gözün aydın canım darısı başımıza
peki canım keseyi ne zaman görmüştün
ilk gördüğünde keseyi kaç mm di
ben cmrtsi gördm 9.1 mm dedi dr. kese için
ah canım yaaa..maşallah...Rabbim darısı başımıza inşallah...bende cumartesi gidecem...ama o zamana kalp atışını duyarmıyız bilmem...öncelikle keseye bakacak sanırım...inşallah herşey yolunda gider..senin adına çok sevindim tafcım....
merhaba arkadaşlar;
sabah korkularla gittiğimiz hastaneden sevinç gözyaşlarıya döndük..doktorum herşey yolunda dedi...kanama içinde bazen sebebi açıklanamayan kanamalar olabiliyor şuan hiçbir terslik göremiyorum dedi...bol su içip yatak istirahatı yapmamı söyledi..kanamam dün akşam üzeri kesildi sadece kahverengi lekelenmem var..
aminnteşekkür ederim 7+3 olduk bugün teyzesi
merhaba arkadaşlar;
sabah korkularla gittiğimiz hastaneden sevinç gözyaşlarıya döndük..doktorum herşey yolunda dedi...kanama içinde bazen sebebi açıklanamayan kanamalar olabiliyor şuan hiçbir terslik göremiyorum dedi...bol su içip yatak istirahatı yapmamı söyledi..kanamam dün akşam üzeri kesildi sadece kahverengi lekelenmem var..
teşekkür ederim amin sizlere de nasip etsin Allah çok güzel bir duyguben keseyi 5+1 iken karından bakılan ultrasoundla görmüştüm 6,5mm lik bir keseydi şimdi bebişim 13mm olmuş 2 haftada epeyi büyümüş yavrum Allah onu bize sağlıkla bağışlasın inşallah
arina sat 20 ekim canim hesaplayici temmuz annesi olacagimi diyo onun icin buraya yazdim
bu arada sevincden yazamadim herkesin bebegi saglicakla gelsin insallah
arina sat 20 ekim canim hesaplayici temmuz annesi olacagimi diyo onun icin buraya yazdim
bu arada sevincden yazamadim herkesin bebegi saglicakla gelsin insallah
merhaba arkadaşlar;
tafcım bulantın varmı neler yiyorsun tatlım...yazarmısın?
arina esimin isleri dolayisiyla sanirim haftaya randevu alabilirsek gidecegiz gecmi oluyo sizce?
insan kan görünce ister istemez olumsuzluğa kapılıyor canım...Rabbim bundan sonra hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsinÇok sevindim canım ya. Demiştik sana hemen ümitsizliğe kapılma diye. Allah'ın izni ile bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.
inşalah canım sizlerde güzel haberlerle dönersiniz...dualarım sizlerle
maşallah canım....inşallah bizde senin gibi ve diğer kızlar gibi güzel haberlerle geliriz doktordan...duanızı eksik etmeyen canlarım...
canım benim, çok sağol..hakikaten inatçı çıktı,sanırım bana benziyecek :)canımmm çok şükür
maşallah senin miniğin inatçı sana sımsıkı tutunuo annesi
sende artık aklına kötü şeyler getirme
ayyy çok çokk sevindim yaaaa
insan kan görünce ister istemez olumsuzluğa kapılıyor canım...Rabbim bundan sonra hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin
canım benim, çok sağol..hakikaten inatçı çıktı,sanırım bana benziyecek :)
maşallah diyeyim şimdilik hamilelik sıkıntılarını yaşamıyorum belim ve kasıklarım bazen ağırıyor onlar da olmasa endişe etmeye başlıyorum acaba birşey mi var diye:26: kokulara hassasiyetim yok midem de bulanmıyor ama bazen garip hissediyorum midemi hiç boş bırakmaya gelmiyor 3 saatte bir atıştırıyorum
saol bitanem...Allah razı olsun...insan kan görünce ister istemez olumsuzluğa kapılıyor canım...Rabbim bundan sonra hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin
saol bitanem...Allah razı olsun...insan kan görünce ister istemez olumsuzluğa kapılıyor canım...Rabbim bundan sonra hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin
tamam tatlım...biz buralardayız...yorma kendini...kızlar ben kalkiim de yemeğimi yapiim gelirim birazdan