- 27 Ekim 2010
- 572
- 1
ben 1 ayda 3 kez kestim makasla denedim o olmadı
tırnak makasıyla çok rahat oldu hiç korkmadan uykusunda kesiyorum
benimkilerden çok uzuyorlar valla anlamadım bu işi
doğum yapan anneler bebişleri evde nasıl giydiriyorsunuz
bir de gaz için damla kullanan varmı .. son olarak emzirme haricinde mama veren kaç kişiyiz
ben gece 1 defa verdim içim hiç rahat değil çok büyük fenalık yapmış gibi hissediyorum kendimi
ama mecburum zor günler geçirdiğim için ben hiç bişi yemiyorum nerdeyse
bu yüzden sütüm olsada besleyici değil
ben de uykusunda kesiyorum neredeyse 3 4 günde bir kesiyorum ayakları değil ama el tırnakları çabuk uzuyor sonrada tırnak makasının pedikür tarafıyla kalan sivrileri yontuyorum ilk başta korka korka yaptım ama artık alıştım.kızımı rüzgara soğuğa alıştırmaya çalışıyorum salonda hem balkon kapısı hemde camı açık cereyan yapıyor.çıtçıtlı sıfır kol giydiriyorum allaha şükür bişey olmadı şimdiye kadar.bol bol su içiyorum ve hoşaf bunlar süt yapıyor.bence sütün hakkında olumsuz düşünme gerçektende öyle olur sonra.
gaz sorunu genelde sabaha karşı oluyor.dr bana gaz damlaları işe yaramaz dedi.zaten ben de kullanmıyorum.uzman tv de gaz çıkarma yollarıyla ilgili videolar var oradan gördüklerimi uyguluyorum çok işe yarıyor.
inşallah zor günlerini atlatırsın en kısa zamanda.unutma bebişin tamamen sana muhtaç durumda en azında onun hatırı için beslenmene dikkat et derim cnm