• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım bunu sadece şeytan değil bende diyorum :))) ben o kadar çok kan testi yaptırdım ki artık çok doğal geliyor. sabah bence bir yer bul ve hemen yaptır. inşallah çıkar ama çıkmazsa da en azından kafandaki soru işaretlerini atıp klomen e başlayabilirsin

evet haklısın.eğer varsa ve ben bilmeden klomene başlarsam çok üzülürüm.ya bide benim bu ay ilk defa klomen +iğne olduya.iğneyi vurulduğum zamandan beri alt karın ağrım geçmedi.bi ara azaldı.ama sürekli ağrı var.

ne güzel:))doğru zaman gelince hiçbir şeye gerek kalmadan geliyor demekki:)

aynen öyle canım inşallah daha fazla bekletmeden hepinize nasip eder Allah bana da bir an önce bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip eder. Ama çok çalışmak lazım biliyorsunuz Üşenenin çocuğu olmazmış :)))) hayat düsturumuzun bu olması lazım :))))

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum, sizlerle tanışmak istiyorum umarım beni aranıza kabul edersiniz. Sizleri çok çok iyi anlayan kalbinizin içini tanıyan yeni bir anne adayıyım. büyük badirelerle bugüne geldim çikolata kistim var ve hamile kalmayı başardım bu konuda bana soracaklarınız olursa memnuniyetle yanıtlarım ve benimde size soracaklarım olacak tabii.
aranıza katıldığım için çok mutluyum inşallah güzel arkadaşlıklarımız ve paylaşımlarımız olur.
hepinizin allah gönlüne göre versin inşallah. herkes içinher gece dua ettiğimi bilmenizi isterim

tebrik ederim:71: canım Allah tamamına erdirsin,,darısı başımıza inşallah..

evet haklısın.eğer varsa ve ben bilmeden klomene başlarsam çok üzülürüm.ya bide benim bu ay ilk defa klomen +iğne olduya.iğneyi vurulduğum zamandan beri alt karın ağrım geçmedi.bi ara azaldı.ama sürekli ağrı var.

evet benim iğne olduğum ayda öyle olmuştu hatta adet olduğum gün yerlerde sürünmüştüm ve doktor yumurtalarımın çatladığını söyledi. ben şu anda hamile olduğum halde inanılmaz ağrım var ve kanama olmadığı takdirde bu iyiye işaret sayılıyor ayrıca benimde adetimin başlaması gereken günlerde birkaç damla kanamam olmuştu ve ben adet olduğumu sanmıştım ama gerisi gelmemişti. bu tutunma kanamasıymış

aynen öyle canım inşallah daha fazla bekletmeden hepinize nasip eder Allah bana da bir an önce bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip eder. Ama çok çalışmak lazım biliyorsunuz Üşenenin çocuğu olmazmış :)))) hayat düsturumuzun bu olması lazım :))))

ya sorma bu ay ilk defa klomen kullandım.kardeşiminde sözleneceği tuttu.iğneden sonraki ilişki saatinde yola çıkmamız gerekti.nasıl yaptık nasıl ettik bilemedim.bide kardeşim bugün aramış tuttu mu tuttu mu diyo.:62::62:

kınalıbebek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini

çikolata kistiymişsin o ne oluyor,peki bebekle kist birşey oluyormu?? bendede pco varda merak ettim:26:

ya sorma bu ay ilk defa klomen kullandım.kardeşiminde sözleneceği tuttu.iğneden sonraki ilişki saatinde yola çıkmamız gerekti.nasıl yaptık nasıl ettik bilemedim.bide kardeşim bugün aramış tuttu mu tuttu mu diyo.:62::62:

canım hakikaten çok kötü olmuş tabi yatamadın biraz değil mi gerçi bazı doktorlar onun pek önemli olmadığını söylüyorlar ama neyse olacağı varsa önüne hiç bir şey geçemez kardeşinin ki de hiç olmamış yani hadi bakalım şu testi yaptır yarın lütfen olurmu ve bana hemen haber ver mutlaka

cnm klomen yumurtaların gelişmesine yardımcı bi hap

Tamam canım,kızlar bu arada benim sol kasığım ve belim feci ağrıyor galiba yeni yeni yumurtluyorum :79: ,adetim gecikecek demekki bu ay :41: :41:
Off gecikmeseydide hemen çalışmalara başlasaydık daha iyi olurdu :78:
Vücudum hala toparlanamadı kızlar,göğsümde karnımda mavi damarlar hala var:-((
Bu akşam çoook uykum var kızlar,erken kaçıcam...

Back