2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oyle valla canim.. ben bukadar olacagini sanmiyordum ama nebileyim sanki yillik arkadasmisiz gibi.... merak ediyorum acaba diger topiclerdede bukadar sicak ve samimi ortam var mi?.. ben martta uye oldumonce baska bit topice baktim bi iki gun sonra buraya rastladim.. ve tuttum burayi terk ettim deger tarafi..yani ozetle epeydir burda olan arkadaslar katildiklari diger sohbetlerde bukadar zevkli miydi??

ama bugun hic kalabaliklasamadik..dogrusu merak diger fistiklari???? nese yarin haber aliriz insallah hepiciginden... buarada 39. gunume dakkilar kaldi ama ben hala israrliyim 45.gune kadar beklemede....

ayyyy kizlar komigim ben yaa testi nereye koydugumuda bilmiyorum iyimi??oglum kurcaliyordu ulasamayacagi biyere koydum ama nerde?? tatlicadi gormeyecegiin biyere koy yapmazsin demisti bak iice kaybettim 16euroluk testimi:84::84:

Silacimmmm, evet koptuk biz biraz burda... Bebeksizlik basimiza vurdu herhalde.. hayaller kurduk...
Bu arada elbiseyi buraya getirmedim kiii, tr'de biraktim.. dugun orda olcak....

Nihancacimmm, ve silacimmm... Ben bayaaa eskiden uye olmustum kadinlar kulubune... Ama bu kadar takip etmemistim... Birkac konuya bakip sonra sIkIlmistim... Bu topikle beraber baglandim buraya... Biraz girmesem hemen merak ediyorum... Allah topigimizi nazardan korusunnnn...

bende canım marttan beri burdayım ve iyi ki burayı bulmuşum diyorum.ve çok memmunum burdaki dostluklardan arkadaşlardan
yaşasın kadınlar kulübü kadın dayanışması

Canim, daha erken gelmeliydin... bu aksam baya kalabaliktik aslinda...
Bu saatlerde sakinlesiyor... cunku tr'dekiler uyuyorrr...

Bu arada testini kaybettin miiii? Saklayayim derken, cokk iyi saklamissin demek...

tamam canim anladim elbise isini.. neyse bende okurken bayagi keyf aldim ama aksamki muhabbetinizden... gun gelirde insallah bebeklerimizin kakalarindan bile konusuruz....

topic konusunda evet inanilmaz bi bagimlilik yaptiniz banaaaatedaviye bile baslayabilirim haniii:83::86: cok samimi buluyorum ben herkesi insallah nazar degmezde gotururuz hamililik... bebek buyutmek..falan diyee.. zaten gurbette
kimimiz kimsemiz yok burda paylasiyoruz..

ah canım desene şu bebekler iyiyce aklımızı aldı baksana testi bile bulamıyosun canımm

ah canım desene şu bebekler iyiyce aklımızı aldı baksana testi bile bulamıyosun canımm

evet canim yaa detayli bi arama yapmadim amasuan aklimda deil mesela nereye koydugum??kurcalicam sagi soluu cikar zahir bi yerden.. herkesler dizi izlemis olabilirbugun aklima yeni geldi oyle bir gecer zaman ki gunu bugun......

evet canim yaa detayli bi arama yapmadim amasuan aklimda deil mesela nereye koydugum??kurcalicam sagi soluu cikar zahir bi yerden.. herkesler dizi izlemis olabilirbugun aklima yeni geldi oyle bir gecer zaman ki gunu bugun......

ben tr dizilerini takip edemiyorum ama topikte kizlar sansli masanin uzerine cokkk konusmustu... cok komik demislerdi....
izledim biraz... cokkk guldummmmmm....

Canim, daha erken gelmeliydin... bu aksam baya kalabaliktik aslinda...
Bu saatlerde sakinlesiyor... cunku tr'dekiler uyuyorrr...

Bu arada testini kaybettin miiii? Saklayayim derken, cokk iyi saklamissin demek...

hiii ozaman sohbete katilmamis olabilirler.. ama hayirliiyorum biiz kovaliyoduk bazen kizlari gidin yatin calisin die... tabi herzaman birdeil...
evet testimi nereye sakladim acaba????

inşallah bulursun canım
evet canım osman vardı çok güzeldi yine.ama cemile bebeği aldıracaktı
ahhh biz olsun diye neler çekiyoruz vallahi

ama ben daha uyumadım kızlarrrr
aferin sana sende bizi birakamiyosunnnn ..esinde olmayinca ayrilamiyobazen insan burdan..
ben tr dizilerini takip edemiyorum ama topikte kizlar sansli masanin uzerine cokkk konusmustu... cok komik demislerdi....
izledim biraz... cokkk guldummmmmm....

evet ole solemislerdi daha firsatim olmadi ama bakcam bende bahsettigin site hosuma gitti canim sagol benim ilgilendiklerim bu kadar detayli deildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…