2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım dün bi arkadasım belim agrıyo dedim de oglun olacak ozaman dedi bende hayırlısı olsun dedim eli ayagı düz saglıklı olsun kasıklar agrırsa kız oluyomus hakkımızda hayırlısı olsun kuzum hee bide ölee bi yerlere felan asılma bebegem :KK19: :KK19:

sağlıcakla gelsinde meleklerimiz dediğin gibi cinsiyetin bir önemi yok valla tatlişkom.eşimde sürekli kızımız olacak diyor ama bakalım :KK9: bu ay ilk kez bana hamilesin sen dedi. onu bildi kız olursa korkucam bu kocişten :KK9::KK9: bugün hiç iş yapmadım zaten kuşum artık yatıcam. ağrılarım baya azaldı bugün demekki yoruluyormuşum

sağlıcakla gelsinde meleklerimiz dediğin gibi cinsiyetin bir önemi yok valla tatlişkom.eşimde sürekli kızımız olacak diyor ama bakalım :KK9: bu ay ilk kez bana hamilesin sen dedi. onu bildi kız olursa korkucam bu kocişten :KK9::KK9: bugün hiç iş yapmadım zaten kuşum artık yatıcam. ağrılarım baya azaldı bugün demekki yoruluyormuşum

ayy kuzu hiç sorma bu ay hem ben hemde eşim beni hamile olarak görmüş normalde o hiç rüya görmezdi anlattı cok sasırdım rabbime binlerce sükür yaaa anam benimkide kızım kızım diye seviyo öpüyo göbüşümüüü çiçek yaptırmış üstünde kız bebek rabbim gönlümüze göre ruhen zihnen ve bedenen eli ayagı düz saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzu nasıl olsa ikisindende yokk dimi kusumm:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Son düzenleme:
ayy kuzu hiç sorma bu ay hem ben hemde eşim beni hamile olarak görmüş normalde o hiç rüya görmezdi anlattı cok sasırdım rabbime binlerce sükür yaaa anam benimkide kızım kızım diye seviyo öpüyo göbüşümüüü çiçek yaptırmış üstünde kız bebek rabbim gönlümüze göre ruhen zihnen ve bedenen eli ayagı düz saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kuzu nasıl olsa ikisindende yokk dimi kusumm:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK19:

benim kocişte aynı kızım diye seviyo :KK9::KK9: doğru diyosun sonuçta ikisinden de yok hangisi olursa kabuldür. bugün eltim bana ikizin olucak bence dedi :KK30: dedim sonra benim sonum tımarhane olur :KK9::KK9::KK9:

benim kocişte aynı kızım diye seviyo :KK9::KK9: doğru diyosun sonuçta ikisinden de yok hangisi olursa kabuldür. bugün eltim bana ikizin olucak bence dedi :KK30: dedim sonra benim sonum tımarhane olur :KK9::KK9::KK9:

ayyy hadi inşallah bacım rabbim hayırlısını versin gönlümüze göre versin inşallahhhh:KK19: :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :KK19:

merhaba.. ben de 12 kasımda hamile oldugumu ogrendim :) dogum 14 temmuz civarıymıs. buradaki tum annelere sorunsuz bir hamilelik diliyorum :)

kızlar uyku düzenleriniz nasıl ben alıştıgım gibi saat 8:30 da kalkıyorum uyuyamıyorum karşı komsum da hamile 3 ten önce kalkmıyor bu sorun değil değilmi??*
zaten uykuyu çok severdim şimdi o kadar tatlı geliyor ki bir filmi sonuna kadar izleyemiyorum.sabahları da okul olmasa hiç kalkmıycam.zaten hamile olduğumu erkenden uyumalarımdan anladım
Kızlar ben geldim. Geçmişi okuyamadım. Çkıcam hemen. Yaklaşık 1 saattir kasık ağrrım vardı. Az önce kahverengi lekem geldi. Dr.umu aradım yat dinlen ve bol sıvı tüket dedi. Korkuyorum dua edin

canım inşallah kötü bir şey yoktur,bebişin seni bırakmaz.Dualarım seninle canım

Bende ii saolun kızlar az önce uyandım bide akşam uykusu uyuyorum sabah uyuduğum yetmiyo :)) Bu arada ben yanlış hesap yapmışım haziran annesi oluyorum ama bi kere bu gruba katıldım daha çıkmak istemiyorum hem 3 günden bişi olmaz dimi kızlar 27 haziran doğum Allah kısmet ederse :))

Bende ii saolun kızlar az önce uyandım bide akşam uykusu uyuyorum sabah uyuduğum yetmiyo :)) Bu arada ben yanlış hesap yapmışım haziran annesi oluyorum ama bi kere bu gruba katıldım daha çıkmak istemiyorum hem 3 günden bişi olmaz dimi kızlar 27 haziran doğum Allah kısmet ederse :))

evet canım bişicik olmaz hem bakarsın temmuza kayar günün tatlım benimmm:KK19: :KK48:

ne olacak güzelim,bizim de sana kanımız kaynadı.takıl işte buraya:nazar:

neyse canlarrrr ben kaçar eşim gircekmiş birazda yarın sabah görüşmek dilegiyle öptüm hepicinizii rabbime emanet olun emi, yegenlere de çok ii bakınnn hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrr:KK19: :KK48:

X