2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnnnn..bende yarın kese görmeye gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim..

doktora gittin mi kese göründü mü :KK49::KK19: ben cumartesi günü yani 5+1 iken karından yapılan ultrasoundla gördüm çok şükür kesemizi:nazar: bayramdan sonra Allah izin verirse 7+1 :nazar:olacağım gün kalp atışını duymak için çağırdı doktor:emir_bebek:

ben de bugün gittim keseyi gçrmeye kızlar gördüm sükür bayram sonu da kalp atısını duy
maya gitcez insallah :=)

bende yarin gidiyorum keseyi görmeye.... bakalim ilk doktor ziyaretim insallah bi aksilik yoktur...
kizlar benim felaket belim agriyor yerimden kalkamiyorum, bende normalde bel fitigi var ama hic bu kadar hareketsiz birakmamisti son 2 yildir :KK43:(( ama son bir haftadan beri özellikle dünden beri acayip bi bel agrim var, namazlarimi oturarak kiliyorum, birde bugün üstüne diz kapagim agrimaya basladi :KK43:( esimde burda yok, 1 ay yalnizim insallah böyle agrili devam etmez, yoksa cok fena yaaa, yürürken belim kopuyor sankiii
sizlerdede varmi bel agrisi

slm kızlarrrr rabbim nasipederse bende temmuz annesi olucam günüm 8 kasımdı 8 ekimde adetin ilk günü çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh :nazar: :emir_bebek: :KK19:

bende bugün gittim kızlar çok şükür kesesini gördüm bayramdan sonrada kalp atışını görmeye gidicem inş 5 6 tane test istedi..bu hafta onları yaptırıcam hayırlısı artık..

ne yalan söylüyim korkarak gittim hatta ilk başta doktor bakarken yok mu bile dedim ama neyse ki korkularım sevince dönüştü rabbim sizlerle birlikte tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu inş.

selam kızlar bende temmuz annesiyim.en son 5 ekimde adet gördüm.5+1 lüğüm.doktora gittim ama çok erkendi kese görünmez diye bakmadı.bayramdan sonra gel dedi.bana folik asit vermedi.ben geç mi kalırım bayramdan sonrayı beklesem.

bende bugün gittim kızlar çok şükür kesesini gördüm bayramdan sonrada kalp atışını görmeye gidicem inş 5 6 tane test istedi..bu hafta onları yaptırıcam hayırlısı artık..

ne yalan söylüyim korkarak gittim hatta ilk başta doktor bakarken yok mu bile dedim ama neyse ki korkularım sevince dönüştü rabbim sizlerle birlikte tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu inş.
hayırlı ugurlu olsun saglıcakla gelsin inşallah canım bebişinnn darısıda bize inşallah bende gittim 397 cıktı ama kac haftalık oldugunu sormadım zaten bi günüm gecmişti cok küçük dedi bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi doktorum bakalaım hayırlısıyla ozaman gidicez inşallahhh melegimde büyür ozamana kadarrr :KK19: :emir_bebek: :nazar: :KK48:
selam kızlar bende temmuz annesiyim.en son 5 ekimde adet gördüm.5+1 lüğüm.doktora gittim ama çok erkendi kese görünmez diye bakmadı.bayramdan sonra gel dedi.bana folik asit vermedi.ben geç mi kalırım bayramdan sonrayı beklesem.

slm sevdacımm bende gittim canım benim doktorum elevitle ben daha önce düşük yaptıgım için coraspin bu ikisini verdii kullan bunları gel dedi sonra keşke sanada verseymiş folik asit doktorun canımmm:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

Son düzenleme:
slm sevdacımm bende gittim canım benim doktorum elevitle ben daha önce düşük yaptıgım için coraspin bu ikisini verdii kullan bunları gel dedi sonra keşke sanada verseymiş folik asit doktorun canımmm:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

ne yapsam erken mi gitsem.benim de 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu.ama niye vermedi ki.benim arkadaşta ilk gittiğinde vermemiş ikinci gittiğinde vermiş.aile hekimi verir mi.sağlık ocağında

slm kızlarrr dün bende test yaptım ve çok şükür sonuç pozitif.6 ay önce ilk bebeğimi 4,5 aylıkken kaybetmiştim ve yeniden hamileyim.çok şükür rabbim hiç aratmadan nasib etti. bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. inşallah sonç hüsran olmaz... yinede herşeyin hayırlısı diyorum...

bizim bi listemiz yok mu kızlar? :)

ne yapsam erken mi gitsem.benim de 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu.ama niye vermedi ki.benim arkadaşta ilk gittiğinde vermemiş ikinci gittiğinde vermiş.aile hekimi verir mi.sağlık ocağında

verir heralde canım bakk cok önemli düşük yaptıysan git bi sor canım valla benim özel doktorum hemde işinde uzman olmus artık cok şükür elevit bide düşük olmasın diye carospin bunları kullan dedii aldım hatta kullandım bugün hemem canımm:KK19: :KK16:

slm kızlarrr dün bende test yaptım ve çok şükür sonuç pozitif.6 ay önce ilk bebeğimi 4,5 aylıkken kaybetmiştim ve yeniden hamileyim.çok şükür rabbim hiç aratmadan nasib etti. bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. inşallah sonç hüsran olmaz... yinede herşeyin hayırlısı diyorum...

hayırlı ugurlu olsun canım bende 1 yıl önce düşügüm olmustu rabbim bida yasatmasın hiçbirmize inşallah saglıcakla gelir bebişlerimizzzzz:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK48:

kizlar bende 7 ay önce düsük yaptim, ve o zaman bebegimin gelisimi yavasti diye bana elevit vermisti, benim henüz doktora gitmedim ama folik asit kullaniyorum, ve arada bir elevit aldim sizce saincasi varmidir??

slm arkadaşlar.benimde sat 7 temmuz doğum yapacağım gün.allah bi mani vermezse eğer.cumartesi günü kalp atışlarını duymak için gidicem.çok heyecanlıyım.

ben bugun felaket kustum defne de böle erken baslamamıstı kusmalar sagolsun bu fırlama cıktı hem uykuyapıyor hem de bulantı kusma:)

folik asit zeka gelişimi için çok önemli cnm kullansan iyi olur

yok cnm hazırlarsan iyi olur

X