- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.701
yok canım ben hamile olsam bile burayı bırakmam .çünkü burda birbirimizi tanımadan ve görmeden çok güzel arkadaşlar buluyoruz ve çok samimi her derdimizi üzüntümüzü sıkıntımızı burda birlikte paylaşıyoruz
screamaway,regen ve nihancacimm kizlar aramiza donun... koptum yaa bi biraktiktim sizi masallah pek keyifli sohbet etmisiniz kiskandim dogrusu...
Allahim yaaa koptum canim dert ettigin seye bak... ama daha yeniolur kiloalmazsin henuz hatta zayiflarsin bile... resmini koysana meerak ettim...
iste o da ayri bir sorun.. oglum delirtti bugun beni.. burda anlatmaya kalksam birgunumuzu topic kapanir:))) ama evlat iste... oyle ki ikinciyi istiyorum deli gibi... sevgileri herseyin ustesinden geliyorr
insallah bu sozunu hatirlacam sana canim uzun yillarbu kulupte olursak.....
yok canım ben hamile olsam bile burayı bırakmam .çünkü burda birbirimizi tanımadan ve görmeden çok güzel arkadaşlar buluyoruz ve çok samimi her derdimizi üzüntümüzü sıkıntımızı burda birlikte paylaşıyoruz
oyle valla canim.. ben bukadar olacagini sanmiyordum ama nebileyim sanki yillik arkadasmisiz gibi.... merak ediyorum acaba diger topiclerdede bukadar sicak ve samimi ortam var mi?.. ben martta uye oldumonce baska bit topice baktim bi iki gun sonra buraya rastladim.. ve tuttum burayi terk ettim deger tarafi..yani ozetle epeydir burda olan arkadaslar katildiklari diger sohbetlerde bukadar zevkli miydi??
oyle valla canim.. ben bukadar olacagini sanmiyordum ama nebileyim sanki yillik arkadasmisiz gibi.... merak ediyorum acaba diger topiclerdede bukadar sicak ve samimi ortam var mi?.. ben martta uye oldumonce baska bit topice baktim bi iki gun sonra buraya rastladim.. ve tuttum burayi terk ettim deger tarafi..yani ozetle epeydir burda olan arkadaslar katildiklari diger sohbetlerde bukadar zevkli miydi??
ama bugun hic kalabaliklasamadik..dogrusu merak diger fistiklari???? nese yarin haber aliriz insallah hepiciginden... buarada 39. gunume dakkilar kaldi ama ben hala israrliyim 45.gune kadar beklemede....
ayyyy kizlar komigim ben yaa testi nereye koydugumuda bilmiyorum iyimi??oglum kurcaliyordu ulasamayacagi biyere koydum ama nerde?? tatlicadi gormeyecegiin biyere koy yapmazsin demisti bak iice kaybettim 16euroluk testimi:84::84:
bende canım burası bambaşka çok güzel bi ortam ve inşallah hep böyle devam eder
maşallah topiğimize
inşallah bundan sonra bol bereketli hep bebişli günler geçiririz
Silacimmmm, evet koptuk biz biraz burda... Bebeksizlik basimiza vurdu herhalde.. hayaller kurduk...
Bu arada elbiseyi buraya getirmedim kiii, tr'de biraktim.. dugun orda olcak....
Nihancacimmm, ve silacimmm... Ben bayaaa eskiden uye olmustum kadinlar kulubune... Ama bu kadar takip etmemistim... Birkac konuya bakip sonra sIkIlmistim... Bu topikle beraber baglandim buraya...Biraz girmesem hemen merak ediyorum... Allah topigimizi nazardan korusunnnn...
ama bugun hic kalabaliklasamadik..dogrusu merak diger fistiklari???? nese yarin haber aliriz insallah hepiciginden... buarada 39. gunume dakkilar kaldi ama ben hala israrliyim 45.gune kadar beklemede....
ayyyy kizlar komigim ben yaa testi nereye koydugumuda bilmiyorum iyimi??oglum kurcaliyordu ulasamayacagi biyere koydum ama nerde?? tatlicadi gormeyecegiin biyere koy yapmazsin demisti bak iice kaybettim 16euroluk testimi:84::84:
Canim, daha erken gelmeliydin... bu aksam baya kalabaliktik aslinda...
Bu saatlerde sakinlesiyor... cunku tr'dekiler uyuyorrr...
Bu arada testini kaybettin miiii? Saklayayim derken, cokk iyi saklamissin demek...
ama ben daha uyumadım kızlarrrr
ah canım desene şu bebekler iyiyce aklımızı aldı baksana testi bile bulamıyosun canımm
evet canim yaa detayli bi arama yapmadim amasuan aklimda deil mesela nereye koydugum??kurcalicam sagi soluu cikar zahir bi yerden.. herkesler dizi izlemis olabilirbugun aklima yeni geldi oyle bir gecer zaman ki gunu bugun......
Canim, daha erken gelmeliydin... bu aksam baya kalabaliktik aslinda...
Bu saatlerde sakinlesiyor... cunku tr'dekiler uyuyorrr...
Bu arada testini kaybettin miiii? Saklayayim derken, cokk iyi saklamissin demek...
evet sen baya gec saate kalmissin canim....
saat daha 11 olmadi ama benim uykum gelmeye basladi bilee.....
evet canım ya öyle oldu eşimin nöbeti var bende takılıyorum
evet canim yaa detayli bi arama yapmadim amasuan aklimda deil mesela nereye koydugum??kurcalicam sagi soluu cikar zahir bi yerden.. herkesler dizi izlemis olabilirbugun aklima yeni geldi oyle bir gecer zaman ki gunu bugun......
aferin sanaama ben daha uyumadım kızlarrrr
ben tr dizilerini takip edemiyorum ama topikte kizlar sansli masanin uzerine cokkk konusmustu... cok komik demislerdi....
izledim biraz... cokkk guldummmmmm....
esin ne is yapiyor ki nihancacimmmm.... :26:
aferin sanasende bizi birakamiyosunnnn ..esinde olmayinca ayrilamiyobazen insan burdan..
aynen canım anca beraber kanca beraber madem beraber çıktık bi yola burdayızz
evet ole solemislerdi daha firsatim olmadi ama bakcam bende bahsettigin site hosuma gitti canim sagol benim ilgilendiklerim bu kadar detayli deildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?