2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm fısıklarrr

biz bugün 1 aylık olduk ilk muaynemize gittik önce kalça çıkıklığı için ultrasonla bakıldı bişey çıkmadı çok şkrrr snra dr amcamıza geldikk genel kontroller yapıldı herşeyi çok güzel çıktı allaha şkr dr amcası çok sevdi kızçemii...aşımızda yapıldı 24 ağustosta görüşmek üzere ayrıldıkk...
sahilde bi kahvaltı yaptık ailece çok iyi geldi bya sıkılmıştık 1 aydır evdeyiz öncesindede son günler çok bi yere gitmedik baya bunalmıştım iyi geldi baya kızımda anası gibi gezmeyi çok sevdi şimdide vızıldıyorr görüşmek üzere​

merhabalar benim bi sorum olacaktı.sezeryanla doğum yapanlara.hastaneye neler götürdünüz.hasta bezi felan götürmek gerkiyormu.kaç gün hastanede kaldınız.çok kanama oluyormu dogumdan sonra.doğum sonrası nasıldı.biraz anlatırsanız sevinirim.bende sezryanla doğum yapıcam inşaallah.

aynı bizim kız.kakasını yapınca evde bayram havası ama yapana kadar ne yapacağımı şaşırıyorum.ben yine de kendi kendine yapması taraftarıyım kabız falan olmazsa bişey yapmayı düşünmüyorum

hasta bezi hastanede veriyorlar canım ben 1 gün kaldım hastanede.ilk üç gün kanama yoğun oluyor sonra azalmaya başlıyor bugün 16 gün damla damla geliyor hala.doğum sonrasında da ilk bir hafta hareketlerin kısıtlanır sonra rahat edersin .Allah kolaylık versin canım.

canım çatı mauyenesi yapıldımı benim cumartesi günü 2 cm açıklık vardı. Bugün tekrar doktora gidince 3.5 cm açıklık olduğu ortaya çıktı. yarnda yatışım yaplacak. doktor zaten 40. haftadan itibaren her hafta açılmayı kontrol için çatı muayenesi yapıyor.
eğer suyun ve çocucuğun hareketleri iyi ise kafana takma biraz günü geçebiliyor.

ben 2 gece kaldım. Pijama gecelik götürdüm ama pijama giyemedim gecelik al 2 tane. Terlik al. Çıkarken giyeceğin kıyafetini unutma.Orkid gece götürdüm,hasta bezi hastane veriyor.Kanama ilk 2 gün yoğun oldu bende sonra azaldı. İlk gün ayağa kalkarken zorlanıyorsun ama yürüdükce açılıyorsun merak etme.3. gün rahata eriyorsun.Ağrı kesiciler çok kuvvetli gerçekten hemen ağrını kesiyor.Korkulacak bişey yok bebeğine konsantre olursan gerisi kendiliğinden geliyor.

çatı muayenesi 38de yapılmıstı ve müsait oldugunu söyledi,yalnız geçen gün nişan denen sey geldi nst de hiç sancı çıkmadığı için de doktor açılma varmı dıye bakmaya gerek duymadı ,tam 40.haftası oluyor cuma gunu ve doktorum kesınlıkle bekletme taraftarı değil,sancısı gelmeden ve açılması olmadan suni sancıyla normal dogum yapan var mı aranızda arkadaslar ???

canım muayenede 3.5 cm lik açılmam varmış hafifte sancı ama ben hissetmiyorum. neyse yarın saat 8 de yatışım yapılacak kısmetse :)

anammmmmmmm çok heyecanlandım..maşşallah Allahım sağ salim meleğine kavuştursun:):):)benim dr.pazartesi günün doluyor ama suyun iyi fazladan bekleyebiliriz;cumartesi tekrar gel dedi.kızım 3360gr olmuş..ama henüz niyeti yok gelmeye...Allahım yardımcın olsun;dualarım seninle,güzel haberlerini bekliyorum:26:

slm cnm bende sezeryanla doğum yaptım ben 1 gecelik ve pijama takımı götürdüm ilk gün gecelik giydim sonra pijamalarımı giydim kısa kolluydu baya rahat ettim sende kısa kollu koy mutlaka çünkü hava dahada sıcak lohusa teride oluyor uzun bunaltır ben orkid gece koydum ama hastane pamuk ped verdi ve onu kullanmamı istedi benim çok kanamam olmadı bugün 1 ay oldu hala devam ediyo ama öle yoğum değil azar azar...3 gün kaldık hastane 2 gün zaruri tutuyolar 1 günde kızımın sarılığı çıktı onun için kaldım...ilk 3 gün baya zordu ağrı kesiciler olmasa nasıl durulur bilmiyorum.. ilk ayağa kalkmakda zor ama yürüdükçe açılıyorsun 1 hafta sonra baya kendine geliyosun ama benim tam toparlanmam 15 günü buldu...inş hayırlı kolay doğum olur bebişi sağlıkla kucağına alırsın cnm

canim senin yine fazla olmamis gununu gecmemis ama gercekten cildirmak uzereyim bende cok korkuorum kakasini yermi bisi olurmu die ama burdaki dr ler saolsun okadar rahatki beni deli ediolar pazar gunu tum gun kizim hareket etmedi babasida evde deildi tel ettim hemen geldi hastaneye gittik ,gittik ama dr un keyfini bozduk herhalde beyfendi niye geldiniz sizin termininiz yarin dio okuzzz babasida dedi keyifden deil bebek hareket etmio da geldik dedi sonra bakti felan ama gercekten ebede dedi bebek cok sakin ama neyseki bebegim iyiydi tekrar dun gittim evde sanciyi baslatmak icin iki ilac verdiler biri alttan biri usten onu yaptim banamisin demedi yarin aksam 8 de hastaneye yaticam ve suni vericekler bakalim hayirlisi ne olucak gercekten banada herkez degisik degisik seyler dio cogununda suniyi verdikleri bebegi sitrese sokup ameliyatla bitiomus ama rabbim sonumuzu hayir etsin burda direk amelyat secenegide yok yapmiolar anca son care yani oyle yada boyle ilk suniyi yicem sonrasi allah kerim ,rabbim buyuk bekleyen herkezin sag saglim kucagina almayi nasip eylesin insllh

zeytin gozlu canim yasadigim yerde bekletiolar bebegin kendi kendine gelmesini istiolar 42. haftaya kadar myine gelmezse bebek ilac veriolar evde baslatmak icin sanciyi yine olmazsa hastaneye alip suni veriolar burdaki dr ler cok rahat hersey onlar icin normal bakalim yarin aksam hastaneye yaticam bakalim hayirlisi rabbim sag saglim bir nefeste kolay ve cabuk bir sekilde tum bekleyen annelerin yawrularini kucagina almayi nasip eylesin...

bende sezeryanla doğum yaptım benim gittiğim hastanede hasta bezi vermediler kendimiz aldık 1 gece kaldım hastanede bikaç gün kanama çoktu 3 gün sonra 1 aylık olucaz şimdi damla damla geliyo ilk hafta biraz sıkıntılı geçiyo ben 1 haftada toparlandım

zeytin yağı kaka yaptırmaya çok işe yarıyo süt artı mama veriyorum sütüm yetmediği için mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum çok şükür rahatladı bebeğim

kızlar medela mini elektrikli süt sağma makinemi satıyorum.sadece 3kez kullandım garantisi devam etmektedir.faturası ve tüm malzemeleriyle kutusunda vericem ürünü.düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

Duygummmmmmmm sana ve Ecrinime kurban olurum ben.. O nasıl bir güzelliktir yaa maşallahhhhh maşallah ... Allah sağlıkla analı ve babalı büyürüt inşallah,haa bi de ben de olayım o hayatta muckssss

kızlar medela mini elektrikli süt sağma makinemi satıyorum.sadece 3kez kullandım garantisi devam etmektedir.faturası ve tüm malzemeleriyle kutusunda vericem ürünü.düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

benm ihtiyacım var canımm özelden attım sana msj..

ayyy ne güzel canım darısı başımıza vala..biz de çook bunaldık evde..bi aylık olunca bebişin huysuzluğu geçiomuş diolar azz da olsa..senin bebiş nasıl oldu?

kızlar suyum geldi...doğuma hazırlanıyorum..evdeyim sancı bekliyorum..dua edein :):):)
galiba kızım geliyo....
yusuflandım...

kızlar suyum geldi...doğuma hazırlanıyorum..evdeyim sancı bekliyorum..dua edein :):):)
galiba kızım geliyo....
yusuflandım...

canım suyun geldiyse hemen doktora git sancı bekleme bebek susuz kalır suni sancı verirler dogum yaparsın bende senle aynı gndeyim şuan heycanlandım bende benimde gelsede sancım dogursam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…