- Konu Sahibi screamaway
selam kızlar ben geldim
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuğçe sen ne zamandır tedaviye gidiyosun ve nasıl bi yol izliyosun cnm?
canım bunu sadece şeytan değil bende diyorum :))) ben o kadar çok kan testi yaptırdım ki artık çok doğal geliyor. sabah bence bir yer bul ve hemen yaptır. inşallah çıkar ama çıkmazsa da en azından kafandaki soru işaretlerini atıp klomen e başlayabilirsin
ne güzel:))doğru zaman gelince hiçbir şeye gerek kalmadan geliyor demekki:)
selam kızlar ben geldim
Kınalıbebek,angelaunal hoşgeldiniz aramıza
bu ayın 28nde baslıcam ama daha kırmızıları görmedm belki diyorum yine:)))
klomene baslıcaz işte bu ay..doktr artk şansa bırakmıcaz ddi ama hayırlısı canım:)))
arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum, sizlerle tanışmak istiyorum umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizleri çok çok iyi anlayan kalbinizin içini tanıyan yeni bir anne adayıyım. büyük badirelerle bugüne geldim çikolata kistim var ve hamile kalmayı başardım bu konuda bana soracaklarınız olursa memnuniyetle yanıtlarım ve benimde size soracaklarım olacak tabii.
aranıza katıldığım için çok mutluyum inşallah güzel arkadaşlıklarımız ve paylaşımlarımız olur.
hepinizin allah gönlüne göre versin inşallah. herkes içinher gece dua ettiğimi bilmenizi isterim
hoşbuldukk teşekkür ederim..
Kınalıbebek,angelaunal hoşgeldiniz aramıza
evet haklısın.eğer varsa ve ben bilmeden klomene başlarsam çok üzülürüm.ya bide benim bu ay ilk defa klomen +iğne olduya.iğneyi vurulduğum zamandan beri alt karın ağrım geçmedi.bi ara azaldı.ama sürekli ağrı var.
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin,,darısı başımıza inşallah..
aynen öyle canım inşallah daha fazla bekletmeden hepinize nasip eder Allah bana da bir an önce bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip eder. Ama çok çalışmak lazım biliyorsunuz Üşenenin çocuğu olmazmış :)))) hayat düsturumuzun bu olması lazım :))))
ya sorma bu ay ilk defa klomen kullandım.kardeşiminde sözleneceği tuttu.iğneden sonraki ilişki saatinde yola çıkmamız gerekti.nasıl yaptık nasıl ettik bilemedim.bide kardeşim bugün aramış tuttu mu tuttu mu diyo.
Canım klomen nedir??
Canım klomen nedir??
ya sorma bu ay ilk defa klomen kullandım.kardeşiminde sözleneceği tuttu.iğneden sonraki ilişki saatinde yola çıkmamız gerekti.nasıl yaptık nasıl ettik bilemedim.bide kardeşim bugün aramış tuttu mu tuttu mu diyo.
cnm klomen yumurtaların gelişmesine yardımcı bi hap