merhaba kızlar bende 29-07-2011 de sezeryanla doğum yaptım...
suyum gelmişti hastaneye gittik saat 18:00 gibi..sancılarım 19:00da başladı...saat 05:10'a kadar sancı çektim..en son eşime ve Allahıma yalvarıyodum beni kurtar diye..sağ taraftan ayrılmamış..doktor elini bileğine kadar soktu kafasına dokunuyorum ama sağ yapışık dedi..ıkınamıyosun diye kızdı bana..rahim gevşetici yapıldı.açılmam 7-8cm di..dr.karşıma oturdu bayaa bi uzaktan ebelerle çatalda duran bana bakıyoodu..ıkınamıyosun dioodu..en sonunda beni uyutun yapamayacağım die yalvardım..çocuk kanalda olduğu için acil sezeryana aldılar..genel anesteziyle meleğim saat tam 05:35 de dünyaya gelmiş..ancak ben onu saat 9:00 gibi görebildim..yoğun bakıma alınmış..nefessiz kalmış çıktığında kolları bacakları pelte gibiymiş..bunlarıda sabah çocuk dr.u söyledi..dirayetsiz anne dedi bana..
bu kadar çok normal doğum istersen Allahım nasip etmedi ne diim..ama sağ salim kızımı kucağıma aldım..kızım 3190gr. 50cm doğdu..şu anda uyuyo..az önce hastaneye gittik besin zehirlenmesi geçirdim..sabaha kadar kustum durdum..bu arada dilinde oluşan süt kalıntısı için dr.karbonatlı suya batırılmış tülbentle kazıyın dedi..herkese sağlıklı bir emzirme dönemi diliyorum..hepimiz sütümüzle kalalım inşallah..Allahım meleklerimize bol sütler nasip etsin :):):)
Ne kendini bilmez çocuk dr uymuş o öyle 10 saat sancı çekmişsin doğmamış sen ne yapacaksın hem boylesi daha hayırlıymış demek ki...Hepsini boş ver meleğin kucağında ya şimdi gerisi boş Allah analı babalı mutlu büyütmek nasip etsin...