bende kalkanı takınca çok rahatlıyorum geceleri falan çıkarıyorum inş azaltmaz pompayı hastanede kullandım ben elektrikliler çok acıtmıyor ama manuel çok acıtıyor elektrikli kullan..
cnm inş selamet kurtulursun bebişle bekliyoruz seni cnmm
cnm zülalinde bazen bi inadı tutuyor saatlerce uyumuyor sürekli emmek istiyor bağırıyor çağırıyor beni delirtiyor alışıcaz ama bazen sabır falan kalmıyor insanda benimde gözlerim kapanıyorr cnm inş 40ı çıkınca düzelirler
cnm sezeryan o kadarda korkulacak bişey değil en fazla 10 güne toparlanırsın cnm kendi kendini strese sokma...
cnm bu kadar beklemişsin bence az daha sabret normali bekle derim cnm ben olmazsa en son tercih sezeryan olsun
bizim dr göbek düşene kadar yıkamayın dedi 13 günde düştü göbeğimiz 1 günde açıklık var diye bekledik 15. gün şkr banyomuzu yaptkşimdi hergün yapıyıruzzz
merhaba kızlar.. ben ağustos anneleri topiğindenim ama nasipse 29 temmuzda sezeryanım var. bu topikten doğum yapmış olan arkadaşlar daha fazla olduğu için sizlere sormak istedim. bebeğinizi doğduktan sonra kaçıncı günde banyo yaptırdınız? bu konuda o kadar çok farklı şey duydum ki... kimisi göbeği düşene kadar yıkama diyo, kimisi 3. günde....vs..vs.. her dr.un tavsiyesi niye bu kadar farklı onu da anlamış değilim...
aşk olsun canım bi karsılasamadık ki ben valla bebiş oldugundan beri
aptal gibiyim ne zaman girip ne zaman cıkıyorum hiç belli olmuyor
gecmiside tam okuyamıyorumsende bi ara uzun süre girmedin
umarım bebiş iyidir bi problem yoktur valla bende giymiyorum corap
falan millete gulerdim basıma geldi dısarda uyutup bebegi oyle eve
girer oldum saka gibi kucagada alıstı paşa huni takıp gezmem an
meselesi vallabende artık gunduzleri bi rezene bi papatya içiyorum
sunnet olurken biberonda verdiler valla papatya ama yine de kıyamadım
ben içiyorum sutumden gecer bi sekilde die dusunuyorum artık cok
optum seni dargınlık yok seker kocaman opucukler var sana
slm cnm bizimki 20 günlük ilk günler bizde öyleydik karnı doyunca uyuyodu 4 gecedir oturuyoruz gaz ağrısı var sıçrayarak uyanıyo seninki ağlıyomu gece
ya evet canım memede bile agrıyor gaz sanırım birden
cunku ayaklarını cekip cıyaklıyor yavrum ya
biz gece gunduz ayaktayız aptala dondum uykusuzlukdan
Aynı dertten müzdaribim. Ege meme manyağı oldu. 3 saat aralıksız emer mi bir çocuk yaArtık yanıma yatırıp öle emziriyorum, kol falan kalmadı valla. Tabii sırt ağrısından hiç bahsetmeyeyim Nasıl olduysa bugün pek uyanmadı. Şimdide yarı uyku modunda hemen uyanmaya yer arıyor gibi. Başım zonkluo valla
yaa benim kızımın elleri çok soyuluyooosizlerinkinde de var mı? niye böyle oldu ki
bi sıkıntı olmamasına sevindim .. hep aynı şeyleri yaşıyoruz valla
benimki de uyudumu tam uyuyo 4-5 saat .. ama uyandımıda 6-7 saat uyanık mümkün değil uyutmak
hep memede duracak yalancı emziğede alıştıramadım hele bi de sıcaklar var ki saatlerce aynı pozisyonda durmak
anaların hakkı ödenmez derler ya ....
ya şu gaz ömrümüzü yedi ömrümüzü ... içim eriyo o sancılandıkça
benim bünye alıştı gibi uykusuzluğa
kolu sırtı uykuyu geçtimde beni sıcak mahvediyor bizim bızdıkta 3 saatten bile fazla kalacak ona kalsa ama
ben zorunlu mola verdiyorum kucakta gezdiriyorum ayakta falan sallıyorum yoksa mümkünmü hep meme
selam anniler... biz bugün tam bir aylık olduk ve akşam üstü annemlerin yazlığına gidiyoruz... biraz cılgınca geliyor bana bakalım hafta sonu neler yapcaz... bütün valizi eymenin eşyaları doldurdu walla eşimle kendime 2 sort 2 tişort ancak sığdırabildim... çocukla tatile çıkmak da zor iş anacım...
biraz geçmişe baktımda herkesde benzer problemler var sanırım...biraz moralim düzeldi ...bitmiştim artık...
gaz sancııları ne zaman biter..4 ay çekilirmi yazık çocuğa zor kaka yapıyor zaten popoda çatlamış minik yavrumun
..kızlar gözdeden haber varmı eşiyle ne oldu aklımdan çıkmıyor...noldular acaba..
bende sebamedle yağlıyorum ama yüzünü çiziyor diye eldiven takıyorum. tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz. neyle kestin çıt çıt mı makas mı?canım bizimkininde el ve ayakları cok soyuluyordu
tırnaklarını kestim eldiven takmıyorum hava alınca
ii geldi bide her banyodan sonra sebamedin yağı ile
masaj yapıyorum butun vucuduna gitti kurulugu falan
canım zaten sabah 4 de bi acıyor gozleri
saat bası memeye yapısıyor acaba sutum
az geliyor doymuyor o yuzden mi uyumuyor
bu cocuk anlamadım ama bugun ii cok sukur
yemek ve temizlik yaptım dusun yani:)))
o mutlu ben mutlu bugun yarın nasılsa babası
evde onu yesin biraz da
bi sıkıntı olmamasına sevindim .. hep aynı şeyleri yaşıyoruz valla
benimki de uyudumu tam uyuyo 4-5 saat .. ama uyandımıda 6-7 saat uyanık mümkün değil uyutmak
hep memede duracak yalancı emziğede alıştıramadım hele bi de sıcaklar var ki saatlerce aynı pozisyonda durmak
anaların hakkı ödenmez derler ya ....
ya şu gaz ömrümüzü yedi ömrümüzü ... içim eriyo o sancılandıkça
benim bünye alıştı gibi uykusuzluğa
kolu sırtı uykuyu geçtimde beni sıcak mahvediyor bizim bızdıkta 3 saatten bile fazla kalacak ona kalsa ama
ben zorunlu mola verdiyorum kucakta gezdiriyorum ayakta falan sallıyorum yoksa mümkünmü hep meme
Pelincigim sayfayi acik birakip gitmistim, gormemisim. Facebook'taki adini yaz ozelden, ekleyeyim ben seni.slm japones ya ben facebook a nasıl eklenebilirim
bi bilgin var mı sen facebook da varmısın acaba?
ben de bebişimle ilgili bişiler sormak istiom artık size yaa..
pazartesi inş gidicem doğuma. bana dua edin olur muuu:26:
kızlar ufaklıkları hiç doktora götürdünüz mü.biz sağlık ocağına topuk kanı aldırma dışında götürmedik,doktorda sarılık olmazsa getirmenize gerek yok demiş,merak ettim sizin drlar ne dedi götürmeli mi
bende sebamedle yağlıyorum ama yüzünü çiziyor diye eldiven takıyorum. tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim henüz. neyle kestin çıt çıt mı makas mı?