2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar uzun bi tatilden sonra okula gitmek çok zor geldi
ama istiklal marşı okunurken biranda bitti tüm sıkıntılar
bugn dersim eken bitio geldim eve dinleniorum
arin gözün aydın görmüşsün pıtpıtları
darısı başımıza
dr.a giden arkadaşlarda güzel haberlerle döner inş.
bende akşam gidicem

anladım canım yaaa çok geçmiş olsun... bir dış da ben de var bu arada onu saymadım ben dr lar gebelikten saymıyolarmış... hatta sağ tüpümü kaybettim bu yüzden.... yani benim de 4 gebelik bu hesaba göre:))) bizim durumumuz biraz daha farklı korkularımız biraz daha fazla maalesef Allah inşallah bir daha acılarını yaşatmaz... hiçkimseye.... beklediğin testler bana da yapıldı hatta bir de protein c ve homosistein diye de test yapılmıştı zaten bir dosyam var bir hayli kalın eminim senin de öyledir.....inşallah test sonuçların iyi çıkar canım....

Canım hayırlı olsun illa ki belirtilerin aynı olması gerekmiyor hayatım sıkma canını illa ki vardır ama hafiftir anlamıyorsundur ben mesela aç geziyorum 1 haftadır aklıma yemek bile gelse midem bulanıyor tansiyonum şekerim düşüyor sürekli uyku halindeyim enerjim sıfır.

Sağol hayatım benimde sol tüpüm yok hadi birleşelim voltranı oluşturalım benim sağda var senin de solda.

tahminacım hiç korkma canım benim de öyle aman aman bulantım olmuyor herkesin bünyesi farklı oluyor.... sabah çok hafif oluyor bulantılarım.... ama ben de aşırı uyku problemi var günde 15-16 saat uyuduğum oluyor bazen....

Sağol hayatım benimde sol tüpüm yok hadi birleşelim voltranı oluşturalım benim sağda var senin de solda.

olur valla:))) ben o kadar çok ağlamıştım ki dr lar ameliyat dediğinde hatta ameliyattan sonra da günlerce ağladım sanki kolumu bacağımı kaybetmişim gibi ben artık eksik bir insanım bir organım eksik diye çok üzülmüş çok ağlamıştım ama sonra eşim dedi ki bak Allah bazı orgasnlarımızı çift yaratmış ki birini kaybettiğimizde eksikliğini hissetmeden yaşamaya devam edelim diye dedi... böbrek gibi tüp gibi yumurtalık gibi dedi... o zaman hak verdim üstüne de 3 kez hamile kaldım hem de düşündüğüm ay demekki yumurtalar da soldan geldi....

ban da aynıları yapıldı canım ama hepsini sgk karşıladı
sana neden öyle demişler anlamadım... bir de devlet hastanesine gitsen bulunduğun ilde doğumevi falan varmı???

Of kazıklandım sanırım:) Eşim duymasın da:)

İzmir'de vardır tabii; ama bana neden böyle dediler inan bilmiyorum. Belkide 5-6 yer gezdim. Hepside aynısını dedi.

Selam canım. Korkma, illa herkeste aynı belirtiler olacak değil. Bazı hamilelikler seninki gibi de geçiyor. Umarım iyi haberlerle gelirsin.

Canım bunların hepsini SSK hastanesi yaptırıyor aslında bu tür işler için kesinlikle SSK hastanesinde dosya açtırmak lazım ben öyle yaptım.

Bizim burda da var SSK polikliniği baya büyük. Bende yarın diğer tahlillerim için gideceğim. Olmazsa bir araştırayım bakalım. Sağol.

Sağol canım benim. Darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına.

Tabi ki canım yumurtaların ve spermlerin sağlam olması en önemli çok şükür tek tüple de hamile kalınıyor benim de ilk gebelimde oldu bu kayıp ondan sonra 5. hamileliğim bu. Bundan önce ki de dış gebelikti ama yaradan öyle büyük ki tüpümde değilde sol tarafımda yumurtalığın yanına yapışmış ve ben dış gebelik olduğunu duyduğum ana hayır olamaz bu tüpümüde kaybedemem demiştim dr. ve kaybetmedim şükür.

canım ben de 5.hafta da bu testleri yaptırdım.özel hastanede yaptırdım sadece 36 lira fark aldılar.senden çok fazla almışlar gerçekten

forum değişmiş geçmişi tam okuyamadım ama yazayım istedim sabah doktora bebişimizin kalp atışlarını dinlemeye gittik çok şükür kalbi dört nala koşan at gibi hızlı hızlı atıyordu duymak çok heyecanlıydı ama görüntü olarak net göremedik çözünürlükle alakalı galiba bir de idrara tam sıkışık değildim karından bakıldığı için zorlandı doktor net göremedik kalp atışının hareketini:44: bebeğimiz 1,3 cm miş

gözün aydın canım darısı başımıza
peki canım keseyi ne zaman görmüştün
ilk gördüğünde keseyi kaç mm di
ben cmrtsi gördm 9.1 mm dedi dr. kese için

ah canım yaaa..maşallah...Rabbim darısı başımıza inşallah...bende cumartesi gidecem...ama o zamana kalp atışını duyarmıyız bilmem...öncelikle keseye bakacak sanırım...inşallah herşey yolunda gider..senin adına çok sevindim tafcım....

gözün aydın canım.....

merhaba arkadaşlar;
sabah korkularla gittiğimiz hastaneden sevinç gözyaşlarıya döndük..doktorum herşey yolunda dedi...kanama içinde bazen sebebi açıklanamayan kanamalar olabiliyor şuan hiçbir terslik göremiyorum dedi...bol su içip yatak istirahatı yapmamı söyledi..kanamam dün akşam üzeri kesildi sadece kahverengi lekelenmem var..

canım ben de 5.hafta da bu testleri yaptırdım.özel hastanede yaptırdım sadece 36 lira fark aldılar.senden çok fazla almışlar gerçekten

Kazıklandım canım basbaya belli:)

Maşallah, gözünaydın canım. Bende bu sabah gördüm kalp atışlarını. benim pıtırcık henüz 8 mm :)

kizlar bende katildim araniza:)))

Hoşgeldin canım. Sen ne kadarlıksın?

Çok sevindim canım ya. Demiştik sana hemen ümitsizliğe kapılma diye. Allah'ın izni ile bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.

arina sat 20 ekim canim hesaplayici temmuz annesi olacagimi diyo onun icin buraya yazdim
bu arada sevincden yazamadim herkesin bebegi saglicakla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…