slm kızlar kaç gündür çok kötüydüm şükür bugün çok iyiyim.devamlı midem kazınıyordu.bende bol bol meyve yiyorum bide şu gebelikte okunan dualar varya onlardan okudum bugün hakkatende çoook işe yaradı tavsiye ederim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin amiiin...
bekleriz cnm umarım pozitif çıkarherkese merhaba, allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almaya yardımcı olsun dilerim :)
benim SAT 7 ekim, 31 günde bir regl oluyorum. Dün gece olmasını bekledim ama olmadı, yarın sabah test yapacağım ve sonuca göre ben de aranıza katılacağım :)
dualarınızı eksik etmeyin lütfen, sevgiler...
allah bida yaşatmasın cnm umarım sağlıkla doğar bebişinevet canim bende ayni senin gibiyim( 29 ekimde ilk pozitif sonucumu aldim aslinda daha önce baslamisti belirtilerim ama ben her ay hayal kirikligina ugradigim icin bu ayda ayni seyleri yapmiycam dedim kendi kendime, hatta adet günüm gectikten sonra yapicam test dedim, ama adetime yine 3 gün kala ilk idrarla bile degil öglen vakti yaptim pozitif cikti cok sasirdim sonra ikiser gün araliklarla yine yatim yine cikti, hatta test markalari bile farkliydi..... simdi kan tahlilide yapmadim doktora gitmedim henüz bakalim ne olcak, ben 7 ay önce 4 aylikken düsük yaptim o yüzden korkuyorum ayni seyleri yasamaktan..... dua edelim birbirimize insallah
bi daha yaşamazsın umarım iyi şeyler düşünelim iyi olsun cnminşallah, çok teşekkür ederim.
benim başımdan bir dış gebelik geçtiği için korkularım da var ama kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum :)
dilerim hepimiz için hayırlısı olur.
amin cnm hangi duaları okuyosunslm kızlar kaç gündür çok kötüydüm şükür bugün çok iyiyim.devamlı midem kazınıyordu.bende bol bol meyve yiyorum bide şu gebelikte okunan dualar varya onlardan okudum bugün hakkatende çoook işe yaradı tavsiye ederim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin amiiin...
asudem benim bebeğim normalde 6 +2 olması lazım ama 5+2 görünüyor. sanırım geç döllenme nedeniyle. keseyi gördüm kalp atışları için cuma gidicem sen gördünmü kalp atışını?
buarada benim de bulantım yok arada mide sızlaması ve iştah kesikliği oluyor o kadar..
rica etsem biri banada ticker yapabilir mi?çok denedim ama beceremedim
son regli tarihim 29 eylül
çok teşekkür ederim nihayet oldu..ellerine sağlık.
çok teşekkür ederim nihayet oldu..ellerine sağlık.
aminnnnnn..bende yarın kese görmeye gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim..günaydın hanımlar
bebişini görmeyenler umarım en kısa zamanda çift çizgiyi görürler
allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim.. minikkuzucum sağolsun...güle güle kullan çok güzel olmuş
ne demekgüle güle kullan.
aminnnnnn..bende yarın kese görmeye gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim..
çok teşekkür ederim.. minikkuzucum sağolsun...
çok teşekkür ederim..günlerce uğraştım ama yapamamıştım..artık benimde bir tickerım var diye şımarabilirim..
asudem benim bebeğim normalde 6 +2 olması lazım ama 5+2 görünüyor. sanırım geç döllenme nedeniyle. keseyi gördüm kalp atışları için cuma gidicem sen gördünmü kalp atışını?
buarada benim de bulantım yok arada mide sızlaması ve iştah kesikliği oluyor o kadar..
bende bugün 5+5im inş görürüm keseyide bebeğide sat 29 eylül ay heyecanlanıyorumben hic doktora gitmedim sadece idrar testi sonucum var, carsamba günü doktora ilk kez gidicem, benimde mide sizlanamsi ve istahsizlik var, bu istahsizliga göre kilo vermem lazim ama vermedim tam aksina kilo aldim sanki heryerim siisss, bende bugün 5+3, doktora gidecgim gün 5+5 olucam insallah keseyi bende görürüm....
merhaba
bende bugün test yaptıdım çok şükür yükselmiş.perşembe 305 çıkmıştı bugün ise 1000 in üstündeydi.doktor güzel dedi .fakat keseyi göremedik sizler nezaman gördünüz benim sat 5 ekim 18 ekimde aşılama oldu.bir sorun olmaz değilmi
bende bugün 5+5im inş görürüm keseyide bebeğide sat 29 eylül ay heyecanlanıyorum
hadi hayırlısı güzelimdaha keseyi görmek için erken sanırım...2 yada 3. haftada görülebiliyor kese bildiğim kadarıyla
sağol canım inşallah keseyi görür,kalbinin attığını duyabilirim.