sağol canım inşallah keseyi görür,kalbinin attığını duyabilirim.
aminnnnnn..bende yarın kese görmeye gidicem..inşallah güzel haberlerle dönerim..
hayırlı ugurlu olsun saglıcakla gelsin inşallah canım bebişinnn darısıda bize inşallah bende gittim 397 cıktı ama kac haftalık oldugunu sormadım zaten bi günüm gecmişti cok küçük dedi bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi doktorum bakalaım hayırlısıyla ozaman gidicez inşallahhh melegimde büyür ozamana kadarrrbende bugün gittim kızlar çok şükür kesesini gördüm bayramdan sonrada kalp atışını görmeye gidicem inş 5 6 tane test istedi..bu hafta onları yaptırıcam hayırlısı artık..
ne yalan söylüyim korkarak gittim hatta ilk başta doktor bakarken yok mu bile dedim ama neyse ki korkularım sevince dönüştü rabbim sizlerle birlikte tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu inş.
selam kızlar bende temmuz annesiyim.en son 5 ekimde adet gördüm.5+1 lüğüm.doktora gittim ama çok erkendi kese görünmez diye bakmadı.bayramdan sonra gel dedi.bana folik asit vermedi.ben geç mi kalırım bayramdan sonrayı beklesem.
slm sevdacımm bende gittim canım benim doktorum elevitle ben daha önce düşük yaptıgım için coraspin bu ikisini verdii kullan bunları gel dedi sonra keşke sanada verseymiş folik asit doktorun canımmm
ne yapsam erken mi gitsem.benim de 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu.ama niye vermedi ki.benim arkadaşta ilk gittiğinde vermemiş ikinci gittiğinde vermiş.aile hekimi verir mi.sağlık ocağında
slm kızlarrr dün bende test yaptım ve çok şükür sonuç pozitif.6 ay önce ilk bebeğimi 4,5 aylıkken kaybetmiştim ve yeniden hamileyim.çok şükür rabbim hiç aratmadan nasib etti. bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. inşallah sonç hüsran olmaz... yinede herşeyin hayırlısı diyorum...
bizim bi listemiz yok mu kızlar? :)
herkes son adet tarihini yazarsa listeyi ben güncelliyebilirim :)
folik asit zeka gelişimi için çok önemli cnm kullansan iyi olurselam kızlar bende temmuz annesiyim.en son 5 ekimde adet gördüm.5+1 lüğüm.doktora gittim ama çok erkendi kese görünmez diye bakmadı.bayramdan sonra gel dedi.bana folik asit vermedi.ben geç mi kalırım bayramdan sonrayı beklesem.
yok cnm hazırlarsan iyi olurslm kızlarrr dün bende test yaptım ve çok şükür sonuç pozitif.6 ay önce ilk bebeğimi 4,5 aylıkken kaybetmiştim ve yeniden hamileyim.çok şükür rabbim hiç aratmadan nasib etti. bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. inşallah sonç hüsran olmaz... yinede herşeyin hayırlısı diyorum...
bizim bi listemiz yok mu kızlar? :)
herkes son adet tarihini yazarsa listeyi ben güncelliyebilirim :)