- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Allahım sen yardım et ,limon kabuğunu bebeğinden ayırma yarabbim,hayırlısı ne ise onu ver ,hayırlı bir evlat olacaksa annesini bırakmasın inşallah...benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
lütfen benim için dua edin...
Allahım sen yardım et ,limon kabuğunu bebeğinden ayırma yarabbim,hayırlısı ne ise onu ver ,hayırlı bir evlat olacaksa annesini bırakmasın inşallah...
doktora gidiyormusun atla taksiye git canım belki değildir...(( inşallah değildir ,üzülmezsin Allahım yardım et...
benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
canım inş. düşündüğün gibi diildir
bol bol dua edelim inş.
sen keseyi görmüştün dimi
dr. düşük riskin var falan demişmiydi
yani kanaması olup bebeğini kucağına alan çok insan var
iyi düşünelim iyi olsun inş.
kalk bilgisayar başından yat dinlen uzan sıkıntı yapma,bebeğinle konuş herşeyi Allaha emanet et ve dinlen canım..hakkında hayırlısı olsun...
evet canım keseyi gördüm hatta kalp atışını duymadım ama onuda gösterdi doktorum bak bu kalbi ve atıyor dedi....herhangi bir riskten de bahsetmedi..belki inanmayacaksınız ama ben bunu hep hissettim ve şuan şaşkın değilim beklediğim birşeydi,sadece çok üzgünüm..bu mutluluğu sonuna kadar yaşayamayacağımı biliyordum...Rabbim sizinkileri sonuna kadar korusun inşallah..
merhaba kızlar .iki gün önce hafif kahve rengi kanamam olmuştu tabi hemen durdu.bu gün doktora gittim.hem keseyi hem de kalbini dinlemek için 6+5 ti.keseyi gördüm ama hiç sevinemedim bile.kalbi atmıyor kesenin şekli uzun ince.doktor yüzde 60 sağlıksız gebelik dedi.beta hcg me baktırdım 40.000 çıktı 90.000 çıkması gerekiyordu normalde.üç gün geride değerlerim.çok moralim bozuk bir yandanda kısmet diyorum.Rabbim en iyisini bilir diyorum çünkü ben elimden geleni yaptım gerisi taktiri ilahi.ama üzülmemek elimde değil
merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.limon kabuğu arkadaşımıza çok geçmiş olsun inşallah düşündüğü gibi değildir ve bebeğini saglıklı bir şekilde kucagına alır.benimde SAT 7 ekim muhtemel doğum tarihim 14 temmuz 27 yaşındayım.listeye beni de ekleyebilirsiniz.
ne güzel canım çok sevindim..inşallah herşey yolunda gider...bende çarşamba gidicem salıda testleri yapmaya çağırdı doktorum..ya 7+ 4 de kalp atışını duydunmu sadece görünür demişlerdi de...allah hepimize nasip etin inşallah ..maşallah sana ve bebeğine..
selam kızlarrr ben de hamileyimmmm!!!! sat 13 ekimdi yani 5+3 haftalik hamileyim inşalllah... sürekli uykum var ya bu normal bir şey mi .. hergün öğlen 1-2 saat uyuyorum
slm kızlar aranıza yeni geldim öncelikle allah hepimize sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin
ben 8 haftadayım çok şükür kalp atışlarını duyduk tüp bebek tedavisiyle oldu şimdilik estrofem ve crinon jel kullanıyorum
ama bazılarından duyuyorum başka ilaçlar kullanılıyormuş yok demir ilacı yok diş ilacı ben bunlara daha başlamadım
aranızda bu ek ilaçları kullanan varmı ayın 4 dünde gidicam gerçi konuşucam doktorla
benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
Canım çok üzüldümBenimde kahverengi akıntım gelmişti ve kesildi. Yarın doktoruma gidicem. Umarım hayırlı haberlerle gelirim. Korktum şimdi
Umarım meleğin seni bırakmaz canım.
Kızlar bu arada merhaba, içim berbat derecede bulanıyor. Az kaldı çıkartmama yaNe yapmam gerek.
canım bu sitede bi arkadaş haşlanmış patatesin bulantıya iyi geldiğini yazmış.okuyunca benim de canım istedi ve biraz önce yapıp hafif tuzlayıp yedim.gerçekten iyi geldi bana da.tavsiye ederim.
evet canim bende beklemiyordum ama doktor sesi acinca anladim ki dinleticek sonra ayarladi sesini dinlentti ve ve ses dalgalarini gorduk.karindan ve alttan farki varmi bilmiyorum ama dedigim gibi bana alttan bakti karindan gorunmez diye belkide ondan dinleyebilmisimdir. ayrica alttan bakmak korkuldugu kadar kotu bisi diilmis.
kotu bisi olmasa gerek hem oglen uykusu cok faydaliymis yani hamile olmayan insan icin bile ki hamile oluncada faydali olsa gerek.
icinde folik asitte dahil bir cok vitamin barindiran multivitamin kullaniyorum ve bende d vitamini cok dusuk ciktigi icin ayrica yogun d vitamini takviyesi aliyorum.
insallah dusuk degildir canim moralini yuksek tut. gecen bi doktorun sitesinde okudugum yaziyi sana kopyaliyim.
8. GEBELİK HAFTASI (7+0, 7+6. GÜNLER)
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.
kaynak= gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html
Merhaba canım nasılsın? Sen 7+4'de mi duydun vaginal ultrasonla. Biz de yarın 7+1 olacağız, bana da o zaman vaginal bakacak.
merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza.limon kabuğu arkadaşımıza çok geçmiş olsun inşallah düşündüğü gibi değildir ve bebeğini saglıklı bir şekilde kucagına alır.benimde SAT 7 ekim muhtemel doğum tarihim 14 temmuz 27 yaşındayım.listeye beni de ekleyebilirsiniz.
,Canım çok üzüldümBenimde kahverengi akıntım gelmişti ve kesildi. Yarın doktoruma gidicem. Umarım hayırlı haberlerle gelirim. Korktum şimdi
Umarım meleğin seni bırakmaz canım.
Kızlar bu arada merhaba, içim berbat derecede bulanıyor. Az kaldı çıkartmama yaNe yapmam gerek.