2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben netteki hesaplayıcılara göre 6+3 görünüo ama geç döllenme muhtemelen benimki

canım benim benimde 6+1 görünüyo bende pazartesi gicem doktora inşallahta yani anca keseyi görürüz bizde kalp atsını duyamayız ozaman????

canım benim benimde 6+1 görünüyo bende pazartesi gicem doktora inşallahta yani anca keseyi görürüz bizde kalp atsını duyamayız ozaman????

canım buda kişiden kişiye değişen bi durum
kimi 6. haftada duyuo kimi 8. haftada
ama sen inş. hem bebeğini görürsün hem kalp atışını duyarsın

canım buda kişiden kişiye değişen bi durum
kimi 6. haftada duyuo kimi 8. haftada
ama sen inş. hem bebeğini görürsün hem kalp atışını duyarsın

öyle mi canım ayy hadi inşallahhh tatlım benimmm hayırlı haberlerle dönerim sizeee yaaaaaa

ay benim 5 hafta ama
doktorum bidahakine duyarız demişti((
pazartesi benim randevumdaa
çok merak ediyorumm
kalp atışını
inş. duyarız yaa

hepinize ediyorum canımm hep dualarımdasınızz....inşallahhhhh aminnnnn....

sağoll canımmm bende yürektenn aminnn diyorum...
saol tatlım...sizlerde benim dualarımdasınız...çok öpüyorum gamzelikız...
gamzelikız senide ekliyorum listeye..
bu liste ilk sayfada sabit kalıyor kızlar..ilk sayfaya listeye eklenmek isteyenler bana özelden mesaj atsın kızlar arada kaynar göremem sonra..
benide eklermesin huricim...SAT:9 EKİM D.T;16 TEMMUZ 27 KASIMDA DOKTORA GİDİYORUM..Teşekkürler...özele mesaj atmaya çalıştım ama gitmedi sanırım..
olur canım arkadaslar okuyup bitirdiyse bana dualarını ettilerse yenileyebiliriz kusummm

allah razı olsun gamzecimmmm

pazartesi gitcez inşallah seymoşum sen napıyon nasılsınnn

tamam canım...yarın güncellerim dua listesini...öptüm melikecim...

selam kızlarrr ben de hamileyimmmm!!!! sat 13 ekimdi yani 5+3 haftalik hamileyim inşalllah... sürekli uykum var ya bu normal bir şey mi .. hergün öğlen 1-2 saat uyuyorum

slm kızlar aranıza yeni geldim öncelikle allah hepimize sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin
ben 8 haftadayım çok şükür kalp atışlarını duyduk tüp bebek tedavisiyle oldu şimdilik estrofem ve crinon jel kullanıyorum
ama bazılarından duyuyorum başka ilaçlar kullanılıyormuş yok demir ilacı yok diş ilacı ben bunlara daha başlamadım
aranızda bu ek ilaçları kullanan varmı ayın 4 dünde gidicam gerçi konuşucam doktorla

merhaba kızlar .iki gün önce hafif kahve rengi kanamam olmuştu tabi hemen durdu.bu gün doktora gittim.hem keseyi hem de kalbini dinlemek için 6+5 ti.keseyi gördüm ama hiç sevinemedim bile.kalbi atmıyor kesenin şekli uzun ince.doktor yüzde 60 sağlıksız gebelik dedi.beta hcg me baktırdım 40.000 çıktı 90.000 çıkması gerekiyordu normalde.üç gün geride değerlerim.çok moralim bozuk bir yandanda kısmet diyorum.Rabbim en iyisini bilir diyorum çünkü ben elimden geleni yaptım gerisi taktiri ilahi.ama üzülmemek elimde değil

tamam kusum ellerine saglıkkk bende seni öptüm kusummmmmmm

hoşgeldinnnn gözün aydın canım inşallah hayırlısıyla darısıda bizee bende kullanıyom canım elevit bu vitamin yani folikasit coraspin buda düşük olmasın diye ....

hoşgeldin sevdacımm ahh canım benim yaa inanki ben daha çok üzüldüm insallah melegin seni bırakmaz saglıcakla gelir canım yinede umudunu yitirme yaaa ....

hoşgeldinnnnn hayırlı ugurlu olsun canımmm normal bitanemmm

canım bir de bi kaç şey soracağım 1. si 6.haftamdayım ve bu dönemde ilişki olmamalı mı hiç bilmiyorum. 2.si kabızlık yaşamak normal mi 3.sü de bu dönemde çay, kahve içilir mi çok canım istiyor özellikle üçü bir arada kahvelerden doktor randevum da haftaya soramıyorum cevaplarsanız çokkk sevinirimmm

ohhh ticker yapmayı becerdim sonunda... bir de şu sorularıma cevap veren bir 2011 temmuz annesi daha olsaydı...

Son düzenleme:
zaze zorlu bir gün olmuş ama tebrik ederim
darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…