- Konu Sahibi screamaway
-
- #2.001
ben hastayim burnum sizliyo resmen.. koca yatiyo.küstü bana.kalk üsenenin cocugu olmazmis dedi.ben de dedim hastayim sana da gecer diye.kstü yatmaya gitii ayyy hanim evledi.... kizlar nerdeler ya hakkaten..
tatlıcadım bence sen calısmalara devam et cünkü bende onda heralde iltihap falan var dedim yumurtlama gününü de gectim diye calısmalara ara vermistim oysa ki yumurtam gec catlamıs sonradan ögrendim ama is isten geçti bir daha da zaten yumurtam catlamadı sanırım
canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?
günaydın millet
günaydın ben çooook mutluyum yaaa dün doktor kontrolüm vardı gittim 6+2 ydim kalp atışı için gittim duydum:) ama bebeğin 7+2 olduğunu söyledi doktor:) fazla gelişmiş boyu 10,2 mm olmuş kızlar yaaaaaa darısı başınızaa
Selam arkadaşlar... Screamawaycım beni 4 hazirana yazın olurmu. geldi kırmızılarım
Azracimmmmm, benim su charta bakarmisin?:26: Garip bir derece cikti bugun anlamadim.. Ama bugunku olcumumun tek farki her gun 8 civarinda olcerken bugun 7de olctum.... Ondan mi boyle yuksek cikti acaba?:44::44::44:
Screamaway Chart
Bir de en son dereceyi ici bos bir nokta ile gostermis, o ne demek kii??:44::44::44:
daraldıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?