2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama bazen düşük olmayabiliyor kızlar,6 aylıkken kanama oldu büyük hayal kırıklığı ve korku ile doktora koştum meğersem kum döküyormuşum bunuda gördüm yani..hamilelikte her hastalık olabiliyor bebeğim sağlıklıydı sadece kum döktüğüm için kanamam olmuş meğerse...

hurma özellikle doğuma yakın yeniyor ki doğumu kolaylaştırsın diye öyle bir özelliği varmış..şimdi yerseniz kötü olabilir garantiye almak lazım...

ben bunu bilmiyodum canım ama hz meryem hz isayı dogururken hurmA agacının dibindeydi ve hurmayı yemişti dogumun kolay olucak denildi bende ordan anımsadım simdi sen böle söleyince allahımın mucizesi böle bişi işte canım yaa

Kanama bazen düşük olmayabiliyor kızlar,6 aylıkken kanama oldu büyük hayal kırıklığı ve korku ile doktora koştum meğersem kum döküyormuşum bunuda gördüm yani..hamilelikte her hastalık olabiliyor bebeğim sağlıklıydı sadece kum döktüğüm için kanamam olmuş meğerse...

çok gecmiş olsun canımmmm

ben bunu bilmiyodum canım ama hz meryem hz isayı dogururken hurmA agacının dibindeydi ve hurmayı yemişti dogumun kolay olucak denildi bende ordan anımsadım simdi sen böle söleyince allahımın mucizesi böle bişi işte canım yaa

herşey allahın işi zaten,düşünsene karnımızda bir canlı taşıyoruz,rahim büyüyor kocaman bir canlı çıkarıyoruz o küçücük yerden ve eski haline geri dönüyor..yüce rabbim sen nelere kadirsin..

herşey allahın işi zaten,düşünsene karnımızda bir canlı taşıyoruz,rahim büyüyor kocaman bir canlı çıkarıyoruz o küçücük yerden ve eski haline geri dönüyor..yüce rabbim sen nelere kadirsin..

evet canım yaaaa şükürler olsun rabbimeeee

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu,azra2206,huri37,zazez+,eren41,

hadiiii canlar sohbete siz neden yazmıyosunuzzz???????

kızlar tel geldide ondan yazamadım
huricim ya bak ne diycem bu liste işi senin için zor olucaksa topikten bi arkadaş yapsa
yani sana yük olucaz gibi gelio
sürekli özelden msj atıp başını şişirices die çekiniorum

melikecim herkesler kaçtı yine bende biraz ortalıkla uğraşiim barii

canım benim benim için sorun değil 2009-2010 annelerinin listelerinide ben tuttum problem olmuyor..ama sizden birisi yaparsada iyi olur..ilk sayfada görünmesini istediğiniz için ben devraldım,çileksw sanırım konuyu açan kişi onun mesajına müdahele edemezsiniz diye ,yeni gelenlerin ilk sayfadan bakması kolay olur diye..siz editleyemiyorsunuz sanırım kapalı olması lazım..bakalım deneme yapalım...

birkaç gün önce yazdığınız mesajı düzenleyebiliyormusunuz..ben düzenleyemiyorsunuz diye biliyorum eğer öyle yapabiliyorsanız sizden birisi devralabilir,eğer olmuyorsa ben devam ederim...ama bana sorun olmuyor yani :KK70:DD

canım benim benim için sorun değil 2009-2010 annelerinin listelerinide ben tuttum problem olmuyor..ama sizden birisi yaparsada iyi olur..ilk sayfada görünmesini istediğiniz için ben devraldım,çileksw sanırım konuyu açan kişi onun mesajına müdahele edemezsiniz diye ,yeni gelenlerin ilk sayfadan bakması kolay olur diye..siz editleyemiyorsunuz sanırım kapalı olması lazım..bakalım deneme yapalım...

yok canım biz yapamıyoruz
bizim yapabilmemiz için konu tekrardan açılmalı ve bunu yapabilcek arkadaşın açması ve sürekli düzenlemesi lazım
ben sana zahmet olursa die öle düşünmüştüm
madem senin için sorun diilse tabiki yapabilirsin
hem uğur getirmiş olursun bize

benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
lütfen benim için dua edin...

X