- 23 Nisan 2007
- 580
- 0
benim birkaç gündür akşam bu saatlerde midem kazınıyor.Sizinde oluyor mu kızlar?ve hep mide bulantım var,hayatımı etkileyecek durumda değil ama yine de rahatsız ediyor.göğüs uçlarım dokunduğumda acıyor.bu ne zaman geçecek acaba?hamilelik süresince devam edecek mi?bir de ben çok laptop kullanıyorum,biraz araştırdım.kimi kötü ,kimi de birşey olmaz diyor.ilk kontrolde çok heyecanlandım doktora sormayı unuttum.karnıma büyük bir yastık koyarak kucağıma alıyorum.sorun olur mu acaba?bebeğimin kalp atışlarını duymak için 24 kasımda doktora gideceğiz.ben bebeğimin sağlık sorunu olmasından çok korkuyorum.(mahallede hasta bir çocuk var balkondan bağırıyor bazen,onun sesini duymamak için salona gitmiyorum resmen.hamileyken neye bakarsan öle olurmuş ya)pozitif olmaya çalışıyorum ama aklıma geliyor ve ödüm patlıyor.bebeğin sağlıklı olduğunu belli eden testler ne zaman yapılacak.birkaç ayrı doktora gidip,doktorların söylediklerini karşılaştırsam mı acaba?böyle yapan yada yapacak olan var mı?en son olarak ben izmir'de oturuyorum.egepol hastanesine gidiyorum.doktorum Gökalp tokaç.Tanıyan,duyan ,giden var mı aramızda :)
Aynen bende bu saatlerde çok acıkıyorum ve miğde bulantım bütün gün sürüyo taki uyuyana kadar ve uyanır uyanmazda başlıyor.Sende bendensin bende çok tedirginim acaba bebeğim sağlıklı olucakmı acaba doğru doktoramı gidiyorum diye 8 haftalık oldu bebeğim acaba doktorumu değiştirsemmi diye düşünmeden edemiyorum doktorun yanına girince sorucaklarımı unutuyorum doktorda çok hızlı anlatıyo herşeyi yada ben heyecan yapıyorum kafamı veremiyorum bebeğimi gördükten sonra özel hastaneye gidiyorum ama hala tereddütlerim var açıkcası :26:
bu arada kızlar benim halam aktarcı o tavsiye etti.omega 3 yani balık yağını kapsüllere konulmuş.haftada üç tane yutuyorsun.haftada üç kez balık yemene gerek kalmıyor yani.canın istediğinde yiyeceksin yani.çok faydalı.bneim ablamda yeğenimde hamileyken kullandı zehir gibi maşallah.bir tanıdıkta üç cocuğunda da kullanmış.doğduktan sonra da balık yağı içiriyormuş çocuklarına.çocuklarını görseniz okulun en başarılı çocukları.çok zekiler...bnede aldım kullanmaya başlıyacam inş.
slm kızlar
bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr
ee sizden ne haber
ben de iyiyim canım,bebiş çok gaz yapıyor uçucam nerdeyse,sende de var mı
ayy o gaz isini sormayin yaa, sinemadayimmm bir kötü oldumki sormaayinn, filmin ortasinda wc ye gittim :))))
esim suan hacda, o yüzden evde yalnizim(( onu o kadr cok özlüyorumkii, mutlu haberi ona telefonda verdim (( yanimda olmasini istedigim zamanlarda yok, olsun simdien güzellllll yerlerdee bizim icin dua ediyor, ben birtek bu sayfaya girince hamile moduna giriyorum, yoksa kimse bilmiyor :)))
ya bide caniniz ne cekerse yazmayin kizlar, burada hersey bulamiyorum malesefff, kötü oluyo yaanii, simdi etsiz cigköfte nerden bulucam burada yokki(((((((( kocisim de yokk yanimda zaten
gitme tabi kusummmmmmÇok saolun kızlar benimde size kanım kaynadı kovsanızda gitmem zatensanada ii geceler yarın görüşürüz öptüm cinikom
tamam canım ayyy kusura bakma ben yazmıştım hani zararımı dokunur diye sordum kuzuuuuayy o gaz isini sormayin yaa, sinemadayimmm bir kötü oldumki sormaayinn, filmin ortasinda wc ye gittim :))))
esim suan hacda, o yüzden evde yalnizim(( onu o kadr cok özlüyorumkii, mutlu haberi ona telefonda verdim (( yanimda olmasini istedigim zamanlarda yok, olsun simdien güzellllll yerlerdee bizim icin dua ediyor, ben birtek bu sayfaya girince hamile moduna giriyorum, yoksa kimse bilmiyor :)))
ya bide caniniz ne cekerse yazmayin kizlar, burada hersey bulamiyorum malesefff, kötü oluyo yaanii, simdi etsiz cigköfte nerden bulucam burada yokki(((((((( kocisim de yokk yanimda zaten
canım bende sabahları oluyo ögleye dogru bide akşam üstü gögüslerim agrıyo gaz var akıntı var midme okadar bulanmıyo sanırım elevit kullanıyom ya o engelliyomus tabi kabızlık yapıyo bide hapşuruyom ya kokruyom kızlar bişi olcak diye yaa hepimiz yawrularımızla rabbime emanetiz o korusun inşallah hepimize kırk bin kere maşallahhhhbenim birkaç gündür akşam bu saatlerde midem kazınıyor.Sizinde oluyor mu kızlar?ve hep mide bulantım var,hayatımı etkileyecek durumda değil ama yine de rahatsız ediyor.göğüs uçlarım dokunduğumda acıyor.bu ne zaman geçecek acaba?hamilelik süresince devam edecek mi?bir de ben çok laptop kullanıyorum,biraz araştırdım.kimi kötü ,kimi de birşey olmaz diyor.ilk kontrolde çok heyecanlandım doktora sormayı unuttum.karnıma büyük bir yastık koyarak kucağıma alıyorum.sorun olur mu acaba?bebeğimin kalp atışlarını duymak için 24 kasımda doktora gideceğiz.ben bebeğimin sağlık sorunu olmasından çok korkuyorum.(mahallede hasta bir çocuk var balkondan bağırıyor bazen,onun sesini duymamak için salona gitmiyorum resmen.hamileyken neye bakarsan öle olurmuş ya)pozitif olmaya çalışıyorum ama aklıma geliyor ve ödüm patlıyor.bebeğin sağlıklı olduğunu belli eden testler ne zaman yapılacak.birkaç ayrı doktora gidip,doktorların söylediklerini karşılaştırsam mı acaba?böyle yapan yada yapacak olan var mı?en son olarak ben izmir'de oturuyorum.egepol hastanesine gidiyorum.doktorum Gökalp tokaç.Tanıyan,duyan ,giden var mı aramızda :)
günaydın güzel anneler
umarım herkes iyidir..
malum bayram telaşı var herkes gibi bizde de...ondan pek fazla giremiyorum buraya bayram bitsin girerim inş.. hepinizin bayramı tebrik ederim..allahtan çocuklarımızla çok uzun ömürler çok bayramlar geçirmeyi temmenni ederim..
bugün arefe kızlar çok dua edelim birbirimize...
Herkese günaydınLekelenmemiz kesildi bugünnnnn
günaydın canım hadi gözün aydın bitanem inşallah bida olmaz
canım bende de oluyo yürüyüne biraz yada oturunca bu defa da belime vuruyoooarkadaslar bir sey sorucam.. bu dönemlerde kasık agrısının normal oldugunu biliyorum ama benim dün gce felaket sancım oldu. agrıdan agladım resmen. uzun surmedı ama bırkac kez cok sıddetli vurdu. aranızda bu tarz sancı yasayan var mı? sizce normal midir?
İnşallah canım:)Sabah sabah banyoda oynuyordum
sagol melikecim. bu arada alıntı yapıp cvp vermeyi ı beceremedim ben, nasıl yapıyorsun?
canım benim yazımın üstüne geliceksin bak hani edıt varya onun yanında ona basıcaksın eger coklu alıntı yapmak istersende mesela bi kaç kişi ozamanda no ya basıcaksın en sonda alıntı yapıp yazıcan bebegemmm