- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
6 ekim son adet dönemim ve 6 haftalık hamileyim.dün kalp atışını duydum bebeğimin ve müthiş hissettim.allah izin verirde herşey yolunda giderse beklenen doğum tarihi 13 temmuz.Yani bende temmuz 2011 annesi adayıyım:):)Sorunlarımız endişelerimiz ortak olması birbirimiz için bir avantaj.Tecrübelerimizde (iyi ya da kötü)yararlanabilirz.Başlık için teşekkürler Huri 37:):)
günaydın bayanlar,bayramdan döndük.Salı günün doktora gidicem,çok heyecanlıyım.
ne güzel canım keseyi görmüşsün benim tikcker geri sayım yapıyor:)canımm ya tickerınde 7 months&4 weeks yazıo ya ben onu 7+4 haftalık die algıladım
onun için öle düşünmüştüm
kese bhcg 1500 olduğunda vaginal 6000 olduğunda karından görülebilio
benim dün değerim 6824 çıktı çok şükür keseyi gördüm
netteki hesaplayıcılara göre 6+4 görünüorum şuan ama sanırım geç döllenme
çok tesekkürler bitanem inanki kabızım o yüzden rahatsızım desem yeridir sen napıyon nasılsınn bende yarın doktora gitcem inşallah dua edin bana olurmu hayırlı haberlerle döneriz inşallahhhhhh
ne güzel canım keseyi görmüşsün benim tikcker geri sayım yapıyor:)
Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin,ben de ilk gittiğimde karından us ile baktı bi şey yoktu kanda 770 çıktı.Şimdi görmek umuduyla gidicem.
evet canım sonradan farkettim geriye sayım yaptığını
ben gördüm darısı sizin başınıza
kendi dr.ma gitmemiştim yarın kendi dr.ma gidicem
yarın biçok kişi dr.a gidio ne güsel herkesde heyecan var
günaydın kızlar ne güzel ya böyle heyecanları paylaşmak yüce rabbim bizede yaşattı çok şükür hayırlısıyla birde kucağımıza alsak
canımm bende kabızlık cekiyom hiç sorma ilişki yasak ilk üç ay kesinlikle dikkatli olalım bu konuda düşük tehlikesine yol acıyo bu durum allah korusun cay kahve demir eksikligi yaptıgı için cayı acık kahveyi en az haftada bir içsen iyi olur napalım katlanıcaz bunlarada hersey bebişimiz ve saglıgı için canım)
ayy benim ilişki oldu ama artık olan oldu yapacak bişi yok bundan sonra dikkat ederim.. çay kahve içemiom diye meyve suyu içiyorum bıktım onlardan da..ıhlamur falan içilir herhalde onlara geçeyim(
olsun canım bundan sonra dikkat et
bitki çayları içilebiliio fakat adaçayından uzak durmak lazım
bide maydanoz kabak çekirdeği ve hurma bunları tüketmemek lasım çok fazla
ayy benim ilişki oldu ama artık olan oldu yapacak bişi yok bundan sonra dikkat ederim.. çay kahve içemiom diye meyve suyu içiyorum bıktım onlardan da..ıhlamur falan içilir herhalde onlara geçeyim(
yok canımm yokk aman aman dikkat ett allah korusun bak benim ilk düşügüm nasıl oldu bilionmu böle eşimle beraber olduk üstüne bide yolculuk yaptık ve gece yarısı benim kanamam geldiii lütfen dikkatli olunnnnnnn
himm bak adaçayını bilmiodum canım çok sağol. evde hazır poşet çaylardan var ıhlamur onu içebilirim demi ıhlamurun kendisi ot olarak yok maalesef..sen ne içiosun mesela gün içinde neler iyi gelir canım
ıhlamurun bi sakıncası yok galba canım
ben çok bişi içtiğimi söyleyemicem
kahvaltıda açık bi çay içerim
kolayı severim ama içmiorum artık
akşamları bazen portakal sıkıorum
bol su içmeye çalışıorum
sütler dolapta duruo ama içemedim daa
hiç içesim yok ama geceleri zorla içmeye başlıcam
3-4 gün oldu yaa ama Allaha şükür hiç kanamam yok canım olsa olurdu demi(
hepinizin yaşları genç heralde ilk bebekler değil mi..ikinci bebeği olan varmı içinizde?