2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zazezzzzzzzzz sen kalp atışlarını duydunmu tatlım....?
oranje hg gülüm...

kızlar o yazdığınız testleri 5 . haftatamı yaptırmak gerek benim araya tatil girince kaynadı doktorum bayram öncesi hafta gelebilirsen gel demişti bende o hafta çok yoğun olduğum ve diğer arkadaş da izinli olduğu için bayram sonrası gelriim dedim tamam dedi..normalde yarın gidecektim ama malesef o bayan arkadaş bende 1 günlüğüne ist a gitmem gerek dedi müdür aranızda anlaşın dedi o da ben biletimi aldım dedi oysa almamıştı önceden dedi bana çünkü belli değil daha diye...kaçmak derdi onun bu aralar çok yoğunuz diye...bende bu hafta bi gün giderim artık herhalde akşam arayıp doktorumla görüşeceğim ama...

selam arkadaşlar benimde midem çok fena tatil boyunca giremedim. şimdi okudum herkesin bebişleri iyiymiş çok şükür. limon senin içinde çok sevindim canım. Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahhh. arina sende kalp atışlarını duymuşsun gözün aydın canım seninde. darısı başımıza inşallahh

Hoşgeldin canım. Dilerim iyisindir.

Benim 7. haftam. Doktor bana kalp atışlarını duyalım öyle yaparız demişti. Onu bekledi yani.

Hoşgeldin canım. Nasılsın?

Benimde dün fenaydı; ama çok tutmuyor Allah'tan.

Sağol birtanem. İnşallah hayatım. Bu mucizeyi dilerim herkes tadar.

kızlar ben çıkıorum dr.a gidiorum
çok dua edin inş. herşey yolundadır

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnn tatlım.

iyiyim bende canım ya bu bebiş beni yormaya başladı teyzesi az şikayet edeyim :)))) halimize bin şükür.

kızlar ben çıkıorum dr.a gidiorum
çok dua edin inş. herşey yolundadır

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Dualarımız seninle.

aminnnnnnnnnn tatlım.

iyiyim bende canım ya bu bebiş beni yormaya başladı teyzesi az şikayet edeyim :)))) halimize bin şükür.

:):) Oy yerim ben onu:) Yavaş yavaş alışmaya çalışıyor o da kendi dünyasına Yapıcak azıcık yaramazlık:)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Dualarımız seninle.

:):) Oy yerim ben onu:) Yavaş yavaş alışmaya çalışıyor o da kendi dünyasına Yapıcak azıcık yaramazlık:)

bu halimize şükür valla canımcım okadar bekledikten sonra bulantıya bile seviniyorum :)))))))))))

Bende aynı şekilde ya :))

Bulantım olunca bu kadar sevineceğimi bilmezdim:)

benim canım hep eşki ve tuzlu şeyler çekiyor... hatta geçen gün bir kap süzme yoğurdu bitirdim... sanırım benim kızım olacak....:)))

kızlar ben de bulantı konusunda çok kötüyüm mutfaga bile giremiyorum.zavallı eşim yemek yapmasını bilmiyo ama yapmaya çalışıyo.hatta ona tarif bile ederken midem bulanıyo.oyüzden annemi arayıp ondan alıyo tarifini.bir de benim gögüslerimde ve bacaklarımda aşırı kaşıntı var.bu problemi başka yaşayan var mı.

slm canlar ben geldimmmm ....
bugün doktordaydık teyzeleri rabbime şükürler olsunki keseyi gördük kalp atsını alltan muyane ederim duyarız dedi de hiç gerek yok iki hafta sonra gel o zaman dinleriz dedi hee bide ikiz olabilir mi olabilir dedi şaşırdım kaldım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim saglıcakla gelsin inşallah bebişlerimizzzz

Allhım bebişlerimize sağlık versinde kucağımıza sağlıcakla alalım. sende aşerme falan var mı canım ya benim canım hiç bişey çekmiyo.

Öyle canım. Hayırlısı ile inşallah.

Arada oluyor canım; ama en çok tuzlu, ekşili şeylere. Tatlıya pek değil:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…