2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim gögüslerim cok büyüdü, yani bir haftada bu kdar farkedilecek kadar büyüdügüne inanamiyorum, artik sütyenlerim kücük geliyor... yani bu sekilde büyümeye devam ederse dev gibi olucaklar :))) simdiden acayip kocamn oldu normalde benim gögüslerim kücüktü, ve bu kadar büyümesi cok dikkat cekiyor :)) bu büyüme devam edermi yoksa bu sekilde kalirmi?

slm arkadaşlar benimde son adet tarihim 29 eylül sabahtan beri haziran annelerine yazıyorum ama sanırım temmuz muş neyse ben iki topiğede yatişirim :21:

kendimi tanıtıyım kısaca bir oğlum var eylülde 4 yaşını doldurdu 22 yaşındayım 2.ye hamileyim..inş herkesle birlikt bende bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma

kendimi tanıtıyım kısaca bir oğlum var eylülde 4 yaşını doldurdu 22 yaşındayım 2.ye hamileyim..inş herkesle birlikt bende bebeğimi sağlıkla alırım kucağıma

insallah canim, tebrik ederim bu genc yasta ikinci anneligin:)) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

merhaba hanımlar:))
bende 2. bebeğimi düşünüyorum sat 19 eylül daha günüme var ama olursa bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla. oğlum 2.5 yaşında 2008 haziran doğumlu.geçen ay regl olunca üzülmştüm oda haziranda doğar diye ümitlenmiştim inşallah temmuz annesi olurum :)))

:KK71:Selam kızlar,
Allah nasip ederse, ben martta anne olacağım. En yakın arkadaşım da geçen hafta hamile olduğunu öğrendi, o da sizler gibi temmuzda anne olacak. Sanırım çok yakında aranıza katılır. İkimizin de ilk bebeği :nazar: inşallah hepimiz hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucağımıza. Neyse işte bende bi heyecan hem kendimin, hemde onun topiğini takip ediyorum :KK1: Kendinize çok iyi bakın...

Son düzenleme:
merhaba hanımlar:))
bende 2. bebeğimi düşünüyorum sat 19 eylül daha günüme var ama olursa bende temmuz annesi olucam hayırlısıyla. oğlum 2.5 yaşında 2008 haziran doğumlu.geçen ay regl olunca üzülmştüm oda haziranda doğar diye ümitlenmiştim inşallah temmuz annesi olurum :)))

canim tebrik ederim, ama sat 19 eylül ise, nasil gününe daha var???

canim nasil ögrendim bu kadar kisa bir sürede? kan tahlilimi yaptin yada eminmisin diyeyim ?? cünkü cok erken gibi geldi bana :nazar:

canım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum. belki olursam bende temmuz annesi olucam diyorum. yanlış anlaşıldım sanırım

canım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum. belki olursam bende temmuz annesi olucam diyorum. yanlış anlaşıldım sanırım

:)))) benim bu ara kafam yerinde degil canim, sen dogru yazmissinda ben yanlis anlamisim :))) sorry, insallah dedigin gibi olur canim Rabbim gönlüne göre versin insallah

ben 3 ayri idrar testi yaptim ücüde pozitif cikti, ama kanda baktirmadim henüz.... carsamba günüde doktor kontolüne gidicem, insallah bakalim hayirli sonuclari alirim, bende tüm isteyenlerde insallahhh

ben 3 ayri idrar testi yaptim ücüde pozitif cikti, ama kanda baktirmadim henüz.... carsamba günüde doktor kontolüne gidicem, insallah bakalim hayirli sonuclari alirim, bende tüm isteyenlerde insallahhh

inş asudecim

bende 3 test yaptım benimde 3ü pozitif çıkı ama daha doktora gitmedim bakalım ne dicek

herkese merhaba, allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almaya yardımcı olsun dilerim :)
benim SAT 7 ekim, 31 günde bir regl oluyorum. Dün gece olmasını bekledim ama olmadı, yarın sabah test yapacağım ve sonuca göre ben de aranıza katılacağım :)
dualarınızı eksik etmeyin lütfen, sevgiler...

Son düzenleme:
inş asudecim

bende 3 test yaptım benimde 3ü pozitif çıkı ama daha doktora gitmedim bakalım ne dicek

evet canim bende ayni senin gibiyim :KK43:( 29 ekimde ilk pozitif sonucumu aldim aslinda daha önce baslamisti belirtilerim ama ben her ay hayal kirikligina ugradigim icin bu ayda ayni seyleri yapmiycam dedim kendi kendime, hatta adet günüm gectikten sonra yapicam test dedim, ama adetime yine 3 gün kala ilk idrarla bile degil öglen vakti yaptim pozitif cikti cok sasirdim sonra ikiser gün araliklarla yine yatim yine cikti, hatta test markalari bile farkliydi..... simdi kan tahlilide yapmadim doktora gitmedim henüz bakalim ne olcak, ben 7 ay önce 4 aylikken düsük yaptim o yüzden korkuyorum ayni seyleri yasamaktan..... dua edelim birbirimize insallah

herkese merhaba, allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almaya yardımcı olsun dilerim :)
benim SAT 7 ekim, 31 günde bir regl oluyorum. Dün gece olmasını bekledim ama olmadı, yarın sabah test yapacağım ve sonuca göre ben de aranıza katılacağım :)
dualarınızı eksik etmeyin lütfen, sevgiler...
hadi bakalim insallah hayirlisi olur.... ben adetime 3 gün kala yapmistim pozitif cikmisti, insallah sende iyi haberlerle dönersin

hadi bakalim insallah hayirlisi olur.... ben adetime 3 gün kala yapmistim pozitif cikmisti, insallah sende iyi haberlerle dönersin

inşallah, çok teşekkür ederim.
benim başımdan bir dış gebelik geçtiği için korkularım da var ama kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum :)
dilerim hepimiz için hayırlısı olur.

slm kızlar kaç gündür çok kötüydüm şükür bugün çok iyiyim.devamlı midem kazınıyordu.bende bol bol meyve yiyorum bide şu gebelikte okunan dualar varya onlardan okudum bugün hakkatende çoook işe yaradı tavsiye ederim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin amiiin...

X