- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.521
Kizlar, cok uzgunum...
Ates olcme sagolsun, hamile olmadigimi cumayi beklemeden simdiden anlayabiliyorum... Her gecen gun atesim daha da dusuyor... Butun dongum boyunca hic bu kadar dusmemisti...
Cumaya adet gorurum artik...:97::97::97:
Bu ay da tutmadi... Daha ne kadar devam edecek bu bilmiyorum...:97::97::97:
merhaba canim nasil gecti yolculugun?? olsun sen üzme kendini burdaki herkesin derdi ayni.. bu ay daha sIkI calisirsin
canım hoşgeldin...özledim valla...
benim ateşim düşmüyorda ne oluyor. keşke düşsede hasta olsam
Regencimm, sIkI calismak, veya az calismakla alakasi yok bence.. Burda ara ara okuyoruz, biraktim, dogru duzgun calismadim oldu diyenleri.. Ama benim olmuyor.. Baska bir problem var bence... Doktor da birsey soyleyemedi... Tatlicadicimm, senin halin de cok zor.. Hamile degilsen insallah kisa zamanda gorursun kirmizilari... O sekilde beklemek cok zor..
Bilmiyorum kizlar, kafam karisik bugun...
Ates olcme bana yaramadi.. Bir kere uzulmek yerine, her sabah daha da dusen atesime uzuluyorum... Ama olcmeden de yapamam herhalde bundan sonra...
canım sen zaten yapamamıştınki bu ay. zaten tutarsa çok büyük şans olacak demiştik. yumurtlama zamanın 1 kere yapabildin. nokta atışı olması gerek.
bide canım senin eşin hiç göründümü doktora. sen bişey alacaktın internetten. onu yaptınız mı?? sen gittin doktora birşey yokmuş. eşinde bir baktırsın kendine. ben burda çok okudum. kadın uğraşmış didinmiş doktorlarda birsürü birşeyin yok diyorlarmış. meğersem kocasının sperm hareketliliği 0 mış. yani oda bi baktırsın kendine. ona göre direk aşılama falan yaparsınız.
benim durumum artık canımdan bezdirtti beni. bugün ölçmedim ateşimi. bilmiyorum artık ölçermiyim. sinirim bozuluyor. Ya artışta ya stabil ama bebek falan yok. ben anlamadım yani nedir durum...
kızlaaaaaaaaarrrrrr test yaptım veeeeeee sonuc cıft cızgı soktayım yaaaa ınanamıyorummm yarın doktoruma gıdıcem bakalım neler dıcek dua edın hersey cok guzel gıtsın bundan sonra allahım sızlerede gostersın cıft cızgılerı en kısa zamanda ınsallahhhhh bu arada belırtıyım ne gogus agrısı ne sıskınkıgı vardı coook hafıf kasık agrısı arada batma o kadar bunlarda ara ara olan seylerdı bende zaten bırde akıntı vardı son gunlerde hatta hastalandım sanıyordum hep baska da hıc bırsey yoktu o yuzden hıc belırtı aramayın kızlar hepınızı sevıyorum saskınım endıseleyım mutluyum karmakarısık duygular ıcındeyım yanı kısacası...
sıla canım naptın??? testte hala kıyamıyormusun
Kizlar, cok uzgunum...
Ates olcme sagolsun, hamile olmadigimi cumayi beklemeden simdiden anlayabiliyorum... Her gecen gun atesim daha da dusuyor... Butun dongum boyunca hic bu kadar dusmemisti...
Cumaya adet gorurum artik...:97::97::97:
Bu ay da tutmadi... Daha ne kadar devam edecek bu bilmiyorum...:97::97::97:
screamaway, canim hosgeldin.. hosgeldin de pek sefa li gelmedin anlasilan noluyor ya hemen dibe vurmus gibisin dur biraz guzelim uzdun beni valla.. hemen olmuyor, olmuycakmoduna girmissin... 4 ay nedemek ki??? yolu basi demek.. keske folik asit alsaydin yardimci olurdu belki... hem ates kesin sonucu veriyormuki...bence kirmizilarin baslamadan herseyi bitirme... ustelikte iyi gelmiyorsa bu aydan sonra atesiide olcmeyebilirsin... lutfennn cok uzulmeee
gelmesin gelmesin.. tatlim ne zaman test yapmistin sen? emin degilim ne zaman yapmaliyim testi bilmiyorum..
canım ya üzülme zamanı gelince sürpriz yapıp gelecek hemde hiç ummadığın bir anda ama Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah......
Silacimmm, tesekkur ederim.. Evet atesim taban yapti iyicene.. Folik asidi 5 aydir nerdeyse kullaniyorum canim... Olabilcek herseyi yaptim yani...
Sen ne yaptin.. En son test almistin... Testi yaptin mi? Dun yazilanlari daha okuyamadim...:26:
hayirlisi canim dur bakalim... yok bende yapmadim hala testi bekliyorum..daha dogrusu cesaret edemiyorum ama insan hissediyor ne olacagini bana reglim baslayacak gibigeliyor...cok uzulmemeye calisiyorum... ama tutsaydi keske .. cunku kuzenim geliyor tr den calismalar aksayacak biraz.!!!! napalim engelleniyoruz iste bi sekilde buna kismet demekten baska yapacak bisi yok!!!
Canim insallah tutmustur da kuzenin sendeyken calismaniza gerek kalmaz...
Tutsaydi keske neden diyorsun ki? Adetin baslamamis.. Hem de gecikti baya... Insallah tutmusturrr... Sende mayis hamilelerimizden cikacaksin bence... Her gecen gun daha kesinlesiyor bu...
aaa canim keske oyle olsa ama iste dedim ya 39.gunde oldum gecen ay diye ondan heycanlanamiyorum yani...kismettt.. beklemekten baskayapcak bisey yok insallah sende kestirip attin hemen ama hiiccc belli olmaz... suprizzz olabilir.. zaten adetin duzgun insallah gelmez cumayaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?