2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol canim cevabin icin.... bende progestan kullaniyorum tablet olarak.. ama bise daha farkettim icimde (vajinamda) :26: sislik var aslinda bunu daha onceden farketmistim ama bukadar degildi.. bend bilmiyordum hamilelikten diye dusundum ama ole gorunmuyor.. yarin doktora gidiyoruz ne stresli ismis bu ya

boyle bi durumla karsilasan vermi acaba???

merhaba kızlar ben de hesaplara göre 2 temmuzda.inşallah.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.haftaya çarşamba gdcm bakalım daha kalbi atmıyodu çarş belli olucak.
benm bir derdim var.benim hep ruhum daralıyor sanki dünya yıkılmışta altında kalmışım bazen çok sinirli oluyorum.nasıl anlatlırki öfkeyle hüzün arasında bir duygu işte.tavsiyeleriniz var mı bol bol su içiyorum o zaman sıkıntım hafifliyor sanki.

clara nasıl şişlik yani nerede içerde mi dışarda mı var? ben bi şey hissetmedim ama bence doktora sor canım.

leyla bu sıkıntıyı depresif hali progesteron hormonunun fazlalığından dolayı yaşıyoruz, adet öncesindeki gün de öyle olur ya hani, o zaman da aynı şekilde o hormon çok artıyor ondan oluyor:) ileriki haftalarda daha iyi olacaz merak etme

Günaydın kızlar. Sanırım bende Temmuz annesi adayıyım.

Dilerim meleklerimiz bizleri bırakmazlar.

Son düzenleme:
arina,sanırım yazmışsın kanda baktırdın mı?yoksa idrarda mı gördün pozitifi..
çok tebrik ediyorum,sağlıklı bir 9 ay diliyorum...

Ben galibabebegimi kaybediyorum.... kanamam hala kirmiziya donmedi ama agirlasarak devam ediyor.. ve en kotusude 11 gun degerim ve 15 gun degerim ayni hic yukselmemissss.. hala 27 benim buraya kadarmis galiba

Blue bottle canim gittim doktora sislik tamamen icerideydi... kullandigin kapsul alerji yapmis olabilir dediler ama bu aksam kesin sonucu ogrenecem...

Ben galibabebegimi kaybediyorum.... kanamam hala kirmiziya donmedi ama agirlasarak devam ediyor.. ve en kotusude 11 gun degerim ve 15 gun degerim ayni hic yukselmemissss.. hala 27 benim buraya kadarmis galiba

senin SAT neydi b-Hcg değerin 27 mi? doğru mu anladım ben:26: o zaman daha yeni hamile kalmışsın sen değerin de yükselmediyse çok üzülme kimyasal gebelik geçiriyorsun demektir Allah daha sağlıklı bebek verir sana herşeyde hayır vardır

canim ben tup bebek tedavisi gordum... satim 03 ekimdi transfeim 19 ekim ve test tarihim 1 kasimdi ama ben testimi tarihinden once yaptirdi yani 11 gunde evet b-Hcg degerim 27 idi ve ben erken yaptigim icin dusuk oldugunu dusundum... ama ayin 1 inde yaptigim test yine 27 idi ve bugun tekrar kan verdim.... ama sonuc ortada

hayırlı olsun...
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizii..

merhaba arkadaşlar,benim sat 5 ekim 18 ekimde aşılama yaptırdım dün test yaptırdım.Sonuç 305.79 çıktı.fakat doktorum bana sevinmem için erken dedi haftaya tekrar test yapacam hayırlısı, değerim yükselirse Allahın izniye bende temmuz annesi olacam dua edin Allah herkesin gönlüne göre versin .

Hayırlısı olsun caqnım allah gönlündekini versin insallah bence hamilesin:)

KIZLAR BENDE daha kontrole gitmedim
pazartesi gidecem insallah bebişimi de görüp kalp atsını duyarım o zaman
bugün 5hafta 3 gnlük
defnem de 7. haftada gidip kalp atsını dduyup kendini de görmiştik 1.5 cm di ozaman vay be yine aynı ayda hamile kaldım
defne de son adet tarihim 17 eylüldü bunda 29 eylül :)

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
sabah doktora gittik karından yapılan ultrasoundla gebelik kesesini gördük 6,5mm civarında kese
20 kasımda yani 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse
Doktor bana omega3 verdi günde 1 tane içeceğim ve bir de Folik plus verdi, günde 3 defa içiliyor.Hamile kadınlar günde 5mg folik asit almalı. Folbiol içiyorsanız günde 1 tane yeter çünkü bir tablet 5mg folik asit içeriyor onda

oooo süper ya gözün aydın taf ne güzel görmüssün darısı bizim basımıza insallah canımm

canım çok üzüldüm sanırım kimyasal gebelik yaşamışsın...inşallah bir daha ki ay ilaçların da etkisiyle kendiliğinden hamile kalırsın...
hayırlı olsun...
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizii..
sağol yasmin..Rabbim seninde bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah..
canım bencede hamilesin..hayırlı olsun sağlıkla ucağına al inşalah..
bende salı günü gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönersin..
kizlar bisey sorucam, folic asidi günde kac defa aliyorsunuz?
1 defa alman yeterli canım...

maşallah canım
inşallah kalp atışınıda duyarsın..

hey masallah, bende carsamba gidicem insallah bende görürüm yaaabak seninle ayni gündeyiz bakalim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…