2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım darısı başımıza
peki canım keseyi ne zaman görmüştün
ilk gördüğünde keseyi kaç mm di
ben cmrtsi gördm 9.1 mm dedi dr. kese için

teşekkür ederim amin sizlere de nasip etsin Allah çok güzel bir duygu ben keseyi 5+1 iken karından bakılan ultrasoundla görmüştüm 6,5mm lik bir keseydi şimdi bebişim 13mm olmuş 2 haftada epeyi büyümüş yavrum Allah onu bize sağlıkla bağışlasın inşallah

aminn teşekkür ederim 7+3 olduk bugün teyzesi

maşallah canım....inşallah bizde senin gibi ve diğer kızlar gibi güzel haberlerle geliriz doktordan...duanızı eksik etmeyen canlarım...

aminn teşekkür ederim 7+3 olduk bugün teyzesi

maşallah canım benim...Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın inşallah...bende kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum canım ya...inşallah bende sizler gibi duyarım....

canımmm çok şükür
maşallah senin miniğin inatçı sana sımsıkı tutunuo annesi
sende artık aklına kötü şeyler getirme
ayyy çok çokk sevindim yaaaa

baya büyütmüşsün canım sen
kesende erkenden görülmüş
bizimkiler biraz nazlı galba

arina sat 20 ekim canim hesaplayici temmuz annesi olacagimi diyo onun icin buraya yazdim
bu arada sevincden yazamadim herkesin bebegi saglicakla gelsin insallah

Hayırlısı olsun canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Doktora gittin mi?

tafcım bulantın varmı neler yiyorsun tatlım...yazarmısın?

arina esimin isleri dolayisiyla sanirim haftaya randevu alabilirsek gidecegiz gecmi oluyo sizce?

limoncum bebişinin kalp atışını duydunmu tatlım...?

tafcım bulantın varmı neler yiyorsun tatlım...yazarmısın?

maşallah diyeyim şimdilik hamilelik sıkıntılarını yaşamıyorum belim ve kasıklarım bazen ağırıyor onlar da olmasa endişe etmeye başlıyorum acaba birşey mi var diye:26: kokulara hassasiyetim yok midem de bulanmıyor ama bazen garip hissediyorum midemi hiç boş bırakmaya gelmiyor 3 saatte bir atıştırıyorum

arina esimin isleri dolayisiyla sanirim haftaya randevu alabilirsek gidecegiz gecmi oluyo sizce?

Yok canım geç değil. Ben 5+3 iken gitmiştim. Karından görünmüştü kesem. Bugün de 7+1'im yine karından baktı doktor ve kalp atışlarını net bir şekilde gördüm ve duydum.

Çok sevindim canım ya. Demiştik sana hemen ümitsizliğe kapılma diye. Allah'ın izni ile bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.
insan kan görünce ister istemez olumsuzluğa kapılıyor canım...Rabbim bundan sonra hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin

maşallah canım....inşallah bizde senin gibi ve diğer kızlar gibi güzel haberlerle geliriz doktordan...duanızı eksik etmeyen canlarım...
inşalah canım sizlerde güzel haberlerle dönersiniz...dualarım sizlerle
canımmm çok şükür
maşallah senin miniğin inatçı sana sımsıkı tutunuo annesi
sende artık aklına kötü şeyler getirme
ayyy çok çokk sevindim yaaaa
canım benim, çok sağol..hakikaten inatçı çıktı,sanırım bana benziyecek :)

Tabiiki canım orası öyle. Neyse bundan sonra inşallah güzelliklerle dolu geçer hamilelik dönemin.

canım,demek sende bendensin...eğer ultrasonda görmesem kesinlikle hamile olduğuma inanmam..midem sadece diş fırçalarken bulanıyor onun dışında da bir kez kokudan rahatsız olup çıkarttım hepsi o kadar..
bende ki tek değişiklik ayağa kalkarken gözlerimin kararması,başkada hiçbirey yok...başka topiklerde bakıyorum millet kusmaktan gözünü açamıyormuş yada sevdiği yemeklerden tiksiniyorlarmış ama bende hiç böyle şeyler olmadı...bugün doktora sorucaktım unutmuşum..

saol bitanem...Allah razı olsun... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah...sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin Yüce Yaradanım...

saol bitanem...Allah razı olsun... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın inşallah...sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin Yüce Yaradanım...

kızlar ben kalkiim de yemeğimi yapiim gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…