[
benim bebişin de bugün düştü göbegi 10.gününde,ama yara kabugu gıbı bışıler var içinde ,normal bı göbek halını almadı ,yakmak falan deyınce korktum ben bı sorun mu var acaba bizimkilerde???bebışlerın göbeklerı dusen arkadaslar bılgı verırse sevınırım.
Benim bebeğimin göbeği de öyle canım, doktor ihtiyaten söyledi heralde. Yakma işlemi de sanırım kanayan yer için uygulanıyor ama ben kayınvalidem ve bilimum işin ehli kişilere göbeğini gösterdim kızımın, çok beğendiler, normalmiş, onlara güveniyorum içimi rahat ettiriyorum bu şekilde
sorma canıımm aynı geçen gün yıkarken ağzına su kaçırdım nasıl yaptım anlamadım bi yutkunmaya başladı zorlandı ağlıyordu çünkü aaayyy yüreğim hopladı resmen aldım hemen yüz üstü tutup sırtına hafif vurdum düzeldi o günden sonra çok daha dikkatliyim:))
aynen benim kızında kafası ıslak ve isilik alnı hep doktor terletmemeye özen göster terlerse de bez filan değil ılık suyla elinle sil dedi bakalım inşallah geçer sebamed krem biraz iyi geliyor ama o da tam geçirmiyor ne yazık yavrularımız tam sıcağa denk geldi:))
Oyy kıyamam ben ona, bir de içli içli ağlar ki, insanın içini yakan da o zaten sanırım
Ya ben aslında bebeğim en doğal yollardan büyüsün istiyorum ama acı çektiğini görünce ne varsa kullanasım geliyor, ılık suyu deneyeyim olmazsa, sağol canım
kizlar herkese iyi sahurlar !!!
benim kizim suanda 50 günlük oldu.... benim gögsümü hic tutmadigi icin sütümü pompalayip veriyorum 3 saatte bir 80 ml veriyorum ama bazen 3 saati beklemiyor benimki... sizler ne kadr veriyorsunuz yada nekadar vermemiz lazim ???
İnternetten okuduğum bilgilere göre büyüdükçe 3-4 saatte bir emme ihtiyacı hissedip, daha kısa sürede, daha çok emiyorlarmış. Benim kızım henüz 16 günlük. Başlarda saat başı emmek isterken, gün geçtikçe süre uzuyor. Şuan 2 saatte bir emziriyorum, bir tarafı emzirip gazını çıkarıp, 2. tarafa geçiyorum. Bazen de sadece tek göğüsü emip bırakıyor. Zaten yetmezse bebeğin seni yönlendirir canım merak etme, karnı doyuyor demekki ki, sesi çıkmıyordur
selam bayanlar, benim oğlumda 32 günlük oldu. bizimde gaz problemimizçıktı. doktorumuz zinco yu verdi. bakalım 2 gündür kullanıyorum faydalı olacak gibi. ama benim ufaklık sürekli memede uyumak istiyo. memede uyuyup kalıyo, emmiyoda ölee ağzında tutuyo. hadi uyu yatağına yatırayım diyorum hemen uyanıyo. bazende sürekli emmekten boğulmaya kalkıyo ödüm kopuyo :)))emzik kullansam mı die düşünüyorum. hatta dün aldım bir tane çok sevmedi halen tam olarak kabullenmedi :) sizlerde de böle bir sorun var mı emzik kullananlar varsa bilgi verebilir mi. birde emzik ağzında uyursa emziği bırakmıyor. bende emzikle uyumasını istemiyorum korkuyorum uyurken bişi olur diye. emzikle uyuması sakıncalı mı sizce.
İlk günlerde ben de kendimi emzik gibi hissediyordum, göğüs uçlarım da çatlamıştı, oturup ağlıyordum ama o da düzene girdi gibi, uyuyunca ağzından düşüyor zaten, ben de kıymıyorum. Emziği denedim ama almadı, midesi bulandı hemen. Damaklı emzikti, yuvarlak olanı belki kabul eder belki ama şuan vermeyeceğim. Azıcık daha büyüsün, o zaman kesin kullanırım, sakıncası olduğunu düşünmüyorum ben :79: