2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

onlara ben de bayiliyorum aynisini erkeklere de cok yakistiriyorum ben... güclü omuzlarin arasinda kücücük bir bebek.. ayyyyyyyy Allahim bizim kocislere de nasip et nolur...

benim kocişte çok meraklı öyle şeylere canım

vallahi bebek arabasını bile sen iticen ben iticem kavgasını yaparız
ay olsunda keşke onun için kavga edelim
minik kıurabiyemiz içinn

yok canım dr ultrason aletinden sesi açıp öyle dinletiyo
o kadar güzel bi ses ki pıt pıt pıt

evet canim biliyorummm, ben bir arkadasimla doktora gitmistim... onun bebeginin kalp atislarini dinletti doktor.. anca oyle nasip oldu yani...:97:

onlara ben de bayiliyorum aynisini erkeklere de cok yakistiriyorum ben... güclü omuzlarin arasinda kücücük bir bebek.. ayyyyyyyy Allahim bizim kocislere de nasip et nolur...

ayyyyy regencimmm ne guzel dua bu... aminnn canimmm... insallahhh...

minik kıurabiyemiz içinn

nihancacimmm, bizde hersey eminim bana kalir.. hic anlamaz esim boyle seylerden, bebegi kucaginda duzgun tutamaz... bebek aglasa birsey olsa, screamaway bebek agliyor ne yapcazzz diye endiselenir ilerde eminim...

kizlar, hayallerle koptuk bugun... muhabettinize doyum olmazzz...
ama ben yemek hazirlamaliyimmm... daha gec saatte yine gelirim insallahhhh....

kizlar, hayallerle koptuk bugun... muhabettinize doyum olmazzz...
ama ben yemek hazirlamaliyimmm... daha gec saatte yine gelirim insallahhhh....

aynen canım ya bunun hayalini kurması bile çok güzel tatlım inşallah hayallerimiz en yakın zaman da gerçeğe dönüşür

sana kolay gelsin tatlım

sen nerelerdesin ki canımm

minik kıurabiyemiz içinn

Almanyadayim canim yaaa
sen ne diyorsun tatlim biz neler tartisiyoruz sizin ki yine sadece itme derdi.. bak simdi biz alcaz bebek arabasini esim altina neon lamba takcak kendisi araba meraklisidir da.. sonra dinamo takip lambalari ona baglicak ne kadar hizli sürersek o kadar iyi olcakmis yani hizli ben itemezmisim o yüzden o kullancakmis

ayyyyy regencimmm ne guzel dua bu... aminnn canimmm... insallahhh...

amin canim Allahim bizim de onlarin da yüzüne baksin ve versin bebislerimizi bi an önce...

öyle düşünme canım bi olsun bebişiniz eminim senden çok fazla bakar çünkü ilk heyecan ilk mutluluk allahım inşallah hepimizin evinin gülünü neşesini nasip etsin

canim benim seni cok iyi anliyorum.. arkadas benden önce hamile olunca onda gördüm ben de bazi seyleri.. mesela ben düsük yaptigim hamileligimde dr bana mutterpass vermedi, yani burda bi kimlik veriyolar bebegin her seyini 9 ay boyunca ona yazip takip ediyolar. onu bile onda gördüm.. insan cok acayip hissediyo ya...olsun üzülmeyelim biz bir gün olcak kesinlikle.. er ya da gec...

gurbet kuşusun canım yani

ooooo sizin araba baya fiyakalı olcak yani
allahtan bizim ki o tür şeyleri kendi arabasında deniyo
bebekte benim arabası da benim ohhh beeeee

aynen öyle tek basima gurbet kusuyum ben..bebisim gelsin yalnizligim sona erecek...
valla tatlim benimki asti kendini araba bitti simdi sira olmadik bebek arabasinda..

olcak tabi canım biz yerter ki umitsizliğe kapılmayalımm

ama işte ister istemez özeniyoruz canım ya ben imreniyorum

inşallah allahım bizlere de nasip edecek

olcak tabi canım biz yerter ki umitsizliğe kapılmayalımm

ama işte ister istemez özeniyoruz canım ya ben imreniyorum

inşallah allahım bizlere de nasip edecek

sen mi ben mi tatlim ya.. insallah ..
bugün pek bi sessiz topic diger kizlar napiyo acaba taze hamisler felan...

aynen öyle tek basima gurbet kusuyum ben..bebisim gelsin yalnizligim sona erecek...
valla tatlim benimki asti kendini araba bitti simdi sira olmadik bebek arabasinda..

aynen canım bende gurbetteyim

bende çok istiyorum benim yanlızlığıma arkadaş olsun onunla bütün günümü geçirmeyi

vallahi şaka bi yana da yokluğu hiç bişeyle kapatılmıyo.eşlerimizle gezip eyleniyoruz da ama herşey bi yere kadar

insallah Allah sana da kisa zamanda mutterpass nasip eder regencimm...

aynen canım bende gurbetteyim
nihancacimmm, sen nerdeydin ki Almanya mi?

tatlım ben sırtustu yatıyordum dune kadar ama bugun sag yada solumuza yatmanın daha dogru oldugunu duydum

azracimmmm.. anlamadim ben bunu yaa... ben hep sirt ustu yatmayi okumustum... doktor yuzustu gibi bisi dedi... sen simdi farkli diyorsun...:44: her sekilde denemek lazim yani.... her calismada farkli tarz deneyelim...

screamaway,regen ve nihancacimm kizlar aramiza donun... koptum yaa bi biraktiktim sizi masallah pek keyifli sohbet etmisiniz kiskandim dogrusu...
ayyy, kizlarrrrr...
aslinda iyi oldu atesimin dusmesi... ve adet olacak olmam...

haftasonu tr'den kardesimin dugunu icin cok dar elbise aldim... icine giremem hamile kalirsam...
Allahim yaaa koptum canim dert ettigin seye bak... ama daha yeniolur kiloalmazsin henuz hatta zayiflarsin bile... resmini koysana meerak ettim...
simdi bebek sahibi olmak icin maymun oluyoruz resmen, yarin birgün de onlarin büyümesiyle ilgili sorularla neye dönüscez bilmiyorum valla....
iste o da ayri bir sorun.. oglum delirtti bugun beni.. burda anlatmaya kalksam birgunumuzu topic kapanir:))) ama evlat iste... oyle ki ikinciyi istiyorum deli gibi... sevgileri herseyin ustesinden geliyorr
olsun canım ya yeter ki olsun

ben her şekile girmeye razıyımmm
insallah bu sozunu hatirlacam sana canim uzun yillarbu kulupte olursak.....

[QUOTE=screamaway;

nihancacimmm, sen nerdeydin ki Almanya mi?

yok canım ben izmirdeyim .eşimin işi dolayısıyla burdayız
tabi ailem başka bi yer de

yok canım ben hamile olsam bile burayı bırakmam .çünkü burda birbirimizi tanımadan ve görmeden çok güzel arkadaşlar buluyoruz ve çok samimi her derdimizi üzüntümüzü sıkıntımızı burda birlikte paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…