kendimi tanıtıyım kısaca bir oğlum var eylülde 4 yaşını doldurdu 22 yaşındayım 2.ye hamileyim..inş herkesle birlikt bende bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma
merhaba hanımlar:))
bende 2. bebeğimi düşünüyorum sat 19 eylül daha günüme var ama olursa bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla. oğlum 2.5 yaşında 2008 haziran doğumlu.geçen ay regl olunca üzülmştüm oda haziranda doğar diye ümitlenmiştim inşallah temmuz annesi olurum :)))
canim tebrik ederim, ama sat 19 eylül ise, nasil gününe daha var???
pardon canım yaa 18 ekim:))) bi öncekiyle karıştırmışımöyle olsa haziranda olacaktı
canim nasil ögrendim bu kadar kisa bir sürede? kan tahlilimi yaptin yada eminmisin diyeyim ?? cünkü cok erken gibi geldi bana
canım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum. belki olursam bende temmuz annesi olucam diyorum. yanlış anlaşıldım sanırım
canım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum. belki olursam bende temmuz annesi olucam diyorum. yanlış anlaşıldım sanırım
ben 3 ayri idrar testi yaptim ücüde pozitif cikti, ama kanda baktirmadim henüz.... carsamba günüde doktor kontolüne gidicem, insallah bakalim hayirli sonuclari alirim, bende tüm isteyenlerde insallahhh
inş asudecim
bende 3 test yaptım benimde 3ü pozitif çıkı ama daha doktora gitmedim bakalım ne dicek
hadi bakalim insallah hayirlisi olur.... ben adetime 3 gün kala yapmistim pozitif cikmisti, insallah sende iyi haberlerle dönersinherkese merhaba, allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almaya yardımcı olsun dilerim :)
benim SAT 7 ekim, 31 günde bir regl oluyorum. Dün gece olmasını bekledim ama olmadı, yarın sabah test yapacağım ve sonuca göre ben de aranıza katılacağım :)
dualarınızı eksik etmeyin lütfen, sevgiler...
hadi bakalim insallah hayirlisi olur.... ben adetime 3 gün kala yapmistim pozitif cikmisti, insallah sende iyi haberlerle dönersin