2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla dr 33 ile 36. saat arası dedi.bizde 34,5 ta yapıverdik
artık oldu mu olmadı mı yarın görcez.eşim 6 ay veriyorum bize diyo. 6 aya mutlaka olcak diyo ama hakkımızda hayırlısı:)

ben biraz beklerim artık..geçen ay beş gün gecikmişti..kan tahlilinde de çıkmamıştı..kendime söz verdim uzun süre kan testi yaptırmıycam sanırım..bir hafta geçsin öyle.

Kınalıbebek canım inşallah kalp atışlarını duyarsın en kısa zamanda...
Kaç haftalıksın şu an??

canım aslında sat a göre 6 hafta 3 günlük ama biraz küçük çıktı bir hafta geriden geliyormuş geç döllenme olabilir dedi doktor. haftaya p.tesi gideceğim kontrole çok teşekkür ederim inşallah canım

Amanda aman topiğimiz almış başını gidiyo sayfaları oku oku bitiremedim. Aramıza yeni katılanlarımızda var hoşgeldiniz kızlar aramıza hamişimizede saglıkla kucagına almasını nasip etsin rabbim insallah

valla dr 33 ile 36. saat arası dedi.bizde 34,5 ta yapıverdik
artık oldu mu olmadı mı yarın görcez.eşim 6 ay veriyorum bize diyo. 6 aya mutlaka olcak diyo ama hakkımızda hayırlısı:)

canım benim eşim de bu ay mutlaka olacak dedi ve oldu malum oluyo onlara heralde diğer aylarda hiç böyle bişey dememişti hadi bakalım inşallah sizinki de tutacak bu ay

arkadaşlar bu arada biraz gülelim diye söylüyorum eşim geldi ve gecenin bu saatinde bilgisayarın başında otururlarsa çocuk filan olmaz tabii diyor erkekler işte :))))))))))

Bende allahın izniyle yarın incir kürüne baslıyım diyorum. 2.5 bardak suya 16 incir cok değilmi hanımlar deneyen varmı? reglimin bitmesine 2 gün var erken baslıyorum sizce?

kınalıbebek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

çikolata kistiymişsin o ne oluyor,peki bebekle kist birşey oluyormu?? bendede pco varda merak ettim:26:

görmedin heralde taze anne

canımcım aynen çok sevindim bende 3 saat girmedim oku ok bir hal oldum

arkadaşlar bu arada biraz gülelim diye söylüyorum eşim geldi ve gecenin bu saatinde bilgisayarın başında otururlarsa çocuk filan olmaz tabii diyor erkekler işte :))))))))))

haklı valla kocan şekerim,doğru söze ne denir

Bende allahın izniyle yarın incir kürüne baslıyım diyorum. 2.5 bardak suya 16 incir cok değilmi hanımlar deneyen varmı? reglimin bitmesine 2 gün var erken baslıyorum sizce?

canım bu kür 21 gün sürüyor sanırım ve 7 gün molası var.. yani 28 gün toplamda. adet başında başlamak gerekiyor sanırım:26:

hadi kızlar ben yatıyorum artık..iyi gecler..yarın ola hayrola artık..

Son düzenleme:
canım bu kür 21 gün sürüyor sanırım ve 7 gün molası var.. yani 28 gün toplamda. adet başında başlamak gerekiyor sanırım:26:

hayallah gec kaldım desene tatlım olsun ama baslıyım ben yine. yakı da aldım yarın babaneme yapıstırtıcam ben hazırım galiba mayısa 26 mayıs dgum gunum inş. dogum gunumde icimde birben daha olur benden ote benden ziyade

evet başla canım. bende tam emin değilim ama öyle hatırlıyorum.. sen bir araştır yine. inşallah sana doğum günü hediyesi yapar bebeğin,ay ne güzel olur

sizden kopamıyorum ama gözlerim kapanmaya basladı yatayım artık kızlar allah rahatlık versin hepinize

görmedin heralde taze anne

canımcım aynen çok sevindim bende 3 saat girmedim oku ok bir hal oldum

haklı valla kocan şekerim,doğru söze ne denir

canım benim evet görmedim kusura bakma çikolata kisti endometriosiz de deniyor ne yazıkki düşük tehlikesi yaratıyor inşallah bir sorun olmadan şu 3 ayı atlatmam gerekiyor. sen pko için tedavi görüyormusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…