birşeyi çok merak ediyorum neden insanlar ağlayan bir bebek görünce gözlerini hayretle açar annesinin onu tüm susturma çabalarına rağmen?
acaba benim bebeğimi alttan alttan çimdikleyip çimdiklemediğimemi bakıyorlar?
ve neden bebeğin ağlamasını duyan herkse şöyle aptalca bir yorumda bulunur??? ayyyyyyyy ağlatmayın onu!!!!!!
yahu kardeşim ben manyak mıyım çocuğumun ağlamasıyla mutlu olayım susturabilsem zaten şu an ağlamıyor olacak değilmi?
nedense neçok insan kendinde konuşma yetkisi buluyor bebekle ilgili bebek bi anda kamu malına dönüşüyor :
bebeğimi uyuturum
_ sen hep neden uyutuyorsun bu çocuğu diyorlar
altını bebeği soymadan değiştirmenin yöntemini bilen varsa banada anlatsın
_aaaa üşütmeyesin diyorlar
bebeğim gaz sancısından ağlar komşu kapımı çalar bebek çok ağladı sesini duydum tam gelecektim ki sustu der ve benden mantıklı bir açıklama bekler
sevgili dostlar şimdi soruyorum size acaba bu dünyada tüm 51 günlük bebekler konuşup annecim gazım var çıkarırmısın yada acıktım beni doyururmusun diyor da bir benimki mi ciyak ciyak bağırıyor????bebeğini ağlatmadan mı büyüttü herkes de bi ben mi acemiyim?aranızda bebeğine ağlamak yerine türkü söylemeyi öğretebilen varsa ne olur yolunu banada öğretin gözünüzü seveyim yoksa ben bebeğin ağlıyor diyen ilk kişiyi gırtlaklamak üzereyim
((((