yarınnn doğuma gidiom dualarınızı esirgemeyin....:)
Eki Görüntüle 229597 merhaba arkadaşlar, bende bebeğimi güzel kızımı aldım kucağımaRabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, masal gibi, rüyadayız sanki bebeğim biraz erken geldi 8 temmuz beklerken 30 haziran gece 11:15 te geldi dünyaya :) ben şimdi haziran annesi oluyorum sanırım :)
sabah 9 dan akşam 11:00 e kadar sancı çektim açılma olmadığı için sezeryanla doğum oldusağlıklı olalımda napalım artık yapacak birşey yok..
o günü tekrar tekrar yaşayabilirim, onu doğumhanede sancılarla beklemek bile ayrı bi güzel, çok güzel bir duygu, bebeğim okadar tatlıkii
kızlar humana still tea kullanan var mı aranızda
çok tesekur ederım.gözün aydın canım maşallah kızına
kızlar humana still tea kullanan var mı aranızda
ay bana kac kez yapildi cati muayenesi 3mu 4 mu ben bile unuttum hep yakinda gelir deniyo tik yok
benimde satim 19/10 yani 26 temmuz gelmesi lazim ama bana kalirsa gelmeyecek daha bu cocuk cunku bebegimin hareketleirnde de bir azalma yok her gece uyurken bu gece bisey olurmu diyorum sabaha gene gelmedi bu bebek diye guluyorum
saglicakla kucagina almissindir ins. canimyarınnn doğuma gidiom dualarınızı esirgemeyin....:)
Allah anali babali buyutsunMerhaba,bende bu topiğe bırkaç kere yazanlardanım.11 temmuzda sudemımı dogurdum.normal olsun ıstedım ama 5 saat sunı sancı almama ragmen,ne sancım basladı,ne acılma oldu.mecburen sezeryan oldum. Bebısım 4 kg,55 cm dogdu.su anda kucagımda,emzırıyorum balımı.ınsanın bebegı olması cok guzel bır duygu.
Allah anali babali buyutsun insallahEki Görüntüle 229597 merhaba arkadaşlar, bende bebeğimi güzel kızımı aldım kucağımaRabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, masal gibi, rüyadayız sanki bebeğim biraz erken geldi 8 temmuz beklerken 30 haziran gece 11:15 te geldi dünyaya :) ben şimdi haziran annesi oluyorum sanırım :)
sabah 9 dan akşam 11:00 e kadar sancı çektim açılma olmadığı için sezeryanla doğum oldusağlıklı olalımda napalım artık yapacak birşey yok..
o günü tekrar tekrar yaşayabilirim, onu doğumhanede sancılarla beklemek bile ayrı bi güzel, çok güzel bir duygu, bebeğim okadar tatlıkii
ozaman sende dogurusun bugun yarin hayirlisiylabende de 2 cm açıklık varmış. Ama nişan geleli 2 gün oldu bak hala yerinde ufaklık. hareketleride çok iyi. aynı şeyleri bende düşünüyorum. bu gecemi olacak, eşime bak yarın belki baba olursun :)
eşimle hergün eşyalarını seviyoruz...
KIZLAR nasıl sadece kolsuz zıbın ve çorapla yatırıyorsunuz yaaa...ben alıştırdım çocuğu heralde açınca hapşuruyoo hasta olcak diye korkuyorum ama gittikçede sıcak olmaya başladı napsamkii...
bu arada benim kızım çok zayıf doğduğu için giydirmiştim ilk doğduğunda bu kadar..2700 doğmuştu çok küçüktü...şimdi bile zınınlar hep büyük geliyo..iç zıbını çıkartayım bari..
şu uykusuzluk ve gaza bi çareeeee.........
o kadar plates yapıp sezeryanmı olmuş ya sasırdım bideESRA EROL 'da anne olmus
Ünlü televizyoncu Esra Erol dün gece yarısı saatler 00:53’ü gösterdiğinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Medyafaresi'nin haberine göre Esra Erol, sancı oluşmaması üzerine "ağrısız doğum" olarak bilinen Epidural sezeryan yöntemiyle bebeğini doğurdu.
Geçtiğimiz yıl Sapanca’da bir kır düğünüyle dünya evine giren Esra Erol, canlı yayandı hamile olduğunu açıklamış ve gelen tebrikler üzerine gözyaşlarını tutamamıştı. Ünlü çift, evliliklerinin birinci yılı tamamlanmışken bir erkek bebek sahibi oldu.
51 cm boyunda, 3,250 kg ağırlığında bir erkek bebek sahibi olan Esra Erol ve Ali Özbir çifti, bebeklerine İdris Ali ismini verdi.
Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
YAZAN OZ / STARLOUNGE
doğru valla süpermen olmak lazım bazenncanım seni okurken aklıma MFÖ nün bi şarkısı geldi
insan olmak yetmez
yetmiyor zaten
süpermen süpermen olmak lazım bazen:))))))))))))
canım benim bebeğimin göbeği 6. günü düştü sonra 22. gününde bende 1 damla kan gördüm sonra dra gittik dr doğduğunda k vitamini yapıldı mı diye sordu evet dedim bazen ek doz gerekebilir dedi eğer tekrar kan görürsen acile gel yapsınlar dedi gönderdi bi dahada olmadı
Eki Görüntüle 229597 merhaba arkadaşlar, bende bebeğimi güzel kızımı aldım kucağımaRabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, masal gibi, rüyadayız sanki bebeğim biraz erken geldi 8 temmuz beklerken 30 haziran gece 11:15 te geldi dünyaya :) ben şimdi haziran annesi oluyorum sanırım :)
cnm belkide şimdi kucağındadır bebiş allah sağ salim kurtarsın seniiyarınnn doğuma gidiom dualarınızı esirgemeyin....:)
kızlar erken gelir derler seninki yanılttı zamanında sağlıkla gelsin inşş cnmRABBIM SAG SAGLIM KUCAGINA ALMAYI NASIP EYLESIN CANIM INSLLH KUZUNLA BIR OMUR BOYU SAGLIKLI SIHHATLI YASMAN DILEGIYLE...
bu arada insllh bende artik sag saglim en kisa zamanda kizimi kucagima alirim hala bekliorum hayirlisi buymus demekki.bizim hayir bildigimizde ser ser bildigimizde hayir vardir rabbim hayirlisini nasip eylsin insllh...
ben ara ara içiyorum cnmkızlar humana still tea kullanan var mı aranızda
KIZLAR nasıl sadece kolsuz zıbın ve çorapla yatırıyorsunuz yaaa...ben alıştırdım çocuğu heralde açınca hapşuruyoo hasta olcak diye korkuyorum ama gittikçede sıcak olmaya başladı napsamkii...
bu arada benim kızım çok zayıf doğduğu için giydirmiştim ilk doğduğunda bu kadar..2700 doğmuştu çok küçüktü...şimdi bile zınınlar hep büyük geliyo..iç zıbını çıkartayım bari..
şu uykusuzluk ve gaza bi çareeeee.........
peki üzerinde yenidoğan yazıyor mu? aslında ben de komili alacaktım ama yenidoğan yazmadığı için vazgeçmiştimsağolasın canım...
ben komili kullanıyorum çok memnunum.
maşşallah hayırlı uğurlu olsun canım...Meleğinle sana harika bir ömür dilerim...Tebrik ederim..darısı ben ve benim gibilerin başına..doğumun nasıldı??bende normali bekliyorum da:))
slm kızlar bende 39 haftalık hamileyim belim kasıklarım adet olmuş gibi agrıyor dün doktor kontrolüm vardı aşagıdan çatı muaynesi yaptı eve geldim akıntım kahverengi hafif kanlı geldi sizce nişanmı yoksa doktor kontrol etti diyemi acaba