2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar beni de alın aranıza... ben de 7+5 in arife günü kalp atışlarını duyduk çok şükür... bir dahaki kontrolümüz 4 aralıkta... ben de bundan öne 2 kez düşük yaptım o yüzden gebelik boyunca iğne kullanmak zorundayım şimdiden göbeğimde morluklar oluştu ama napalım bebişler için değer:))))

merhaba kızlar beni de alın aranıza... ben de 7+5 in arife günü kalp atışlarını duyduk çok şükür... bir dahaki kontrolümüz 4 aralıkta... ben de bundan öne 2 kez düşük yaptım o yüzden gebelik boyunca iğne kullanmak zorundayım şimdiden göbeğimde morluklar oluştu ama napalım bebişler için değer:))))

Canım hayırlı olsun sende benim gibi kan sulandırıcı kullananlardansın demek ama ben çok rahat bir şekilde iğnemi oluyorum morarmada yapmıyor herhalde sen daha hassassın.

Merhaba kızlar, ben geldim.

Doktordan geldik. Kalp atışlarımızı duyduk:nazar:

Herşey yolunda Allah'a şükürler olsun. Darısı tüm arkadaşlarımın başına. :KK16:

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun sende benim gibi kan sulandırıcı kullananlardansın demek ama ben çok rahat bir şekilde iğnemi oluyorum morarmada yapmıyor herhalde sen daha hassassın.

evet canım benim cildim hemen morarır zaten... iğneyi yaparken benim de sıkıntım olmuyor çük şükür sonrasında morarıyor.... sen ne kullanıyosun??? ben innohep kullanıyorum.....0.45 lik...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

Merhaba kızlar, ben geldim.

Doktordan geldik. Kalp atışlarımızı duyduk:nazar:

Herşey yolunda Allah'a şükürler olsun. Darısı tüm arkadaşlarımın başına. :KK16:

hayırlı olsun canım.... ilk ciddi engeli atlatmışsın sen de....:nazar:

evet canım benim cildim hemen morarır zaten... iğneyi yaparken benim de sıkıntım olmuyor çük şükür sonrasında morarıyor.... sen ne kullanıyosun??? ben innohep kullanıyorum.....0.45 lik...

Canım bende coraspin + clexane 0,2 kullanıyorum şimdilik daha sonra yükselir mi bilmem ama peki sana genetik inceleme yapılıp mı verildi iğne yoksa önlem amaçlımı verdi dr.

hayırlı olsun canım.... ilk ciddi engeli atlatmışsın sen de....:nazar:

Sağol birtanem. Valla öyle gözüküyor. Umarım bundan sonra da aynı güzellikte gider hamilelik dönemimiz:nazar:

Ya kızlar şu gebeliğin ilk zamanları yaptırılan tahlilleri nasıl yaptırttınız siz?

Bana fenalık geldi bugün. Bir kısmını sigorta karşılamıyor. 500 TL verdim onun için. 12 tahlilim daha var. Onları da yrın ve Çarşamba günü yaptıracağım SGK'dan. Yoksa hepsini özelde yaptıracağım zaman 800 TL ücret çıktı.

melikecim mrb evet burdayım önceki sayfaları okuyodum bende aslında 1 aralıkda gidicektim doktora ama kanamam olunca erken gittim ve kalp atışlarını gördüm gelişimide çok iyiymiş ama düşük riskim bulunduğundan tekrar 15 gün sonra ilaçlarını kullan ve kontrole gel demişti doktor 26 kasımda tekrar kontrole gidicem canım sende görürsün inşaallah :KK70:

Canım haftanda 9 hafta yazıyor ama satı 20 eylül yazacakken 20 ekim mi yazdın acaba arkadaşta o yüzden şaşırdı herhalde erken duymuşsun derken.

Canım bende coraspin + clexane 0,2 kullanıyorum şimdilik daha sonra yükselir mi bilmem ama peki sana genetik inceleme yapılıp mı verildi iğne yoksa önlem amaçlımı verdi dr.

evet canım genetik testleri pıhtılaşma testleri aklına gelecek herşey yapıldı... hatta benim son düşüğümde genetik anomali vardı o yüzden tüp bebek yapacaktık ama eşimle bende genetik bir anomali olmadığından dr umuz bir deneme daha yapalım dedi.... daha önceki düşüklerim 6. haftada daha kalbi atmadan olmuştu.... yani tamamen kromozom bozukluğu yüzünde oldu.... bende pıhtılaşma falan da yok aslında kan değerlerim de normal... dr tamamen bebeği koruma amaçlı verdi... hatta ilacı kullanmaya başladıktan bir hafta sonra kan testi istedi kanın fazla sulanması da düşüğe sebep oluyormuş... çok şükür değerler normal çıktı dr um gebelik boyunca kullanalım dedi.... coraspin vermedi bana sadece iğne olsan yeter dedi....
senin de koruma amaçlı mı?? daha önce düşüğün falan mı var???

Sağol birtanem. Valla öyle gözüküyor. Umarım bundan sonra da aynı güzellikte gider hamilelik dönemimiz:nazar:

Ya kızlar şu gebeliğin ilk zamanları yaptırılan tahlilleri nasıl yaptırttınız siz?

Bana fenalık geldi bugün. Bir kısmını sigorta karşılamıyor. 500 TL verdim onun için. 12 tahlilim daha var. Onları da yrın ve Çarşamba günü yaptıracağım SGK'dan. Yoksa hepsini özelde yaptıracağım zaman 800 TL ücret çıktı.

canım ben dr um hamileliği ilk öğrendiğimde yani 5. haftada istemişti testleri... ben doğumevine gittiğim için para vermedim hiç sgk karşıladı hepsini....800 tl çok yüksek gerçekten... özel dr a mı gidiyorsun sen???

Canım mesela hangi tahliller isim olarak daha detaylı yazar mısın?

canım ben dr um hamileliği ilk öğrendiğimde yani 5. haftada istemişti testleri... ben doğumevine gittiğim için para vermedim hiç sgk karşıladı hepsini....800 tl çok yüksek gerçekten... özel dr a mı gidiyorsun sen???

Hadi ya devlet karşılıyor mu?

Ben özel hastane doktoruna gidiyorum. Hastanede yaptırtmak zorunda değilsin dedi. Zaten hastanede yaptırsaydım 800 TL ödeyecektim. Neyse dışarıda yaptırayım dedim. Heryer SGK karşılamıyor bunun bir kısmını dedi. Bende eli mahkum gittim hastaneye SGK'nın karşılamadıklarını oraya yaptırttım. 500 TL ödedim. Allah'tan özel sigortam var; ama onun da teminatı az; yani daha 2li test falan için bir miktar paramın kalması lazım.

Canım mesela hangi tahliller isim olarak daha detaylı yazar mısın?

Hemogram,
Idrar mikroskopi,
İdrar tetkiki,
HBS AG
ANTI-hbs
ANTI-HCV
hıv combo
Rubella IGG
Rubella IGM
Cmv Igg
Cmv Igm
Toxoplazma Igg
Toxoplazma Igm

Glukoz
Ure
Kreatinin
AST
ALT
TSH
T3
T4

Koyu ile belirtiklerimi SGK karşılamıyormuş.

evet canım genetik testleri pıhtılaşma testleri aklına gelecek herşey yapıldı... hatta benim son düşüğümde genetik anomali vardı o yüzden tüp bebek yapacaktık ama eşimle bende genetik bir anomali olmadığından dr umuz bir deneme daha yapalım dedi.... daha önceki düşüklerim 6. haftada daha kalbi atmadan olmuştu.... yani tamamen kromozom bozukluğu yüzünde oldu.... bende pıhtılaşma falan da yok aslında kan değerlerim de normal... dr tamamen bebeği koruma amaçlı verdi... hatta ilacı kullanmaya başladıktan bir hafta sonra kan testi istedi kanın fazla sulanması da düşüğe sebep oluyormuş... çok şükür değerler normal çıktı dr um gebelik boyunca kullanalım dedi.... coraspin vermedi bana sadece iğne olsan yeter dedi....
senin de koruma amaçlı mı?? daha önce düşüğün falan mı var???

Canım benim 6. gebeliğim 2 dış gebelik 2 kimyasal gebelik 1 tane kalbi atmadığı için alındı benim Faktör V heterozigot taşıyıcıyım diğer sonuçlarım normal ya da sınırda birtek protein s ve lupus sonucumu almadım onları da perşembe cuma gibi gidip alıcam.

Hadi ya devlet karşılıyor mu?

Ben özel hastane doktoruna gidiyorum. Hastanede yaptırtmak zorunda değilsin dedi. Zaten hastanede yaptırsaydım 800 TL ödeyecektim. Neyse dışarıda yaptırayım dedim. Heryer SGK karşılamıyor bunun bir kısmını dedi. Bende eli mahkum gittim hastaneye SGK'nın karşılamadıklarını oraya yaptırttım. 500 TL ödedim. Allah'tan özel sigortam var; ama onun da teminatı az; yani daha 2li test falan için bir miktar paramın kalması lazım.

anladım canım benim dr zaten doğumevinin dr u o yüzden belki de... senden ne testleri istediler ki rutin gebelik testlerini devlet karşılıyor kan sayımı idrar testleri şeker testleri falan değil mi senden istenen... bir de tokso plazmalar falan var bana bunlar yapılmıştı....

Hemogram,
Idrar mikroskopi,
İdrar tetkiki,
HBS AG
ANTI-hbs
ANTI-HCV
hıv combo
Rubella IGG
Rubella IGM
Cmv Igg
Cmv Igm
Toxoplazma Igg
Toxoplazma Igm

Glukoz
Ure
Kreatinin
AST
ALT
TSH
T3
T4

ban da aynıları yapıldı canım ama hepsini sgk karşıladı
sana neden öyle demişler anlamadım... bir de devlet hastanesine gitsen bulunduğun ilde doğumevi falan varmı???

selam ben bayramdan önce doktora gittiğimde keseyi gördük çok şükür .kızlar fakat bende hiçbir belirti yok bu normalmi sizce şuan 6+6 dayım korkuyorum b,r şey olur diye ben aşılama ile hamile kaldım .sizde ne gibi belirtiler var kızlar söylermisiniz.hiç belirti olmamaması normal mi sizce

Hemogram,
Idrar mikroskopi,
İdrar tetkiki,
HBS AG
ANTI-hbs
ANTI-HCV
hıv combo
Rubella IGG
Rubella IGM
Cmv Igg
Cmv Igm
Toxoplazma Igg
Toxoplazma Igm

Glukoz
Ure
Kreatinin
AST
ALT
TSH
T3
T4

Canım bunların hepsini SSK hastanesi yaptırıyor aslında bu tür işler için kesinlikle SSK hastanesinde dosya açtırmak lazım ben öyle yaptım.

X