun?? neden ki canim... zaten birakcakmiydin? yoksa hamile kaldigin icin mi birakiyorsun?

yaaaa resimlere bakiyorum da simdiii... neden bunlar bende cokk kucuk gorunuyor... zoom in de yapamadim isyerindeyim diyeee... kardaizcimmmmm, sakin kaldirma bunlari... eve gidince yine bakcam...

[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[/TABLE]

kizlar durumu degisen var mi?
Bir de yeni hamilelerimizi ilk sayfaya gondermedim daha... Hem de bu listeyi cok da kucultmek istemiyorum...:26:

iyiyimmmm hulyacimmmm sen nasilsin??
guzel bir ctesi gecirmissiniz gordugum kadariyla...

bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)

ay azracım da tuğçecimde çok tatlılardı valla

tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim...
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:

silacimmmmmm nerde yaaa... silaaaaaacimmmkiziyorumm bakkkk 2 gundur nerdesinnnn...

kardaizin isi yogun sanirim... sabahtan burdaymis, ama sonra cikmis...:26:

evettttttttt çok güzel bir gundu vakit cok hizli gecti hicbisi anlamadim bennnnnnnnnn yine yapalim yine yapalimm hulyacim o senin tatliliginnnnnn

tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim...
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:

evet mantosuyla gizliyor çunki cok tatli bi gobişi olmuşşşş maşallahhhhh bizde seninde olmani cok isterdik birdahaki istanbula gelisinde ayarlariz neden olmasin

canım tuğçenin göbüş belli.. ama üstünde kalın mont var ondan anlaşılmıyor baksana göbüşüne ellerimizi koyduk resimlerde fotoları ben normal görüyorum canım sen neden küçük görüyosun ki :26:

kız ne nargilesi.. yemek yedik çay içtik o kadar... düşün ortaköye gittik ama kumpir yiyemeden döndük

evet yaa birazda geç buluştuk yaa ondan çabuk geçti bi dahakine daha erken buluşalım yahuuuu zaten hava çabuk kararıyor ... erken buluşursak daha çok vakit geçiririzzzzzzzzz

screawaycım artık sen ne zaman TR ye gelirsen senin içinde bi buluşma organize ederiz

evet bende cok isterdim kuzucum erken olmasini ama ctesi gunu 1 de bile cikarken kacıyormus gibi cikiyorum ctesi daha erken bir sekilde gelmem mumkun değil keşke olabilse. Pazar olursa sabahin korunde bile gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…