2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bıdığa :) Allah ayırmasın canım.

yarınnn doğuma gidiom dualarınızı esirgemeyin....:)

Allah yardımcın olsun canım sonunda kavuşuyorsun sende

RABBIM SAG SAGLIM KUCAGINA ALMAYI NASIP EYLESIN CANIM INSLLH KUZUNLA BIR OMUR BOYU SAGLIKLI SIHHATLI YASMAN DILEGIYLE...

bu arada insllh bende artik sag saglim en kisa zamanda kizimi kucagima alirim hala bekliorum hayirlisi buymus demekki.bizim hayir bildigimizde ser ser bildigimizde hayir vardir rabbim hayirlisini nasip eylsin insllh...

kızlar humana still tea kullanan var mı aranızda

canım ben dogumdan beri kullanuyorum cok memnunum
her sabah kahvaltıdan sonra kocaman bi bardak yapıp
içiyorum öğle yemeginden sonra papatya akşam yemeginden
sonra rezene iciyorum aklında bulunsun bebek gaz için
rahatlaması ve süt için bu 3 lü birebir bide hergun sade
tahin helvası yiyorum bi ince dilim

bende de 2 cm açıklık varmış. Ama nişan geleli 2 gün oldu bak hala yerinde ufaklık. hareketleride çok iyi. aynı şeyleri bende düşünüyorum. bu gecemi olacak, eşime bak yarın belki baba olursun :)
eşimle hergün eşyalarını seviyoruz...

saglicakla kucagina almissindir ins. canim
Allah anali babali buyutsun

Allah anali babali buyutsun insallah

ozaman sende dogurusun bugun yarin hayirlisiyla bende o esyalarini hele hastane cantasi kac kez duzenledim bilemezsin canim sikildikca ordayim

ESRA EROL 'da anne olmus
Ünlü televizyoncu Esra Erol dün gece yarısı saatler 00:53’ü gösterdiğinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Medyafaresi'nin haberine göre Esra Erol, sancı oluşmaması üzerine "ağrısız doğum" olarak bilinen Epidural sezeryan yöntemiyle bebeğini doğurdu.

Geçtiğimiz yıl Sapanca’da bir kır düğünüyle dünya evine giren Esra Erol, canlı yayandı hamile olduğunu açıklamış ve gelen tebrikler üzerine gözyaşlarını tutamamıştı. Ünlü çift, evliliklerinin birinci yılı tamamlanmışken bir erkek bebek sahibi oldu.

51 cm boyunda, 3,250 kg ağırlığında bir erkek bebek sahibi olan Esra Erol ve Ali Özbir çifti, bebeklerine İdris Ali ismini verdi.

Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YAZAN OZ / STARLOUNGE

KIZLAR nasıl sadece kolsuz zıbın ve çorapla yatırıyorsunuz yaaa...ben alıştırdım çocuğu heralde açınca hapşuruyoo hasta olcak diye korkuyorum ama gittikçede sıcak olmaya başladı napsamkii...
bu arada benim kızım çok zayıf doğduğu için giydirmiştim ilk doğduğunda bu kadar..2700 doğmuştu çok küçüktü...şimdi bile zınınlar hep büyük geliyo..iç zıbını çıkartayım bari..
şu uykusuzluk ve gaza bi çareeeee.........

canım aynen benimkinede herseybbuyuk geliyo ve uzun kollu badi ve alt giydirirorum kısa kollu bile giydirmiyorum hjapsırıyo yoksa bende korkuyorum dun gece v bugun yağmur yağıyo zaten ankaraya hatta suan fırtına gibi, bişi var dışarda
badem yagı içirmeni ntavsiye eder,im gaza iyi geliyo ağlıyosa ve yapamıyorsa
süperv geliyo doktora sordum çok küçük olduğu için gaz damlası önermiyorum dedi

o kadar plates yapıp sezeryanmı olmuş ya sasırdım bide
epidural sezeryan nasıl ağrısız doğum olarak veriliyo anlamadım ya yanıltıyolar insanları bende epidural sezeryan oldum ama ağrılarım ve gerilmelerim 15 gunu gecmesine rağmen gecmedi ameliyat sonucta nesi ağrısız keserken ağrı yok ya sonrası dile kolay
neyse Allah abalı babalı buyutsun ali bebeğide

doğru valla süpermen olmak lazım bazenn
çok şeker cnmm maşallaah bebişkoyaaa
cnm belkide şimdi kucağındadır bebiş allah sağ salim kurtarsın senii
kızlar erken gelir derler seninki yanılttı zamanında sağlıkla gelsin inşş cnm
kızlar humana still tea kullanan var mı aranızda
ben ara ara içiyorum cnm

hava baya sıcak ama cnm bunalır yazık onadaa

sağolasın canım...

ben komili kullanıyorum çok memnunum.
peki üzerinde yenidoğan yazıyor mu? aslında ben de komili alacaktım ama yenidoğan yazmadığı için vazgeçmiştim
bebişlerin hapşurmasından bahsetmişsiniz kızlar ben onu hemşireye sormuştum hastalıktan değil bebeğin bünyesi mikroplara karşı tepki gösteriyor alışıyor demişti hapşuruyor diye kalın giydirmeyin sonra en ufak bir rüzgarda hava değişiminde hemen hastalanıyorlar.

Son düzenleme:
maşşallah hayırlı uğurlu olsun canım...Meleğinle sana harika bir ömür dilerim...Tebrik ederim..darısı ben ve benim gibilerin başına..doğumun nasıldı??bende normali bekliyorum da:))

çok saol canım darısı sizlerin başına ben bigün önceden baya bi temizlik yapmıştım sonra gece ağrım başladı birazda kanama sabah 6:30a kadar dayandım daha bekleyecektim de korktum bebişe bişi olursa die gittik hastaneye saat 9 a kadar 5-6 dkda sancı geliyodu 3-4 cm açıklık oluşmuş doktor gelince fazla uzatmak istemedi sanırım verdiler sunniyi suyumuda doğumda patlattılar 12:45 te doğurdum kolay değildi ama bitti gitti işte inşallah seninde bekleyenlerinde doğumu kolay olur sağlıcakla kavuşursunuz meleklerinize sizler için dua edicem cvbım geç oldu kusura bakma canım fırsat bulamıyorum bizim ki biraz kaprisli çıktı da : ))

Kızlar geçmişi okuyamadım vee sonunda nihayet doğum yaptım, hem de Normal doğum Ayrımtıları bildiririm, 3.600 gr. 50 cm. dünya güzeli bi meleğim, kızım oldu

Ona baktıkça Rabbim ne yaptım da bana bu meleği hediye etti diye çok merak ediyorum, şükrolsun Allah'ıma. Sevgiler hepinize...

merhabalar kızlar.. çok şükür kızımı kucağıma aldım.. 21 temmuz perşembe sabahı 7.45 de epidural sezeryanla dünyaya geldi kızım.. çok zor zamanlar atlattık. korkuyordum sezeryandan hiç istemedim ama işte insanın korktuğu başına gelirmiş ya benimde öle oldu.. ağrısız denen epidural meger ne ağrılıymış. ameliyat yerim çok acıyor göğüslerim felaket yara oldu evde 8 tane krem var ağlaya ağlaya emziriyorum.. en son 3 tane kremi karıştırıp sürüyorm azcık geçti ağrı.. kızım tatlı maşallah.. zor ama bir o kadar güzzel bişey anne olmak.. sora devam ederim inş hepinize geçmiş olsun şimdiden.. bol bol koklayın kuzuları.. :79:

slm kızlar bende 39 haftalık hamileyim belim kasıklarım adet olmuş gibi agrıyor dün doktor kontrolüm vardı aşagıdan çatı muaynesi yaptı eve geldim akıntım kahverengi hafif kanlı geldi sizce nişanmı yoksa doktor kontrol etti diyemi acaba

canım benimde öyle olmuşt dr. unu ara bence hemen. bana bir gün beklememi önermişti dr, ertesi gün gitmiştim ve nişan oldugu anlasılınca doğma almıslardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…