2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu arada bende halen ne gelen var ne giden adet belirtileri de kayboldu.. azcicik gögüslerim agriyo.. yarin isten gelirken test alirim cuma sabah yaparim... ya da dayanabilirsem pazartesi daha iyi olur...

canım şöyle düşün bide. yerleşme kanaması genelde hasta olacağın zamana yakın tarihlerde oluyor. ee doğal olarak yerleşme düşüşüde bu zamanlarda olması gerekmezmi??

bende aynen senin gibi olurdum heralde. pıt pıt pıt... en güzel melodi olurdu benim için

zaten bizim bebişlerin bu kadar gecikmesinin sebepleride bence bu teknolojik aletler. tabi direk değil ama kesinlikle etkiliyor. yediklerimizde aynen. yoksa eskilerde böyle uğraşmamı varmış. benim babaannem 8 tane doğurmuş hepside 1 yaş arayla... bizde 1 tane yapacaz diye garip hareketler yoğun uğraşlar...
atacam en sonunda bütün eşyalarımı gidecem yerleşeceğim köye. kendim yetiştirip kendm yiyecem. 3-4 tane doğurup dönerim geri

bu arada bende halen ne gelen var ne giden adet belirtileri de kayboldu.. azcicik gögüslerim agriyo.. yarin isten gelirken test alirim cuma sabah yaparim... ya da dayanabilirsem pazartesi daha iyi olur...

regencimmm, mayis bereketli gececek bence zaten topikte... insallah sende hamile cikarsin...

insallah tatlicadicimmm oyledir..
kizlar bende dinlerdim herhalde tum gun... bebegin kalp atislarini... 5 dakika dinlemesem, merak ederdim ne durumda diye...

hehehe.. sen git orda internetsiz durabilcek misin? benim laptop ekrani kirildi da iki gün dayanamadik esimle gittik masaüstü aldik geldik...kasasi felan hic bir seyi yok laptop gibi sayili esim elinden gelse banyoya bunu da tasiyacak.. teknolojik aletleri öyle bi halen getiriyolarkii ayrilmak mümkün olmuyo.. bebisleri de etkiliyo haliyle yumurtlama gecikiyo stres felan derken beklemede kaliyoruz iste...

ayyyyyyy insallah hepimiz cikalim yaa pespese oglak bebisleri doguralim... her zaman merak ederdim zaten hangi burclarda bebislerim olacak diye.. oglak burcu bebekleri inatci ama disiplinli olurmus ayyyyyyy insallah yerim ben onun inadini...

bende bu ayın bereketli geçeceğini düşünüyorum şahsen. öyle bir his var içimde.
ben öyle düşündüm canım senin ateşin görünce,çünkü düşmüş tekrar fırmamış. 1-2 gün bakalım nasıl gidecek. stabil olursa şansın yükseliyor.. ayy hadi inşallahhh

canım sen ateş listesi yapalımmı demiştin,yoksa başkasımı dedi??:44::44:

ay gülüm bende çatlarım heralde. dediğime bakma. ben bilgisayarla doğdum sanki anamın karnında. yapışık ikiz gibiyiz
1-2 haftadır eşim benim bilgisayarda oyun oynuyor. onunda netbook var ufak olanlardan o bana kalıyor,hiçte sevmiyorum küççücük bişi hiç bişey yapılmıyor, sinir oluyorum,boğasım geliyor kocişi.

ayyyyyyy insallah hepimiz cikalim yaa pespese oglak bebisleri doguralim... her zaman merak ederdim zaten hangi burclarda bebislerim olacak diye.. oglak burcu bebekleri inatci ama disiplinli olurmus ayyyyyyy insallah yerim ben onun inadini...

ben 2. bir oğlak çekebilirmiyim hiç bilmiyorum
keşke aslan burcu olsa çocuğum derdi bende hep. ama aslan için epey bi beklemem gerek.

bu ay olan bebekler oglak burcu mu cikacakmis... ben hicbir sey bilmiyorum oglak burcuna dair.. inatci mi olurmus?:26: bu kotu birsey yaaa.. inatci cocukla ugrasmak zorrr....

ben demistim canimmm... ama yapamadik henuz... guzel olur diye dusunmsutum, ates listesi de yaparsak... boylece bir tabloda herkesin ates grafiklerinin linklerini tutardik....

slm kızlar dün valla süper kaynatmışsınız...

Burçlar konusunda bende çok meraklıyım... Ben oğlak ı kaçırdım kova olacak olursada... Bakalım kısmet bu ay pek umudum yok nedense... (yada istemem koy yan cebime mi diyorum ne )

Tatlıcadım bakalım tablo neye benzeyecek... Ben akıntıyı pek takip edemiyorum. Bi de bugün 7 de ölçtüm bende senin gibi uyuyakalmışım sonra baktım 36,1 çıkmış. Sekizde bi daha ölçtüm 35,6 çıktı.. ben devamlı sekizde ölçtüğüm için 35,6 yı yazdım ama duramadım bi daha ölçtüm 36,1 çıktı...

offff screamaway'in dediği gibi koltukaltından ölçüğümüz zaman böyle saçma sapan çıkıyoooo.

Sizce hangi değeri yazıyım tabloya bence 35,6 olmalı ama kafam karıştı... En iyisi bi kere ölçüp onu yazmak biz tabi sabırsız olduğumuz için bi kaç kere ölçüyoruz.

oğlaklar biraz inatçı olur ama çok değil. iş kolik oluyorlar. disiplinliler. çok bilmişler. gıcıklar biraz (eşim gibi)

canım bizim listeye bir sutun aç bence. ateş ölçenleride aynı listede görelim. ve sanırım link hep aynı. mesela ben bugün link yolladım ya. yarın işliyeyim bişeyler ben ona sen linke tıklayınca değişmiş halini göryorsun. bana link isimleri aynı gibi geldi. sende bi dikkat et bak farkedersin. eğer böyleysede listeye linki 1 kere yazmak yeterli olacaktır

Canim mutlaka kan testi yaptir kisa zamanda bence... Idrarda cikmayanlar da oluyor..
Insallah hamilesindir canim...

Bak bu da benim sacma grafigim... Artik ates derecelerim kafasina gore takiliyor...

Screamaway Chart

grafigin cok güzel aslinda neden diyceksin yolculuk yaptin hava değisimide senin atesini sapittirmis olabilir tatlim. Bugun yukselistesin cunku artik duzene girdi uykun adet gununun atesi cok onemli insallah o zaman dusmez tatlim

evet kesinlikle agizdan olcersin onumuzdeki ay ki inşallah gerek kalmaz benim tablo ovulasyondan sonra bile zigzaga gecti deli ediyo beni artik sabah sabah sinirden ya

sende yukselistesin hemde kademe kademe artiyo tatlicadicim insallah bebisin yuzundendir bu yukselis merakla bekliyorum kan testini

kızlar ben başka bişey de duydumm

ilişkiden sonra sağa veya sola dönüp bacaklarımızı karnımıza çekip öyle yatmamız gerekiyomuşş

evet onu bende duydum hatta sola yatarsak erkek saga yatarsak kiz oluyormus bakalim daha neler duycaz

hani su hastanedeki yataklar varya canim kumandali, nereyi istersen orayi kaldiriyosun, bence bize ondan lazim... ayaklardan kaldirip amuda kalkmis gibi yatariz artik

regencim allah dusurmesin hicbirimizi o yataklara benim hep kotu anilarim var o yataklarla ilgili

valla tatlim herturlu deniyelim dediginiz gibi one arkaya saga sola ayaklar havaya kocislere bol bol malzeme olsun

ben 2. bir oğlak çekebilirmiyim hiç bilmiyorum
keşke aslan burcu olsa çocuğum derdi bende hep. ama aslan için epey bi beklemem gerek.

aaa neden o kadar zor mu ugrasmasi??? olsun kizz olsun da bebis öyle olsun napalim her burcun gicik bi tarafi var...ben de akrebim mesela.. annem benle nasil ugrasti bilmiyorum

bu ay olan bebekler oglak burcu mu cikacakmis... ben hicbir sey bilmiyorum oglak burcuna dair.. inatci mi olurmus?:26: bu kotu birsey yaaa.. inatci cocukla ugrasmak zorrr....

canim inatciligi disinda baska bi negatif özelligi yok.. oyun oynarken bile bile evini ailesini özler, disiplinlidir, düzenlidir.. evine cok düskündür, patronluk taslamaz bi aslan ya da akrep gibi, söz dinler... inatciligi da en istedigini bilmesinden gelir.. yöneticisi olan saturn gezegeni olmasiydi eger, hayatimizda disiplin olan bir sey olmazdi ve basladigimiz hic bir isi bitiremezdik.. bu burcun cocuklari derslerinde de cok basarili olurlar.. bence cok güzel...

Canim bence benim degerlerim de koltukaltindan olctugum icin sacma sapan cikti... Neyse, bir dahaki aya daha profesyonel olcaz...

Bence uyandigin gibi olctugunu yazmalisin... Sonra degisebiliyor cunku...

Bir de 35.6 ciktiktan sonra, duramadim bir daha olctum, 36.1 cikti demissin.. Hic ara vermeden olctuysen ayni cikmasi gerek.. Bu kadar farklilik gostermemesi gerek.. Kullandigin termometrede problem olmasin?:26::26:
Ben sabah olctum 36.1 cikti.. Sonra dayanamadim, belki hatali gosteriyordur, bu kadar yuksek cikmamasi gerek diye tekrar olctum, yine 36.1 cikti... Hadi maximum 0.1 derece oynasin.. Ama seninki 0.5 oynamis...:44::44:

evet evet tipki benim kocam gibi hep aynilar bu oglaklar

evet linkler hep revizyon oluyo degistikce

Canım valla bende terazi olsun isterdim.... Ama benim senden de fazla beklemem gerekir o zaman

terazi neden???
teraziler birazcık ,azcık dengesiz olurlar(pot kırmadım inşallah) ama genelde iyi huylu pozitiftirler. (buda kurtarma oluyor sanırım)
sevimlide olurlar. 2 tane terazi arkadaşım var.

aslanları seviyorum ya ukala ve hırslı oluyorlar ama benim en iyi anlaştığım burç aslanmış. aslan koca bulamadık bari çocuğum olsun derdim hep

Son düzenleme:

benim de yok ama ne biliyim gün gectikce daha da umutlaniyorum.. bu aralar bi mutöuyum ki sormayin... kaynanam bile bozamadi nesemi acaba hamilelikten mi ki ??? insallah öyledir..

canım bende termometreden şüpeleniyorum pili zayıfladı galiba... Ara vermeden ölçtüm... Bide şu var daha ovulasyona bile gelmedim 36,1 yüksek geldi bana... bakalım yarın ne çıkıcak eğer yarında 36,1 çıkarsa bugünü düzeltirim...

regencim allah dusurmesin hicbirimizi o yataklara benim hep kotu anilarim var o yataklarla ilgili

canim benim, aynisi benim de var.. sinir oluyorum o yataklara sabaha kadar uyuyamamistim.. benim demek istedigim, hani ayaklari dikiyoruz yaa evde öyle bi fonksiyonlu yatak olursaa yastiga felan gerek kalmadan bi tusla pozisyondan pozisyona gecebiliriz anlaminda demistim.. ters rahimden konu acildi o zaman yüzüstü yatmak gerekiyomus ama öylede disari akiyomus bebisler falan filan derken aklima o geldi.. yoksa hatirlatmak istemezdim canim kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…