2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canim bu ovulasyonu aciklamis;
Cevirdim: "Artan LH hormonlari yumurtlaliklara ulasir, ve bu yumurtaliklarin enzim uretmesine sebep olur. Bu enzim, baskin folikullerin catlamasina ve bu folikullerin Fallop tupune salinmasina sebep olur. Bu ovulasyondur. LH artimindan sonra 24 saat icinde olur."

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canimmmm cokkk sevindimmm... Insallah dogru cikar...

Bu ay hamile kalirsam dile benden ne dilersen..

Iyi calismalar hurrem hatunicecimmmmmmm....

Son düzenleme:

regencimmmm, herseyi konusmak serbest bu topikte...

insallah tutar canimm... Iyi calis o zaman bu aralar...

canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?

Tugcecimmmmmm,. hayirlisi boyleymisss... Belki degerlerin artar, belli olmaz.. Ama daha artmayacaksa eger degerlerin, insallah biranonce kirmizilari gorup, gelecek ay icin planlamaya baslarsin...

kızlar bana bir yorum yapın lütfen.
dünden beri akıntım başladı ama hep böyle az az,kremsi bişiydi. ama az önce birden sağ kasığıma bir ağrı girdi. ama öyle böyle değil. sanki bıçak saplandı oraya. neyse... tuvalete gittim tuhaf bir akıntı geldi benden. ilk kez böyle birşey görüyorum. hem çok fazlaydı hemde böyle yapış yapış bişey.:120:
noluyor bana yaa şuan acayip korkmuş durumdayım:18:

Bence korkma, sonucta kan gelmemis... Usutmus olabilir misin?:26:

canım bir defa bende de öyle olmustu yumurtam çatlıyormus senin ki de öyle olabilir

tatlıcadım bence sen calısmalara devam et cünkü bende onda heralde iltihap falan var dedim yumurtlama gününü de gectim diye calısmalara ara vermistim oysa ki yumurtam gec catlamıs sonradan ögrendim ama is isten geçti bir daha da zaten yumurtam catlamadı sanırım

canlarimm kusura bakmayin telimde net calismadi simdi girebildim ... sonuc negatif hayirlisi napalim 1,20 cikti bundan snrada yukselmez heralde... bnm anlamadigim gecen ay 0,100 du simdi niye 1.20 oldu acaba bilen varmi kizlar ?

slm canım bende üç gün önce kan tahlili yaptırmıstım benimki di 1.20 cıkmisti gebelik yok dendi ne yapalım kısmet kendimizi üzmeyelim ins rabbim bize ve tüm isteyen herkese nasip eder

insallah demekten baska diyecek bi seyim yok canim.. hepimiz icin insallah ... Allah cocuklarini da seni de kisacasi aileni nazarlardan korusun.. herkesi korusun insallah..

regencimmmm, herseyi konusmak serbest bu topikte... :66

sagol canim aldim ben cevabimi.. sagolsun arkadaslar cevremdeki insanlardan daha ilgililer.. hepiniz cok iyisiniz.. bakiyorum bu kadar güzel insan var ama bi tanesi bile benim yanimda degil.. kader iste. Allahtan su internet var da gercek insan varligindan ve onlarin düsüncelerinden haberdarim..

evet canimmm, burasi cok guzel insanlarla dolu, iyiki bu topikte birbirimizi bulmusuzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…