- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
SABAH 5.30 DAN BERİ YAVRUMUN NASIL CANA YANARAK BAĞIRDIĞINI ARA ARA DURUP BENİ KURTARIN DER GİBİ GÖZLERLE BİZE NASIL BAKTIĞINI ANLATAMAM..kakasını yaparkenmi zorlanıyor yoksa gazmı anlamadım..gazla beraber büyük insan gibi sesli sesli zort zort yapa yapa altına doldurmadan rahatlamıyor çocuk ağlıyor ağlıyor..bişey yapamıyorum..karnını ovalıyorum sıcak havlu koyuyorum ama yok...omzumda tırmanıyor ayaklarıyla yukarı yukarı...bağırmaktan sesi kısılacak..boğazıdamı acımıyor bilmem..yazık..çok çaresizim..zinco damla kullanıyorum ama işe yaramıyor galiba..onun içinde badem yağıda var..hatta sabak bi damlada zeytinyağı içirdim kolay yapsın diye nerde...
başka bi problem olmasından korkuyorum..doktora götürücem olmazsa ama oda fitil verecek biliyorum...neyse...
dün konyada çok rüzgarlıydı mutfaktan açtığım camı bile kapattım..hala iç dış zıbın giydiriyorum açarsam karnı daha çok ağrır..anlamadığım şey çok zyıf ve küçük olmasına rağmen kaka yaparken o ses ondan nasıl çıkıyor.. :)
en küçük çoraplar varya bir hafta giyer dedikleri onlar bize anca oluyor alt donunun üstünede çorap giydirmezsem durmuyor don dönüyor buruluyor ayaklar yukarda donun altı boş sallanıyor napim giydiriyorum yoksa donda durmaz..Allahım sen herkese yardım et... bu dönemler geçicek ama ne zaman...
merhabalar benim bi sorum olacaktı.sezeryanla doğum yapanlara.hastaneye neler götürdünüz.hasta bezi felan götürmek gerkiyormu.kaç gün hastanede kaldınız.çok kanama oluyormu dogumdan sonra.doğum sonrası nasıldı.biraz anlatırsanız sevinirim.bende sezryanla doğum yapıcam inşaallah.
hasta bezi hastanede veriyorlar canım ben 1 gün kaldım hastanede.ilk üç gün kanama yoğun oluyor sonra azalmaya başlıyor bugün 16 gün damla damla geliyor hala.doğum sonrasında da ilk bir hafta hareketlerin kısıtlanır sonra rahat edersin .Allah kolaylık versin canım.[/QUOTE
saolun verdiğiniz bilgiler için.çok korkuyorum.Allah yardımcımız olsun....
hiç korkma demek saçma olacak kendin yaşayıp tecrübe edeceksin ama ben de inan aynı korkuları yaşadım hele de belden yapılan iğneden felaket korkmuştum heyecandan hiç hisstmedim bile inan meleğimi görünce herşeyi unuttum.ağrın olabilir ama dayanılmayacak kadar değil ağrı kesiciler çok işe yarıyor canım.hasta bezi hastanede veriyorlar canım ben 1 gün kaldım hastanede.ilk üç gün kanama yoğun oluyor sonra azalmaya başlıyor bugün 16 gün damla damla geliyor hala.doğum sonrasında da ilk bir hafta hareketlerin kısıtlanır sonra rahat edersin .Allah kolaylık versin canım.[/QUOTE
saolun verdiğiniz bilgiler için.çok korkuyorum.Allah yardımcımız olsun....
teşekkür ederim iyi dileklerin için,ama dün nst de hiç sancı çıkmadı,senin açıklık varmıs yıne sunı sancı işe yaramıs,hiç açıklık olmadan işe yararmı bilemıyorum,son anda sezaryen olmak benım için kabus olur .inş ii şeyler olur da iyi haberler verebilirim,bu arada hemoroıd problemın oldu mu dogumdan sonra?
merhabalar benim bi sorum olacaktı.sezeryanla doğum yapanlara.hastaneye neler götürdünüz.hasta bezi felan götürmek gerkiyormu.kaç gün hastanede kaldınız.çok kanama oluyormu dogumdan sonra.doğum sonrası nasıldı.biraz anlatırsanız sevinirim.bende sezryanla doğum yapıcam inşaallah.
canım çatı mauyenesi yapıldımı benim cumartesi günü 2 cm açıklık vardı. Bugün tekrar doktora gidince 3.5 cm açıklık olduğu ortaya çıktı. yarnda yatışım yaplacak. doktor zaten 40. haftadan itibaren her hafta açılmayı kontrol için çatı muayenesi yapıyor.
eğer suyun ve çocucuğun hareketleri iyi ise kafana takma biraz günü geçebiliyor.
canım muayenede 3.5 cm lik açılmam varmış hafifte sancı ama ben hissetmiyorum. neyse yarın saat 8 de yatışım yapılacak kısmetse :)
amin canım inşallah :):):) sağ salim meleklerimiz gelsinde:):):)aynen canım benimde öle oluyor seninle aynı gündeyiz bende 39 3 deyim belim kasıklarım agrıyor ama gelmeye niyeti yok off sıkıldım artık dogsun istiyorum allah yardımcımız olsun
yalnız değilsin bir de ben varım,cumaya kadar sancı gelmezse suni vericez dedi doktor,ama bu konuyla ilgili herkes bişi söylüyor,suni verirler açılma olmazsa sezaryene alırlar falan,boşuna suni agrısı çekmiş olursun diyorlar,napcaamı sasırdım doktora güvenmekten başka çarem yok,40haftayı geçince bebek kakasını yapıyor ailelere bebeğiniz yogunbakımda demek hoş olmuyor diyor doktorum.allah yardımcımız olsun ,hayırlısıyla kurtulalım inşş
aynı bizim kız.kakasını yapınca evde bayram havası ama yapana kadar ne yapacağımı şaşırıyorum.ben yine de kendi kendine yapması taraftarıyım kabız falan olmazsa bişey yapmayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 229597 merhaba arkadaşlar, bende bebeğimi güzel kızımı aldım kucağımaRabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, masal gibi, rüyadayız sanki bebeğim biraz erken geldi 8 temmuz beklerken 30 haziran gece 11:15 te geldi dünyaya :) ben şimdi haziran annesi oluyorum sanırım :)
sabah 9 dan akşam 11:00 e kadar sancı çektim açılma olmadığı için sezeryanla doğum oldusağlıklı olalımda napalım artık yapacak birşey yok..
o günü tekrar tekrar yaşayabilirim, onu doğumhanede sancılarla beklemek bile ayrı bi güzel, çok güzel bir duygu, bebeğim okadar tatlıkii
kızlar medela mini elektrikli süt sağma makinemi satıyorum.sadece 3kez kullandım garantisi devam etmektedir.faturası ve tüm malzemeleriyle kutusunda vericem ürünü.düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.
slm fısıklarrr
biz bugün 1 aylık olduk ilk muaynemize gittik önce kalça çıkıklığı için ultrasonla bakıldı bişey çıkmadı çok şkrrr snra dr amcamıza geldikk genel kontroller yapıldı herşeyi çok güzel çıktı allaha şkr dr amcası çok sevdi kızçemii...aşımızda yapıldı 24 ağustosta görüşmek üzere ayrıldıkk...
sahilde bi kahvaltı yaptık ailece çok iyi geldi bya sıkılmıştık 1 aydır evdeyiz öncesindede son günler çok bi yere gitmedik baya bunalmıştım iyi geldi baya kızımda anası gibi gezmeyi çok sevdişimdide vızıldıyorr görüşmek üzere
kızlar suyum geldi...doğuma hazırlanıyorum..evdeyim sancı bekliyorum..dua edein :):):)
galiba kızım geliyo....
yusuflandım...