- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 96
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.981
Hanimlar günaydinn
Screamawaycim bunu bana cevirebilirmisin benim tablomun info bolumunde yaziyordu anlayamadim tam:26:
A surge of LH (luteinizing hormone) which is sent to your ovary causes your ovary to produce enzymes which in turn causes the dominant follicle to rupture and release the egg into the Fallopian tube. This is ovulation. It is expected to occur within about 24 hours of the surge of LH.
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr
yarından sonra emekli oluyorum
kendimi sarayıma kapatıp hürrem gibi durmadan üremeyi düşünüyorum
artık foruma çok sık giremem eve internet bağlanıncaya kadar
ara ara girer gelişmeleri takip ederim :97:
hepimiz bu mayıs ayı bereketinden nasipleniriz inşallah
screamaway gece rüyamda seni hamile gördüm
yani daha doğrusu seni kanlı canlı görmedim ama topicte hamile olduğunu duyurmuştun
vardır mutlaka bir hayır.. bu ay olmasa bile bence ümidini yitirme derim zira aldık işareti:81:
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canimmmm cokkk sevindimmm... Insallah dogru cikar...
Bu ay hamile kalirsam dile benden ne dilersen..
Iyi calismalar hurrem hatunicecimmmmmmm....
yaaa ben bisey sorsam konuya alakadiz degil pek ama screamaway kizmaz insallah.. hazir bacak dikme, yastik koyma felan demisken, ters rahimle ilgili bilgisi olan var mi?? bana türkiyedeki dr rahmin ter ama bisey olmaz demisti burdaki dr da hic bisey demedi. hatta düsük yaptigim icin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz buna sevinin demisti.. gercekten bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?? ayy ise gitcem simdi hic birakip giseyim de yok yaa...
kızlar dün doktora gittim yumurta takibine başlamıştık serophene kullanmıştım 20mm yumurtam olmuş bugün çatlatma iğnesi oldum 2 senedir istiyoruz inş. tutar13 mayısta kontrolüm var inş. güzel haberlerle buraya gelebilirim...:18::18::18:
canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?
canim cok sevindirik olmussun hadi insallahhhh...misafir bereket derler hayatimmm
Tatlicadicimmm, senin yardimina ihtiyacim olacak yine...
Yarin gece yolcuyum...Ptesi gecesine kadar cok sIk ugrayamam herhalde...:97:
kızlar bana bir yorum yapın lütfen.
dünden beri akıntım başladı ama hep böyle az az,kremsi bişiydi. ama az önce birden sağ kasığıma bir ağrı girdi. ama öyle böyle değil. sanki bıçak saplandı oraya. neyse... tuvalete gittim tuhaf bir akıntı geldi benden. ilk kez böyle birşey görüyorum. hem çok fazlaydı hemde böyle yapış yapış bişey.:120:
noluyor bana yaaşuan acayip korkmuş durumdayım:18:
Bence korkma, sonucta kan gelmemis... Usutmus olabilir misin?:26:
evde dışarı çıkmadan insan üşütebilirmi:26:
öyle suyla muylada uğraşmadım acaba ayaktan kaptım desem. bilmiyorum valla:44: acayip telaş yaptım çünkü ilk kez görüyorum..:26:
En cok ayaktan usutulur zaten...
Bence telas yapma canim ya, birsey yoktur insallah...
kızlar bana bir yorum yapın lütfen.
dünden beri akıntım başladı ama hep böyle az az,kremsi bişiydi. ama az önce birden sağ kasığıma bir ağrı girdi. ama öyle böyle değil. sanki bıçak saplandı oraya. neyse... tuvalete gittim tuhaf bir akıntı geldi benden. ilk kez böyle birşey görüyorum. hem çok fazlaydı hemde böyle yapış yapış bişey.:120:
noluyor bana yaaşuan acayip korkmuş durumdayım:18:
inşallah canım. sağolasın..
acaba soğan etkisini anca gösteriyor olabilirmi?? gerçi çok oldu bitireli ama acaba dedim:44:
-soğan bitiş tarihi 25 nisandı-
canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?
tabi canim bebek ve sen o da olacak insallah.. ayy bugun cocuklar beni cok yorduu...oglum buyudukce degisiyor, karakteri oturuyorr... aglamakli olduùm bi ara.. ama deli gibi ikinciyi istiyorum boyle bisey iste kizlarrr Rabbim oyle veriyorki sevgisini tahammul sinirlari kalkiyoriyiiirrr ;;; herkese yasatsin Allahim bu sevg
regencimmmm, herseyi konusmak serbest bu topikte...:66
sagol canim aldim ben cevabimi.. sagolsun arkadaslar cevremdeki insanlardan daha ilgililer.. hepiniz cok iyisiniz.. bakiyorum bu kadar güzel insan var ama bi tanesi bile benim yanimda degil.. kader iste. Allahtan su internet var da gercek insan varligindan ve onlarin düsüncelerinden haberdarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?