- 11 Kasım 2010
- 259
- 1
canım benimde öyle olmuşt dr. unu ara bence hemen. bana bir gün beklememi önermişti dr, ertesi gün gitmiştim ve nişan oldugu anlasılınca doğma almıslardı.
gözün aydın cnm normal olmasınada sevindimmKızlar geçmişi okuyamadım vee sonunda nihayet doğum yaptım, hem de Normal doğumAyrımtıları bildiririm, 3.600 gr. 50 cm. dünya güzeli bi meleğim, kızım oldu
Ona baktıkça Rabbim ne yaptım da bana bu meleği hediye etti diye çok merak ediyorum, şükrolsun Allah'ıma. Sevgiler hepinize...
gerçekten çok zor annelik bambaşka ben doğum yapalı 29 gün oldu hala çekiyorum o göğüs ağrısını sıcaklarda dahada beter oluyor düşünüyorum yanlışlık biri çarpsa dokunsa avaz avaz bağırıyorum napıyosun dikkat et diye ama o kadar acıyan memeyi bebişime ağlaya ağlaya veriyorum nasıl bişeydir buu anlamıyorumm..kalkan al cnm baya faydası oluyor bende 5 krem kullandım ama kalkandan daha fayda gördüm sanki kremliyorum kalkanı takıyorum baya iyi geliyormerhabalar kızlar.. çok şükür kızımı kucağıma aldım.. 21 temmuz perşembe sabahı 7.45 de epidural sezeryanla dünyaya geldi kızım.. çok zor zamanlar atlattık. korkuyordum sezeryandan hiç istemedim ama işte insanın korktuğu başına gelirmiş ya benimde öle oldu.. ağrısız denen epidural meger ne ağrılıymış. ameliyat yerim çok acıyor göğüslerim felaket yara oldu evde 8 tane krem var ağlaya ağlaya emziriyorum.. en son 3 tane kremi karıştırıp sürüyorm azcık geçti ağrı.. kızım tatlı maşallah.. zor ama bir o kadar güzzel bişey anne olmak.. sora devam ederim inş hepinize geçmiş olsun şimdiden.. bol bol koklayın kuzuları..:79:
slm kızlar bende 39 haftalık hamileyim belim kasıklarım adet olmuş gibi agrıyor dün doktor kontrolüm vardı aşagıdan çatı muaynesi yaptı eve geldim akıntım kahverengi hafif kanlı geldi sizce nişanmı yoksa doktor kontrol etti diyemi acaba
anladım canım seninde çatı muayinenden sonramı gelmişti dün 17 00 geldim eve zaten ben o saatlerde geldi arayamam dktoru no yokki bende nolcak bilmiyorum sancım falanda yok ama bekliyorum
ozaman sende dogurusun bugun yarin hayirlisiylabende o esyalarini hele hastane cantasi kac kez duzenledim bilemezsin canim sikildikca ordayim [/COLOR]
çok saol canım darısı sizlerin başına ben bigün önceden baya bi temizlik yapmıştım sonra gece ağrım başladı birazda kanama sabah 6:30a kadar dayandım daha bekleyecektim de korktum bebişe bişi olursa die gittik hastaneye saat 9 a kadar 5-6 dkda sancı geliyodu 3-4 cm açıklık oluşmuş doktor gelince fazla uzatmak istemedi sanırım verdiler sunniyi suyumuda doğumda patlattılar 12:45 te doğurdum kolay değildi ama bitti gitti işte inşallah seninde bekleyenlerinde doğumu kolay olur sağlıcakla kavuşursunuz meleklerinize sizler için dua edicem cvbım geç oldu kusura bakma canım fırsat bulamıyorum bizim ki biraz kaprisli çıktı da : ))
Kızlar geçmişi okuyamadım vee sonunda nihayet doğum yaptım, hem de Normal doğumAyrımtıları bildiririm, 3.600 gr. 50 cm. dünya güzeli bi meleğim, kızım oldu
Ona baktıkça Rabbim ne yaptım da bana bu meleği hediye etti diye çok merak ediyorum, şükrolsun Allah'ıma. Sevgiler hepinize...
canım doktor muayenesinden sonrada kanlı akıntı gelebiliyor. az miktarsa ise biraz bekle. eğer artarsa hemen doktoru ara.slm kızlar bende 39 haftalık hamileyim belim kasıklarım adet olmuş gibi agrıyor dün doktor kontrolüm vardı aşagıdan çatı muaynesi yaptı eve geldim akıntım kahverengi hafif kanlı geldi sizce nişanmı yoksa doktor kontrol etti diyemi acaba
Bende de aynıları var hemde uzun süredir. Bunlar doğuma hazırlık dedi doktor ama hala tık yok. yarın yeniden doktora gidicem inşallah bu sefer bir gelişme olur :)kızlar dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyor..hani tabiri caizse adet ve ishal olmuş karışımı bi ağrı..zaten göbeğim kocaman ve taş gibi..uyurken çok zorlanıyorum;birde kaburgalarımın altı inanılmaz derecede ağrıyor bazen tekmeleyince şimşek çarpmış gibi oluyor..bu arada sabah uyandığımda tahretlendikten sonra tuvalet kağıdında bayaa bir akıntım vardı;beyaz sarımtrak ama kokusuz kanda yok..doğuma hazırlık mı bunlar??tecrübelilerden cevap bekliyorum:):):)tüm doğum yapanları tekrar tekrar kutluyorum..Allahım meleklerinizi ve sizi korusun :):):)
canım aynen benimkinede herseybbuyuk geliyo ve uzun kollu badi ve alt giydirirorum kısa kollu bile giydirmiyorum hjapsırıyo yoksa bende korkuyorum dun gece v bugun yağmur yağıyo zaten ankaraya hatta suan fırtına gibi, bişi var dışarda
badem yagı içirmeni ntavsiye eder,im gaza iyi geliyo ağlıyosa ve yapamıyorsa
süperv geliyo doktora sordum çok küçük olduğu için gaz damlası önermiyorum dedi
hayırlısı olsun benimde yarın kontrolüm var :):):) yarın haberlerini bekliyorum :):):)Bende de aynıları var hemde uzun süredir. Bunlar doğuma hazırlık dedi doktor ama hala tık yok. yarın yeniden doktora gidicem inşallah bu sefer bir gelişme olur :)
Canim kimyon cayi yap kendine onu ic. bebegine de verebilirsin 1 cay kasigi. Gaz sorununu hallediyormus.SABAH 5.30 DAN BERİ YAVRUMUN NASIL CANA YANARAK BAĞIRDIĞINI ARA ARA DURUP BENİ KURTARIN DER GİBİ GÖZLERLE BİZE NASIL BAKTIĞINI ANLATAMAM..kakasını yaparkenmi zorlanıyor yoksa gazmı anlamadım..gazla beraber büyük insan gibi sesli sesli zort zort yapa yapa altına doldurmadan rahatlamıyor çocuk ağlıyor ağlıyor..bişey yapamıyorum..karnını ovalıyorum sıcak havlu koyuyorum ama yok...omzumda tırmanıyor ayaklarıyla yukarı yukarı...bağırmaktan sesi kısılacak..boğazıdamı acımıyor bilmem..yazık..çok çaresizim..zinco damla kullanıyorum ama işe yaramıyor galiba..onun içinde badem yağıda var..hatta sabak bi damlada zeytinyağı içirdim kolay yapsın diye nerde...
başka bi problem olmasından korkuyorum..doktora götürücem olmazsa ama oda fitil verecek biliyorum...neyse...
dün konyada çok rüzgarlıydı mutfaktan açtığım camı bile kapattım..hala iç dış zıbın giydiriyorum açarsam karnı daha çok ağrır..anlamadığım şey çok zyıf ve küçük olmasına rağmen kaka yaparken o ses ondan nasıl çıkıyor.. :)
en küçük çoraplar varya bir hafta giyer dedikleri onlar bize anca oluyor alt donunun üstünede çorap giydirmezsem durmuyor don dönüyor buruluyor ayaklar yukarda donun altı boş sallanıyor napim giydiriyorum yoksa donda durmaz..Allahım sen herkese yardım et... bu dönemler geçicek ama ne zaman...
masallah kizlar dogum yapan herkezi kutluorum allah anali babali buyutsun kuzulariniz darisi insllh benim basima bakalim ne zaman olucak topik demir basi bir ben kaldim herhalde dogum yapamayanlarda bende persembe gunune kadar dogum olusmazsa hastaneye yaticam ve suni sanci denicekler bakalim hayirlsi insllh sag saglim kolay ve cabuk bir sekilde kizimi kucagima alirim....
çatlamaya hazır bomba gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmm...ablam gece uykumda inlediğimi söyledi;doğuruyorum sanmış:):):)ama benimki ağzımdan çıkmaya çalışıoo bence çünkü gögüs altı bölgem bitti:):):):)
yalnız değilsin bir de ben varım,cumaya kadar sancı gelmezse suni vericez dedi doktor,ama bu konuyla ilgili herkes bişi söylüyor,suni verirler açılma olmazsa sezaryene alırlar falan,boşuna suni agrısı çekmiş olursun diyorlar,napcaamı sasırdım doktora güvenmekten başka çarem yok,40haftayı geçince bebek kakasını yapıyor ailelere bebeğiniz yogunbakımda demek hoş olmuyor diyor doktorum.allah yardımcımız olsun ,hayırlısıyla kurtulalım inşş
canım muayenede 3.5 cm lik açılmam varmış hafifte sancı ama ben hissetmiyorum. neyse yarın saat 8 de yatışım yapılacak kısmetse :)hayırlısı olsun benimde yarın kontrolüm var :):):) yarın haberlerini bekliyorum :):):)
canım ben cuma sunni sancıyla doğum yaptım sancı verdiklerinde 3-4 cm açıklık vardı benim açılmam oldu 3,5 saat sonra doğum yaptım tabi herkesin bünyesi aynı olmaz inşallah en sağlıklıve kolay şekilde kavuşursunuz sizlerde bebişlerinize..allah yardımcınız olsun sizler için dua edicem..haberlerinizi merakla bekliyorum..
cnm sen yaşadığın yeri daha iyi biliyorsun için nasıl rahat ediyosa öle giydirr. gazı için bizde yavşan diyolar bi ot var biliyo musun bizde aksekiliyiz konyaya yakın belki biliyosundur diye yazıyorum onu kaynatıp bi çay kaşığı ağzına döksen iyi geliyo baya kimyon çayı yap rezene papatya iyi geliyoo baya bide acı elma yağı ayaklarının altına ve karnına sür baya iyi geliyor bunlarrSABAH 5.30 DAN BERİ YAVRUMUN NASIL CANA YANARAK BAĞIRDIĞINI ARA ARA DURUP BENİ KURTARIN DER GİBİ GÖZLERLE BİZE NASIL BAKTIĞINI ANLATAMAM..kakasını yaparkenmi zorlanıyor yoksa gazmı anlamadım..gazla beraber büyük insan gibi sesli sesli zort zort yapa yapa altına doldurmadan rahatlamıyor çocuk ağlıyor ağlıyor..bişey yapamıyorum..karnını ovalıyorum sıcak havlu koyuyorum ama yok...omzumda tırmanıyor ayaklarıyla yukarı yukarı...bağırmaktan sesi kısılacak..boğazıdamı acımıyor bilmem..yazık..çok çaresizim..zinco damla kullanıyorum ama işe yaramıyor galiba..onun içinde badem yağıda var..hatta sabak bi damlada zeytinyağı içirdim kolay yapsın diye nerde...
başka bi problem olmasından korkuyorum..doktora götürücem olmazsa ama oda fitil verecek biliyorum...neyse...
dün konyada çok rüzgarlıydı mutfaktan açtığım camı bile kapattım..hala iç dış zıbın giydiriyorum açarsam karnı daha çok ağrır..anlamadığım şey çok zyıf ve küçük olmasına rağmen kaka yaparken o ses ondan nasıl çıkıyor.. :)
en küçük çoraplar varya bir hafta giyer dedikleri onlar bize anca oluyor alt donunun üstünede çorap giydirmezsem durmuyor don dönüyor buruluyor ayaklar yukarda donun altı boş sallanıyor napim giydiriyorum yoksa donda durmaz..Allahım sen herkese yardım et... bu dönemler geçicek ama ne zaman...
cnm senin baya olmuş 42 ye girmişsin nerdeyse niye bekletiyo dr hala suni sancı neden vermiyoomasallah kizlar dogum yapan herkezi kutluorum allah anali babali buyutsun kuzulariniz darisi insllh benim basima bakalim ne zaman olucak topik demir basi bir ben kaldim herhalde dogum yapamayanlarda bende persembe gunune kadar dogum olusmazsa hastaneye yaticam ve suni sanci denicekler bakalim hayirlsi insllh sag saglim kolay ve cabuk bir sekilde kizimi kucagima alirim....
bebekler önce içini bitiriyo sonra dışını cnmm:)))çatlamaya hazır bomba gibiyimmmmmmmmmmmmmmmmmm...ablam gece uykumda inlediğimi söyledi;doğuruyorum sanmış:):):)ama benimki ağzımdan çıkmaya çalışıoo bence çünkü gögüs altı bölgem bitti:):):):)
mrb kızlar
Elasu'yum bugun 27 günlük oldu, feci şekilde kucağa alıştı bütün gün kucağımda, emiyor emerken kucağımda sızıyor yerine yatıyorum anında uyanıyor, tekrar meme kucakta sızma tekrar yatağına yatırma tekrar uyanma, bu şekilde sonsuz bi döngüye girdik kızımla inanılmaz yoruyor beni. sizin bebeklerinizde bu kadar kucak istiyor mu? su içecek, tuvalete gidecek vakit bulamıyorum avazı çıktığı kadar bağırıyor kucağımdan indiği anda, sizin bebekleriniz nasıl, nasıl vazgeçirebilirim kucak alışkanlığından?
bu arada meme ucumun ağrısından ölüyordum, burada bi gün hava alıp kuruması gerekiyor pedin içinde nemli kaldıkça kötü oluyor diye okumuştum, iki gün evin içinde resmen çıplak gezdim inanılmaz iyileşti memelerim, kesinlikle tavsiye ederim, ha sıfırlamadı acılarım ama çok çok azaldı, tabi bebişimde büyüdü biraz artık daha iyi emiyor onunda etkisi var.
allah kuzucuklarımıza sağlık, sıhhat versin...