2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar siteye yeni üye oldum sayılır.İzmitte yaşıyorum.11 yıllık evliyim.9 yaşında bir oğlum var.5 yıl önce 2.çcocuk için korunmayı bıraktım fakat bir türlü hamile kalamadım.PCO hastası olduğumu mayıs ayında öğrendim.Son 4-5 aydır tedavi görüyordum.Son olarak 1 Kasım da aşılama yaptırdım.15 kasımda da hamile olduğumu öğrendim.O kadar mutluyum ki.İnşallah hepimiz temmuzda bebişlerimize kavuşuruz.Rabbim hepimizin yardımcısı ve koruyucusu olsun.
Sayfanın başındaki listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

kızlarrr ben bi kaç şey soracağım cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü kimseye soramıyorumm..1. si 6.haftamdayım ve bu dönemde ilişki olmamalı mı hiç bilmiyorum. 2.si kabızlık yaşamak normal mi 3.sü de bu dönemde çay, kahve içilir mi çok canım istiyor özellikle üçü bir arada kahvelerden doktor randevum da haftaya soramıyorum cevaplarsanız çokkk sevinirimmm

kızlarrr ben bi kaç şey soracağım cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü kimseye soramıyorumm..1. si 6.haftamdayım ve bu dönemde ilişki olmamalı mı hiç bilmiyorum. 2.si kabızlık yaşamak normal mi 3.sü de bu dönemde çay, kahve içilir mi çok canım istiyor özellikle üçü bir arada kahvelerden doktor randevum da haftaya soramıyorum cevaplarsanız çokkk sevinirimmm

canım ilişkiden uzak durmakta fayda var
özelikle düşük riski olanlarda kesinlikle yasak
kabızlıkta hamileliğin belirtilerinden bende yok ama normal die biliorum
çay ve kahvede çok aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir die biliorum
umarım yardımcı olabilmişimdr

canım ilişkiden uzak durmakta fayda var
özelikle düşük riski olanlarda kesinlikle yasak
kabızlıkta hamileliğin belirtilerinden bende yok ama normal die biliorum
çay ve kahvede çok aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir die biliorum
umarım yardımcı olabilmişimdr

çok teşekkür ederim canım ilişki bir kez oldu ama artık dikkat ederim :KK43:(

kızlar görmeyenlere bildireyim ilk sayfamızda liste güncelleniyor sürekli..oradan takip edebilir eksik bilgilerinizi bana özel mesaj atabilirsiniz...
canom arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum inşallah en kısa sürede hamile haberini alırız...
ben kızımın kalp atışlarını 8. haftada cinsiyetinide 16.haftada öğrenmiştim...ilk göz yaşın kalp atışını duyunca aktı ,o zamana kadar hamile olduğuma pek inanmıyordum :)

ilişki konusunda pek hatırlamıyorum ama ben çok zorlanmadım ilk 2 ay dikkat gerekiyor ve son 1 ay onunu harici her zamanki gibiydi,gittiğinizde doktorunuza muhakkak danışın bence...

günaydın herkese güzel anne adayları
güzel bi pazar olsun hepimize

6 ekim son adet dönemim ve 6 haftalık hamileyim.dün kalp atışını duydum bebeğimin ve müthiş hissettim.allah izin verirde herşey yolunda giderse beklenen doğum tarihi 13 temmuz.Yani bende temmuz 2011 annesi adayıyım:):)Sorunlarımız endişelerimiz ortak olması birbirimiz için bir avantaj.Tecrübelerimizde (iyi ya da kötü)yararlanabilirz.Başlık için teşekkürler Huri 37:):)

6 ekim son adet dönemim ve 6 haftalık hamileyim.dün kalp atışını duydum bebeğimin ve müthiş hissettim.allah izin verirde herşey yolunda giderse beklenen doğum tarihi 13 temmuz.Yani bende temmuz 2011 annesi adayıyım:):)Sorunlarımız endişelerimiz ortak olması birbirimiz için bir avantaj.Tecrübelerimizde (iyi ya da kötü)yararlanabilirz.Başlık için teşekkürler Huri 37:):)

gözün aydın canım
sat larımız aynı seninle benmde 6 ekim
bende dün dr.a gittim fakat keseyi anca görebildim
geç döllenme sanırım benim
buarada kesen falan kaç mm di

günaydın bayanlar,bayramdan döndük.Salı günün doktora gidicem,çok heyecanlıyım.

daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz

canımm bende kabızlık cekiyom hiç sorma ilişki yasak ilk üç ay kesinlikle dikkatli olalım bu konuda düşük tehlikesine yol acıyo bu durum allah korusun cay kahve demir eksikligi yaptıgı için cayı acık kahveyi en az haftada bir içsen iyi olur napalım katlanıcaz bunlarada hersey bebişimiz ve saglıgı için canım:KK66:)

Selam kızlar siteye yeni üye oldum sayılır.İzmitte yaşıyorum.11 yıllık evliyim.9 yaşında bir oğlum var.5 yıl önce 2.çcocuk için korunmayı bıraktım fakat bir türlü hamile kalamadım.PCO hastası olduğumu mayıs ayında öğrendim.Son 4-5 aydır tedavi görüyordum.Son olarak 1 Kasım da aşılama yaptırdım.15 kasımda da hamile olduğumu öğrendim.O kadar mutluyum ki.İnşallah hepimiz temmuzda bebişlerimize kavuşuruz.Rabbim hepimizin yardımcısı ve koruyucusu olsun.
Sayfanın başındaki listeye beni de eklerseniz sevinirim :)

hayırlı ugurlu olsun canım benim hoşgeldin aramızaaaaaa

daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz

canımm ya tickerınde 7 months&4 weeks yazıo ya ben onu 7+4 haftalık die algıladım
onun için öle düşünmüştüm
kese bhcg 1500 olduğunda vaginal 6000 olduğunda karından görülebilio
benim dün değerim 6824 çıktı çok şükür keseyi gördüm
netteki hesaplayıcılara göre 6+4 görünüorum şuan ama sanırım geç döllenme

sana da hayırlı sabahlar canım,nasılsın?

çok tesekkürler bitanem inanki kabızım o yüzden rahatsızım desem yeridir sen napıyon nasılsınn bende yarın doktora gitcem inşallah dua edin bana olurmu hayırlı haberlerle döneriz inşallahhhhhh

X