2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saolun kızlar benimde size kanım kaynadı kovsanızda gitmem zaten sanada ii geceler yarın görüşürüz öptüm cinikom

ayy o gaz isini sormayin yaa, sinemadayimmm bir kötü oldumki sormaayinn, filmin ortasinda wc ye gittim :))))
esim suan hacda, o yüzden evde yalnizim (( onu o kadr cok özlüyorumkii, mutlu haberi ona telefonda verdim (( yanimda olmasini istedigim zamanlarda yok, olsun simdien güzellllll yerlerdee bizim icin dua ediyor, ben birtek bu sayfaya girince hamile moduna giriyorum, yoksa kimse bilmiyor :)))
ya bide caniniz ne cekerse yazmayin kizlar, burada hersey bulamiyorum malesefff, kötü oluyo yaanii, simdi etsiz cigköfte nerden bulucam burada yokki (((((((( kocisim de yokk yanimda zaten

benim birkaç gündür akşam bu saatlerde midem kazınıyor.Sizinde oluyor mu kızlar?ve hep mide bulantım var,hayatımı etkileyecek durumda değil ama yine de rahatsız ediyor.göğüs uçlarım dokunduğumda acıyor.bu ne zaman geçecek acaba?hamilelik süresince devam edecek mi?bir de ben çok laptop kullanıyorum,biraz araştırdım.kimi kötü ,kimi de birşey olmaz diyor.ilk kontrolde çok heyecanlandım doktora sormayı unuttum.karnıma büyük bir yastık koyarak kucağıma alıyorum.sorun olur mu acaba?bebeğimin kalp atışlarını duymak için 24 kasımda doktora gideceğiz.ben bebeğimin sağlık sorunu olmasından çok korkuyorum.(mahallede hasta bir çocuk var balkondan bağırıyor bazen,onun sesini duymamak için salona gitmiyorum resmen.hamileyken neye bakarsan öle olurmuş ya)pozitif olmaya çalışıyorum ama aklıma geliyor ve ödüm patlıyor.bebeğin sağlıklı olduğunu belli eden testler ne zaman yapılacak.birkaç ayrı doktora gidip,doktorların söylediklerini karşılaştırsam mı acaba?böyle yapan yada yapacak olan var mı?en son olarak ben izmir'de oturuyorum.egepol hastanesine gidiyorum.doktorum Gökalp tokaç.Tanıyan,duyan ,giden var mı aramızda :)

Aynen bende bu saatlerde çok acıkıyorum ve miğde bulantım bütün gün sürüyo taki uyuyana kadar ve uyanır uyanmazda başlıyor.Sende bendensin bende çok tedirginim acaba bebeğim sağlıklı olucakmı acaba doğru doktoramı gidiyorum diye 8 haftalık oldu bebeğim acaba doktorumu değiştirsemmi diye düşünmeden edemiyorum doktorun yanına girince sorucaklarımı unutuyorum doktorda çok hızlı anlatıyo herşeyi yada ben heyecan yapıyorum kafamı veremiyorum bebeğimi gördükten sonra özel hastaneye gidiyorum ama hala tereddütlerim var açıkcası :26:

bulantılar normal genelde 3. ayda bitsede kimisinde 5. ayda bile bulantılatı oluyo
ilk zeka testi yaklaşık 5 aylıkken yapılıyo ikili test dedikleri kan testi ve ultrasonla ense kalınlığına bakılan test
doktorunuza güvenmenız kolay bi doğum yapmanızda çok önemli
daha yolun başındasınız eğer kuşkunuz varsa şimdiden doktorunuzu değiştirin son ana bırakmayın
hayırlısıyla sizlerde sağlıklı olarak bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

canim bi yerde okumustum bazi balik yaglari hamilelere uygun degilmis. balik yaglarida farkli baliklardan ve baligin farkli yerlerinden yapiyorlar. bu nedenle doktorunuza danismadan balik yagi almayin derim.

persembe aksami bende wc ye gidince gordum ki akinti seklinde pembe pembe gelmis. hic farketmedim moralim bozuldu ama yapcak bisi olmayinca yattim. ertesi gunde devam edince aile hekimini aradim hastaneye git dedi. orada idrar tahlili yaptilar duruma gore doktoru cagircaz dediler. sonra doktor geldi alttan utrasonla bakti ben daha ne oldugunu anlamadan keseyi ve bebegi gordum saskinliktan kala kalmisim cok oyle inceleyemeden kontrol bitti. doktor kalbi atiyo dedi. ben goremedim ama esim gormus kalbini :) ay minnacikti kesenin icinde hafif egik yatiyordu:) bilmiyorum karindan ultrasonla bu kadar net gorunur mu?
doktor ultrason ciktisini verdi sandim ama vermemis.esim hac haftalik oldugunu fln sordu doktorda persembe normal kontrolunuze gelin doktorunuz daha ayrintili bakar ve durumu hakkinda yorum yapar dedi.asil kontrolum bayramin 3. gunu bakalim doktor ne diycek. ilk kontrolumuz olucakti ama bu vesileyle one almis olduk gorduk bebisimizi :)
hic bi ilac fln vermedi. sagligi yerinde olursa zaten yasar dusecegi varsa sagliksizsa zaten duser bisi yapilamaz dedi. kendini zorlama dikkat et dedi.
sonra lekelenme kahveye rengine dondu.simdi bi var bi yok gibi cozemedim tam. son kalanlar galiba bitmek uzere ins. basta doktora gitmeden once korktum ama simdi korkmuyorum. guzel dusunmek istiyorum.canim bebisim :)

ben de iyiyim canım,bebiş çok gaz yapıyor uçucam nerdeyse,sende de var mı

benimde surekli karnim sis davul gibi sanki :) 7 haftalikken bu kadar karnim varsa sonrasini dusunemiyorum :) ve korkuyorum

bende belcikadayim orda burda paket olarak kendin hazirlayabilecegin etsiz cigkofte seti var. yapimi cok basit hemen oluyor. ayiptir soylemesi dun yaptik bende dun ve bugun yedim :) markasini hatirlamiyorum suanda ama istersen ogreniyim turk marketlerine sorarsin. eger onuda bulamazsan kisir yap birazcik olsun tatmin eder diye dusunuyorum :)

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler

umarım herkes iyidir..

malum bayram telaşı var herkes gibi bizde de...ondan pek fazla giremiyorum buraya bayram bitsin girerim inş.. hepinizin bayramı tebrik ederim..allahtan çocuklarımızla çok uzun ömürler çok bayramlar geçirmeyi temmenni ederim..

bugün arefe kızlar çok dua edelim birbirimize...

Çok saolun kızlar benimde size kanım kaynadı kovsanızda gitmem zaten sanada ii geceler yarın görüşürüz öptüm cinikom
gitme tabi kusummmmmm
tamam canım ayyy kusura bakma ben yazmıştım hani zararımı dokunur diye sordum kuzuuuu
canım bende sabahları oluyo ögleye dogru bide akşam üstü gögüslerim agrıyo gaz var akıntı var midme okadar bulanmıyo sanırım elevit kullanıyom ya o engelliyomus tabi kabızlık yapıyo bide hapşuruyom ya kokruyom kızlar bişi olcak diye yaa hepimiz yawrularımızla rabbime emanetiz o korusun inşallah hepimize kırk bin kere maşallahhhh

sanada günaydın kusum allah kabul etsin dualarını canım benim seninde bayramın kutlu huzurlu ve mutlu gecsin inşallahhh rabbim bizi ve bebişlerimizi korusunn kem gözlere şişşşş

arkadaslar bir sey sorucam.. bu dönemlerde kasık agrısının normal oldugunu biliyorum ama benim dün gce felaket sancım oldu. agrıdan agladım resmen. uzun surmedı ama bırkac kez cok sıddetli vurdu. aranızda bu tarz sancı yasayan var mı? sizce normal midir?

canım bende de oluyo yürüyüne biraz yada oturunca bu defa da belime vuruyooo
İnşallah canım:)Sabah sabah banyoda oynuyordum

oyna kuzum oyna ama sarsmadan kendini kızlar dikkatli olalım bebişlerimiz rabbime emanet o korusun inşallah hepicimiziii

hadi gariiiiiiiiiii 2011 temmuz anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sevdacım naber canım bu arada seni arkadas listesine eklemiştim onayla emiiiii kusumm

Son düzenleme:
sagol melikecim. bu arada alıntı yapıp cvp vermeyi ı beceremedim ben, nasıl yapıyorsun?

canım benim yazımın üstüne geliceksin bak hani edıt varya onun yanında ona basıcaksın eger coklu alıntı yapmak istersende mesela bi kaç kişi ozamanda no ya basıcaksın en sonda alıntı yapıp yazıcan bebegemmm

Son düzenleme:
günaydın temmuz gülleri

bu saat oldu kahvaltı etmedim..canım birşey istemiyor ne yapsam diye onu düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…