- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hurma özellikle doğuma yakın yeniyor ki doğumu kolaylaştırsın diye öyle bir özelliği varmış..şimdi yerseniz kötü olabilir garantiye almak lazım...
hepinizin yaşları genç heralde ilk bebekler değil mi..ikinci bebeği olan varmı içinizde?
Kanama bazen düşük olmayabiliyor kızlar,6 aylıkken kanama oldu büyük hayal kırıklığı ve korku ile doktora koştum meğersem kum döküyormuşum bunuda gördüm yani..hamilelikte her hastalık olabiliyor bebeğim sağlıklıydı sadece kum döktüğüm için kanamam olmuş meğerse...
ben bunu bilmiyodum canım ama hz meryem hz isayı dogururken hurmA agacının dibindeydi ve hurmayı yemişti dogumun kolay olucak denildi bende ordan anımsadım simdi sen böle söleyince allahımın mucizesi böle bişi işte canım yaa
çok gecmiş olsun canımmmm
herşey allahın işi zaten,düşünsene karnımızda bir canlı taşıyoruz,rahim büyüyor kocaman bir canlı çıkarıyoruz o küçücük yerden ve eski haline geri dönüyor..yüce rabbim sen nelere kadirsin..
geçti çok şükür benim kızım şimdi 15 aylık :)
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu,azra2206,huri37,zazez+,eren41,
hadiiii canlar sohbete siz neden yazmıyosunuzzz???????
yazıyoruz canım beni de listeye ekler misiniz sat 13 ekim beklenen doğum da inşallah 22 temmuz
Herkesin bayramı neşeli geçmiştir umarım. (Mesaj sayısı zorunluluğu için bundan iyi yol bulamadım.)
melikecim herkesler kaçtı yine bende biraz ortalıkla uğraşiim barii
canım benim benim için sorun değil 2009-2010 annelerinin listelerinide ben tuttum problem olmuyor..ama sizden birisi yaparsada iyi olur..ilk sayfada görünmesini istediğiniz için ben devraldım,çileksw sanırım konuyu açan kişi onun mesajına müdahele edemezsiniz diye ,yeni gelenlerin ilk sayfadan bakması kolay olur diye..siz editleyemiyorsunuz sanırım kapalı olması lazım..bakalım deneme yapalım...