- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.681
o da ayrı bir acı verici durum. dün akşam eve gelince öğrendim çok üzüldüm. gece 1:30 a kadar haberleri izledim. Allahtan gelen bişey kimsenin elinden bişey gelmiyo. Allahım kimseye bir daha yaşatmasın.
günaydın tatlımmm :) geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkür ederiz canımmm harika bir gündü, inşallah sende gel bidahakine tabiki :))
geçmiş olsunnn kuzummm vitamin takviyesi yap kendine meyve tükett bolca dikkat et kötüleşme canım :) demek işi bırakıyosun heee iyi iyi bolca görüşürük o zamn :) filizin yanına giderriz berebaer öğle yemeği yeriz
ayy valla çok eğlendik gerçektenn tuğçeciğimin göbüşünü sevdik tonton tatlı bişi yaaaaaaaa
bi dahakine eksik kabul etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o da ayrı bir acı verici durum. dün akşam eve gelince öğrendim çok üzüldüm. gece 1:30 a kadar haberleri izledim. Allahtan gelen bişey kimsenin elinden bişey gelmiyo. Allahım kimseye bir daha yaşatmasın.
günaydın tatlımmm :) geçmiş olsun dikkat et kendine.
teşekkür ederiz canımmm harika bir gündü, inşallah sende gel bidahakine tabiki :))
bol bol c vitamini meyveler yiyorum canım ama baş ağrısı yapıyorya o çok kötü inşallah geçer tez zamanda :)))
İnşallah birdahakine bende olacağım orda bu haftadan sonra evdeyim artık kardaizcime süpriz yaparız ne güzel bir gün evimede beklrim inşallah sizleri
Canım çok tşk ederim inşallah geleceğim bende resimlerinizden nekadar güzel bir gün olduğu belli oluyor :))))
ben gittim kızlarrrr hepinizi çokkk öptüm.
görüşürüz gelmeye çalışırım ....
kuzum başağrısı içinde bol su iç iyi gelir :) vallaha gideriz filizcimeee beraberr süper olur :) artık sizlerede bebek görmeye geliriz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağlıkla
Hayırlsıyla o günlere bi gelelimde tatlım inşallahhh birbirimize bebek görmeye gideriz sırayla Rabbim tez zamanda göstersin o güzel günleri
Günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum dünden beri çok kötüyüm bugün işe geldim ama bu son haftam bırakacam işi :)))
Resimlerinize bayıldım ne güzel eğlenmişsiniz inşallah birdahaki buluşmaya katılmak banada nasip olur
screamaway nassın canım
iyiyimmmm hulyacimmmm sen nasilsin??
guzel bir ctesi gecirmissiniz gordugum kadariyla...
bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)
ay azracım da tuğçecimde çok tatlılardı valla
bnde iyiyim canım nolsunnn :) ayy evet çok güzel vakit geçirdik.. çok eğlendikkk.. tuğçeciğin göbüşünü sevdik.. hoş sohbet muhabbet.. güzeldi yani :)
ay azracım da tuğçecimde çok tatlılardı valla
tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim...
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:
tugcenin gobegi filan hicc belli diil fotolarda... ya da ben fotolari kucucuk gordugumden farkedemedim...
ya ben de orda olmak isterdim... nargile filan da icmissinizdir siz simdiiii... :26:
evettttttttt çok güzel bir gundu vakit cok hizli gecti hicbisi anlamadim bennnnnnnnnn yine yapalim yine yapalimmhulyacim o senin tatliliginnnnnn
evet mantosuyla gizliyor çunkicok tatli bi gobişi olmuşşşş maşallahhhhh bizde seninde olmani cok isterdik birdahaki istanbula gelisinde ayarlariz neden olmasin
evet yaa birazda geç buluştuk yaa ondan çabuk geçtibi dahakine daha erken buluşalım yahuuuu zaten hava çabuk kararıyor ... erken buluşursak daha çok vakit geçiririzzzzzzzzz
screawaycım artık sen ne zaman TR ye gelirsen senin içinde bi buluşma organize ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?