2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla 40 için gun sayar oldum safak 5 bakalım
su meshur 40 cıkınca muma donecek mi
bu arada uyusun die sabah akşam yıkıyorum
belki yorulur pes eder die 2 gundur işe yarıyor
hep oyle devam edecek die aklım cıktı valla

canım ben dogudu gunden beri hergun yıkıyorum
bi sunnetten dolayı 2 gun yıkamadım o da korktum
ama gobek bagını dert etme canım yıka bu sıcakda
yanar bebiş:)

selam anniler... biz bugün tam bir aylık olduk ve akşam üstü annemlerin yazlığına gidiyoruz... biraz cılgınca geliyor bana bakalım hafta sonu neler yapcaz... bütün valizi eymenin eşyaları doldurdu walla eşimle kendime 2 sort 2 tişort ancak sığdırabildim... çocukla tatile çıkmak da zor iş anacım...

AY NE GÜZZEELL BENDE istiyorum tatile çıkmayı ama nasıl olur acaba haliyle artık iki kişi değiliz benim bEbeğimde 17 günlük ramazandan sona düşünüyoruz bakalım ama nası yapıcaz aman hasta olurmu terlermi üşürmü hep onunla ilgilenicen haliyle

bi sıkıntı olmamasına sevindim .. hep aynı şeyleri yaşıyoruz valla
benimki de uyudumu tam uyuyo 4-5 saat .. ama uyandımıda 6-7 saat uyanık mümkün değil uyutmak
hep memede duracak yalancı emziğede alıştıramadım hele bi de sıcaklar var ki saatlerce aynı pozisyonda durmak
anaların hakkı ödenmez derler ya ....

slm cnm bizimki 20 günlük ilk günler bizde öyleydik karnı doyunca uyuyodu 4 gecedir oturuyoruz gaz ağrısı var sıçrayarak uyanıyo seninki ağlıyomu gece

ya şu gaz ömrümüzü yedi ömrümüzü ... içim eriyo o sancılandıkça

ya evet canım memede bile agrıyor gaz sanırım birden
cunku ayaklarını cekip cıyaklıyor yavrum ya
biz gece gunduz ayaktayız aptala dondum uykusuzlukdan

benim bünye alıştı gibi uykusuzluğa

kolu sırtı uykuyu geçtimde beni sıcak mahvediyor bizim bızdıkta 3 saatten bile fazla kalacak ona kalsa ama
ben zorunlu mola verdiyorum kucakta gezdiriyorum ayakta falan sallıyorum yoksa mümkünmü hep meme

yaa benim kızımın elleri çok soyuluyooosizlerinkinde de var mı? niye böyle oldu ki

canım bizimkininde el ve ayakları cok soyuluyordu
tırnaklarını kestim eldiven takmıyorum hava alınca
ii geldi bide her banyodan sonra sebamedin yağı ile
masaj yapıyorum butun vucuduna gitti kurulugu falan

aşk olsun seker ne sıkıntısı ay evet ya aynı pozisyonda yapısıyorum resmen
yataga bide ayrıldımı bi yanımız sırf ter onun sacları benim kolum kış olsada
bu soguk da deriz insan milleti ne memnuniyetsiz insanlar ya
bizim ki bugun ii uyudu cok sukur tahtaya vurayım

süper canım degisiklik olur sizede ne guzel
valla ben bi dısarı cıkıyorum bi ton sey zor
işmiş hamileyken yazması kolaydı iş icraata
gelince topikden bile belli kimse ugrayamaz
oldu

ya acıkcası bende merak ediyorum dogum
yaptı onu biliyorum ama eşi gitti mi yanında
mı kızcagız tek mi doguma gitti ne oldu
haberim yok inş.iyidir bebişleriyle

canım bizimkininde el ve ayakları cok soyuluyordu
tırnaklarını kestim eldiven takmıyorum hava alınca
ii geldi bide her banyodan sonra sebamedin yağı ile
masaj yapıyorum butun vucuduna gitti kurulugu falan
bende sebamedle yağlıyorum ama yüzünü çiziyor diye eldiven takıyorum. tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz. neyle kestin çıt çıt mı makas mı?

merhaba güzel anneler..bugün kontrole gittim :):) kızım,böceğim 3260gr.olmuş..6 günde 200gr daha almış;şu an 38hafta +4 deyiz...suyun iyi dedi.nts mizde iyi...çarşambaya tekrar gün verdi kontrol için..benim daha doğuracağım yok anlıyacağınız :):):) kızım içerde gayet rahat...sizde ne var ne yok..doğum yapan anneleri kutlarım..kendinize iyi bakın :):):)

bizimki tam tersi 4 de kadar ayaktayız dün gece biraz daha iyiydik çok ağrısı yoktu temizlik yemek bende zor yapıyorum kucak istiyo sürekli

herkes aynı dertten muzdarim ağrısı olup ağlamasa oturmaya razı olucaz ama ağlayınca ne yapıcağını şaşırıyosun resmen 2 gündür zeytinyağı veriyorum mamasına karıştırp biraz rahatlattı gibi

ben de bebişimle ilgili bişiler sormak istiom artık size yaa..
pazartesi inş gidicem doğuma. bana dua edin olur muuu:26:

kızlar ufaklıkları hiç doktora götürdünüz mü.biz sağlık ocağına topuk kanı aldırma dışında götürmedik,doktorda sarılık olmazsa getirmenize gerek yok demiş,merak ettim sizin drlar ne dedi götürmeli mi

kızlar meraba kimse var mıbilmiyorum izne ayrıldığımdan epeydir giremiyordum bişey sormam gerekiyor
bugun sürekli adetr sancısı gibi sancım vardı şimdi bazen *
şiddetleniyor bazen duruyor ama dk. düzeni yok ve aşağı doğru baskı var.. ayrıca bebek de hareketli doğumla ilgisi olabilir mi yalancı sancımıdır yoksa?
doğuranlar lütfen yardımcı olsun

ben de bebişimle ilgili bişiler sormak istiom artık size yaa..
pazartesi inş gidicem doğuma. bana dua edin olur muuu:26:

Pazartesi geceye kadar gelmezse oglus bende hastaneye yatış yapicam ve suni sanci alicam.Doktoruma sordum normal ihtimali yuksek dedi.Ama cok gerginim artik.istersen sezeryanda yapabiliriz dedi doktorum.Ben son sansimida kullanmaktan yanayım.hakkımızda hayırlısı artık inşallah seninde haftasonu gelir bebisin...Sag salim kavusuruz insallah ogle yada boyle...

canım biz 12günlük olduk iki kez gittik 4 günlükken çağırdı birde 7günlükken,ilk gittiğimizde sarılığına baktı az çıktı sonra haftası dolunca tekrar çağırdı bakmak için az da olsa bazen yanıltabiliyor dedi,evde anlaşılmaz ki sarılığı bence bi görünün doktorunuza canım benim.

bende sebamedle yağlıyorum ama yüzünü çiziyor diye eldiven takıyorum. tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz. neyle kestin çıt çıt mı makas mı?

ben 1 ayda 3 kez kestim makasla denedim o olmadı
tırnak makasıyla çok rahat oldu hiç korkmadan uykusunda kesiyorum
benimkilerden çok uzuyorlar valla anlamadım bu işi

doğum yapan anneler bebişleri evde nasıl giydiriyorsunuz
bir de gaz için damla kullanan varmı .. son olarak emzirme haricinde mama veren kaç kişiyiz
ben gece 1 defa verdim içim hiç rahat değil çok büyük fenalık yapmış gibi hissediyorum kendimi
ama mecburum zor günler geçirdiğim için ben hiç bişi yemiyorum nerdeyse
bu yüzden sütüm olsada besleyici değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…