2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekt zor ama bi o kadarda güzel bi zanaat cnm

yardım edenin yoku annen kardeşin falan bi yardım eden olsa dinlenirsinn

yok canım annem ben cocukken vefat etti. tek cocuğum ve akrabalar hep şehir dısında burdakilerde calışıyo. kaynanamda aynı apartımanda oturmamza ve bunlar bilmesine rağmen yazlığına gtti beni bırakıp! eşim hafta sonları yardımcı oluyor sağolsun .

allah rahmet eylesin cnm...

kaynananıda allah bildiği gibi yapsın..allahtan eşin yardımcıymışş bunada şkr inş toparlarsın cnm

hepsinin bi saati var demekki canımbizimki gece 11 de bi başlıyo sabaha kadar uyku yalan oldu :) doğduğundan beri uyududuklarımı toplasam normalin 1 gününe denk gelir herhalde :)) ama gündüzleri tam bir melek :)

slm japones ya ben facebook a nasıl eklenebilirim
bi bilgin var mı sen facebook da varmısın acaba?
nihayet yaa gel bacım :)

40 içinde bende dışarı pek çıkmıycam diyorum en azından akşamları çıkmam gündüzleri çıkarım...

yaa benim kızımın elleri çok soyuluyooosizlerinkinde de var mı? niye böyle oldu ki
benimkininde bel kısmında bezin denk geldiği yerler böle sivilce gibi pötür pötür oldu ne sürdümse fayda etmedi

canım yalancı emzik muazzam bi şey ben alıştırdım ama sadece geceleri veriyorum gerçekten sakinleşiyor alıştırmak için 1 saatten fazla uğraştım sende dene rahat edersin..chicconun böle üstü top gibi olan emziği yenidoğan için

bende doğurdum nihayet sevgili anneler 22 temmuz da saat 12:45 te sunni sancıyla normal doğurdum hiç bakamadım nete doğuramayan kaldıysa darısı onların başına inşallahh adımızı da çınar koyduk oğluşumun...

maşşallah hayırlı uğurlu olsun canım...Meleğinle sana harika bir ömür dilerim...Tebrik ederim..darısı ben ve benim gibilerin başına..doğumun nasıldı??bende normali bekliyorum da:))

kızlar nasılsınız?

benim bebeğimin 3 günlükken göbişi düştü o günden sonra ara ara akıntı gibi bişey oluyordu. bugün 12 günlük oldu hafif bi kan gördüm. kanamış :S doktora götürmek gerekir mi ne yapmam lazım bilemedim.

Bende bekliyorum nişan gelsede hmen doğum olmuyormuş maalesef dün nette araştırdım. Nişan geldikten 2 hafta sonra doğum yapanlar varmış. Çatı muayensi oldunmu ? bana dün yaptılar allahım ne iğrenç bir muayene gözümden resmen yaş geldi. eşim hastaneyi yıktın diyor. :).
benim SAT 18/10. beklenen doğum zamanıda 25-26 temmuz.
36. haftadan beri sancım çıkıyor hemde düzenli ama ses seda yok oğludmdan. O yüzden nişan gelsede çok umudum yok sanki daha beklicek.

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.işin gerçektende zormuş.şu misafirlik olayına da uyuz oluyorum gelip oturuyolar kalkmakta bilmiyolar o halimizle bide hizmet ediyoruz ya yaradan çok zarar.neyse... bnm korse yün cnm fazla bunaltmıyo ama yinede korse işte napıcan.

gözün aydın canım topiğimizde bir çınarımız daha oldu :)

ilk hafta bnm kızımda da vardı gece görüp dr u aramıştım normal dedi sık sık emzir demişti.normalmiş yani. bişey sorucam kızlar size; bebe şampuanı ne aldınız ben hem şampuan hemde vücut şampuanı bi arada olanlardan arıyorum üzerlerinde de yenidoğan yazmıyodu bulamadım bana bi akıl verin ya.elimde eşantiyon jansın baby var ondan mı alsam bilemedim.

ay bana kac kez yapildi cati muayenesi 3mu 4 mu ben bile unuttum hep yakinda gelir deniyo tik yok
benimde satim 19/10 yani 26 temmuz gelmesi lazim ama bana kalirsa gelmeyecek daha bu cocuk cunku bebegimin hareketleirnde de bir azalma yok her gece uyurken bu gece bisey olurmu diyorum sabaha gene gelmedi bu bebek diye guluyorum

canım seni okurken aklıma MFÖ nün bi şarkısı geldi
insan olmak yetmez
yetmiyor zaten
süpermen süpermen olmak lazım bazen:))))))))))))

canım benim bebeğimin göbeği 6. günü düştü sonra 22. gününde bende 1 damla kan gördüm sonra dra gittik dr doğduğunda k vitamini yapıldı mı diye sordu evet dedim bazen ek doz gerekebilir dedi eğer tekrar kan görürsen acile gel yapsınlar dedi gönderdi bi dahada olmadı

sağolasın canım...

ben komili kullanıyorum çok memnunum.

.

Ben bebeğim için sadece mustela nin ürünlerini kullanıyorum pisik kremindende sampuandan da masaj yagindanda çok memnunum sampuani aynı zamanda vücut icinde kullanılıyor

ay deliricemm ya bana da doktor cocuk doktoru yesıl mercımek ye dedı süt yapacakların arasında,daha yermiyimm asslaaa

belki bünyeye göre değişiyordur .. sen 1 kez dene istersen sonucuna göre hareket edersin

zeytinyağını duymamıştım onu da denesemmi acaba

Merhaba,bende bu topiğe bırkaç kere yazanlardanım.11 temmuzda sudemımı dogurdum.normal olsun ıstedım ama 5 saat sunı sancı almama ragmen,ne sancım basladı,ne acılma oldu.mecburen sezeryan oldum. Bebısım 4 kg,55 cm dogdu.su anda kucagımda,emzırıyorum balımı.ınsanın bebegı olması cok guzel bır duygu.

yeni gördüm cevabını canım.

acile gittik çünkü yine kan vardı ek doz yaptılar bize de... yara kapanmış sorun olmaz bi daha kanarsa dedi. yıkamamda filan da sıkıntı olmazmış, başkasının başına gelirse diye yazayım dedim

gözün aydın canım maşallah kızına

merhaba arkadaşlar, bende bebeğimi güzel kızımı aldım kucağıma Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu, masal gibi, rüyadayız sanki bebeğim biraz erken geldi 8 temmuz beklerken 30 haziran gece 11:15 te geldi dünyaya :) ben şimdi haziran annesi oluyorum sanırım :)
sabah 9 dan akşam 11:00 e kadar sancı çektim açılma olmadığı için sezeryanla doğum oldu sağlıklı olalımda napalım artık yapacak birşey yok..
o günü tekrar tekrar yaşayabilirim, onu doğumhanede sancılarla beklemek bile ayrı bi güzel, çok güzel bir duygu, bebeğim okadar tatlıkii

Benim hem suyum hem nişanım aynı gece geldi, 6 saat içinde de sabah doğum yaptım.
Hepsi biranda olabiliyor yani.
Sağlıkla alırsınız kucağınıza inş bebeğinizi.

yarınnn doğuma gidiom dualarınızı esirgemeyin....:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…