kızlarrr ben bi kaç şey soracağım cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü kimseye soramıyorumm..1. si 6.haftamdayım ve bu dönemde ilişki olmamalı mı hiç bilmiyorum. 2.si kabızlık yaşamak normal mi 3.sü de bu dönemde çay, kahve içilir mi çok canım istiyor özellikle üçü bir arada kahvelerden doktor randevum da haftaya soramıyorum cevaplarsanız çokkk sevinirimmm
canım ilişkiden uzak durmakta fayda var
özelikle düşük riski olanlarda kesinlikle yasak
kabızlıkta hamileliğin belirtilerinden bende yok ama normal die biliorum
çay ve kahvede çok aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir die biliorum
umarım yardımcı olabilmişimdr
6 ekim son adet dönemim ve 6 haftalık hamileyim.dün kalp atışını duydum bebeğimin ve müthiş hissettim.allah izin verirde herşey yolunda giderse beklenen doğum tarihi 13 temmuz.Yani bende temmuz 2011 annesi adayıyım:):)Sorunlarımız endişelerimiz ortak olması birbirimiz için bir avantaj.Tecrübelerimizde (iyi ya da kötü)yararlanabilirz.Başlık için teşekkürler Huri 37:):)
günaydınlar....
günaydın bayanlar,bayramdan döndük.Salı günün doktora gidicem,çok heyecanlıyım.
kızlarrr ben bi kaç şey soracağım cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü kimseye soramıyorumm..1. si 6.haftamdayım ve bu dönemde ilişki olmamalı mı hiç bilmiyorum. 2.si kabızlık yaşamak normal mi 3.sü de bu dönemde çay, kahve içilir mi çok canım istiyor özellikle üçü bir arada kahvelerden doktor randevum da haftaya soramıyorum cevaplarsanız çokkk sevinirimmm
Selam kızlar siteye yeni üye oldum sayılır.İzmitte yaşıyorum.11 yıllık evliyim.9 yaşında bir oğlum var.5 yıl önce 2.çcocuk için korunmayı bıraktım fakat bir türlü hamile kalamadım.PCO hastası olduğumu mayıs ayında öğrendim.Son 4-5 aydır tedavi görüyordum.Son olarak 1 Kasım da aşılama yaptırdım.15 kasımda da hamile olduğumu öğrendim.O kadar mutluyum ki.İnşallah hepimiz temmuzda bebişlerimize kavuşuruz.Rabbim hepimizin yardımcısı ve koruyucusu olsun.
Sayfanın başındaki listeye beni de eklerseniz sevinirim :)
daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz
sana da hayırlı sabahlar canım,nasılsın?