- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.681
onlara ben de bayiliyorum aynisini erkeklere de cok yakistiriyorum ben... güclü omuzlarin arasinda kücücük bir bebek.. ayyyyyyyy Allahim bizim kocislere de nasip et nolur...
yok canım dr ultrason aletinden sesi açıp öyle dinletiyo
o kadar güzel bi ses ki pıt pıt pıt
onlara ben de bayiliyorum aynisini erkeklere de cok yakistiriyorum ben... güclü omuzlarin arasinda kücücük bir bebek.. ayyyyyyyy Allahim bizim kocislere de nasip et nolur...
benim kocişte çok meraklı öyle şeylere canım
vallahi bebek arabasını bile sen iticen ben iticem kavgasını yaparız
ay olsunda keşke onun için kavga edelim
minik kıurabiyemiz içinn
kizlar, hayallerle koptuk bugun...muhabettinize doyum olmazzz...
ama ben yemek hazirlamaliyimmm... daha gec saatte yine gelirim insallahhhh....
sen nerelerdesin ki canımm
benim kocişte çok meraklı öyle şeylere canım
vallahi bebek arabasını bile sen iticen ben iticem kavgasını yaparız
ay olsunda keşke onun için kavga edelim
minik kıurabiyemiz içinn
ayyyyy regencimmm ne guzel dua bu... aminnn canimmm... insallahhh...
evet canim biliyorummm, ben bir arkadasimla doktora gitmistim... onun bebeginin kalp atislarini dinletti doktor.. anca oyle nasip oldu yani...:
inşallah canım o güzel duyguyu sende tez günde tadarsın canım
nihancacimmm, bizde hersey eminim bana kalir.. hic anlamaz esim boyle seylerden, bebegi kucaginda duzgun tutamaz...bebek aglasa birsey olsa, screamaway bebek agliyor ne yapcazzz diye endiselenir ilerde eminim...
Almanyadayim canim yaaa
sen ne diyorsun tatlim biz neler tartisiyoruz sizin ki yine sadece itme derdi.. bak simdi biz alcaz bebek arabasini esim altina neon lamba takcak kendisi araba meraklisidir da.. sonra dinamo takip lambalari ona baglicak ne kadar hizli sürersek o kadar iyi olcakmis yani hizli ben itemezmisim o yüzden o kullancakmis
gurbet kuşusun canım yani
ooooo sizin araba baya fiyakalı olcak yani
allahtan bizim ki o tür şeyleri kendi arabasında deniyo
bebekte benim arabası da benim ohhh beeeee
evet canim biliyorummm, ben bir arkadasimla doktora gitmistim... onun bebeginin kalp atislarini dinletti doktor.. anca oyle nasip oldu yani...:97:
ayyyyy regencimmm ne guzel dua bu... aminnn canimmm... insallahhh...
nihancacimmm, bizde hersey eminim bana kalir.. hic anlamaz esim boyle seylerden, bebegi kucaginda duzgun tutamaz...bebek aglasa birsey olsa, screamaway bebek agliyor ne yapcazzz diye endiselenir ilerde eminim...
gurbet kuşusun canım yani
ooooo sizin araba baya fiyakalı olcak yani
allahtan bizim ki o tür şeyleri kendi arabasında deniyo
bebekte benim arabası da benim ohhh beeeee
canim benim seni cok iyi anliyorum.. arkadas benden önce hamile olunca onda gördüm ben de bazi seyleri.. mesela ben düsük yaptigim hamileligimde dr bana mutterpass vermedi, yani burda bi kimlik veriyolar bebegin her seyini 9 ay boyunca ona yazip takip ediyolar. onu bile onda gördüm.. insan cok acayip hissediyo ya...olsun üzülmeyelim biz bir gün olcak kesinlikle.. er ya da gec...
olcak tabi canım biz yerter ki umitsizliğe kapılmayalımm
ama işte ister istemez özeniyoruz canım ya ben imreniyorum
inşallah allahım bizlere de nasip edecek
aynen öyle tek basima gurbet kusuyum ben..bebisim gelsin yalnizligim sona erecek...
valla tatlim benimki asti kendini araba bitti simdi sira olmadik bebek arabasinda..
Kizlar bir de bisi sorcam...
Belimize yastik koyup yatiyoruz ya sonrasinda... Sirt ustu mu yatiyorsunuz, yuz ustu mu?:26::26:
sen mi ben mi tatlim ya.. insallah ..
bugün pek bi sessiz topic diger kizlar napiyo acaba taze hamisler felan...
hadi iyi geceler sekerler.. ben gidiyorum.. sabah görüsürüz..
canim benim seni cok iyi anliyorum.. arkadas benden önce hamile olunca onda gördüm ben de bazi seyleri.. mesela ben düsük yaptigim hamileligimde dr bana mutterpass vermedi, yani burda bi kimlik veriyolar bebegin her seyini 9 ay boyunca ona yazip takip ediyolar. onu bile onda gördüm.. insan cok acayip hissediyo ya...olsun üzülmeyelim biz bir gün olcak kesinlikle.. er ya da gec...
nihancacimmm, sen nerdeydin ki Almanya mi?aynen canım bende gurbetteyim
tatlım ben sırtustu yatıyordum dune kadar ama bugun sag yada solumuza yatmanın daha dogru oldugunu duydum
Allahim yaaa koptum canim dert ettigin seye bak... ama daha yeniolur kiloalmazsin henuz hatta zayiflarsin bile... resmini koysana meerak ettim...ayyy, kizlarrrrr...
aslinda iyi oldu atesimin dusmesi... ve adet olacak olmam...
haftasonu tr'den kardesimin dugunu icin cok dar elbise aldim... icine giremem hamile kalirsam...
iste o da ayri bir sorun.. oglum delirtti bugun beni.. burda anlatmaya kalksam birgunumuzu topic kapanir:))) ama evlat iste... oyle ki ikinciyi istiyorum deli gibi... sevgileri herseyin ustesinden geliyorrsimdi bebek sahibi olmak icin maymun oluyoruz resmen, yarin birgün de onlarin büyümesiyle ilgili sorularla neye dönüscez bilmiyorum valla....
insallah bu sozunu hatirlacam sana canim uzun yillarbu kulupte olursak.....olsun canım ya yeter ki olsun
ben her şekile girmeye razıyımmm
screamaway,regen ve nihancacimm kizlar aramiza donun... koptum yaa bi biraktiktim sizi masallah pek keyifli sohbet etmisiniz kiskandim dogrusu...
hoşgeldin canım evet canım sohbetimiz çok keyifliydi sen de gel canım katıl bizlere
insallah bu sozunu hatirlacam sana canim uzun yillarbu kulupte olursak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?